| 24.03.2008, 22:53.49 | |
kvalitní LCD kolem 20 tisicChtěl bych si koupit novou televizi, kvalitní za přiměřenou cenu, protože vývoj jde strašně rychle dopředu a za pár let si stejně koupím novou a mnohem lepši.. Přemýšlel jsem, zda-li LCD nebo plazmu, ale plazma není ještě tak vymakaná a její čas ještě přijde, proto bych raději koupil LCD - kolem 20 tisíc , 30 000 se mi zdá přehnaně moc..mohl byste mi prosím někdo poradit a hovořit ze zkušeností, jaký typ by byl nejlepší? požadoval bych DVB-T, HD, jinak žádné extra funkce mít nemusí.. jinak hodně podporuji značku Panasonic.. děkuji za odpovědi! |
![]() someday |
| 24.03.2008, 23:02.37 | |
RE: kvalitní LCD kolem 20 tisicK Tvým požadavkům - nic takového, za tuto cenu a Tebou určenými parametry, neexistuje.A Tvé hodnocení LCD vs Plasma, tak to už jsi mě úplně dorazil! :O |
![]() Zip |
| 24.03.2008, 23:11.09 | |
RE: kvalitní LCD kolem 20 tisicsice nova plasma od panasonic , ma sice vydrz skoro jako LCD,mozna lepsi, ale myslim si ze dneska, kdyz stoji 30 000, tak za pul roku bude za tuhle cenu plazma o 50 procent lepsi |
![]() someday |
| 24.03.2008, 23:12.31 | |
RE: kvalitní LCD kolem 20 tisicty žádnou radu nepotřebuješ.... |
![]() Saxon |
| 25.03.2008, 05:58.22 | |
RE: kvalitní LCD kolem 20 tisicKup si Sony Bravia,jako má můj kamarád-je spokojený,ale já bych nebyl. |
![]() hobza |
| 25.03.2008, 06:13.21 | |
RE: kvalitní LCD kolem 20 tisicSAMSUNG LE32M87BD |
![]() namtas |
| 25.03.2008, 07:48.26 | |
RE: kvalitní LCD kolem 20 tisicfinlux R^ |
![]() vodnar |
| 25.03.2008, 08:24.07 | |
RE: kvalitní LCD kolem 20 tisicraději Philips a Samsung ,čti testy /Hi-Fi Video/ |
![]() DVB |
| 25.03.2008, 09:34.12 | |
RE: kvalitní LCD kolem 20 tisicAbsolutní spokojenost s tímto: LCD Panasonic Viera 32LXD70F, má 100Kz a to dává této televizy perfektní parametry a nádherný obraz, skoro se to nedá ani srovnat s levnou plasmou. Bohužel však již moc nejsou skladem, přesto že se vyrábějí v Plazni, jdou spíše na export. Cena byla před 2 měsíci 26 tis. |
![]() Dejf |
| 25.03.2008, 09:48.35 | |
RE: kvalitní LCD kolem 20 tisicJeště lepší obraz je na 19". Vejde i do auta. A je poměrně levná - okolo 5000 Kč.Koupit televizi pro použití v domácnosti za 20000 Kč je stejně dobře možné jako koupit rodinný automobil za 20000 Kč. |
![]() Antonín |
| 25.03.2008, 10:29.46 | |
RE: kvalitní LCD kolem 20 tisicTesla color 110 ST |
![]() mirecek |
| 25.03.2008, 11:07.39 | |
somedayhl. nekupuj lcd od LG...je to sice levné,ale obraz ...to je hrůza:-((((ma to několik lidí a když jsem to viděl....a to i přesto,že to bylo "buzené"poměrně kvalitnim signálem Rv |
![]() cb21 |
| 25.03.2008, 11:40.58 | |
RE: kvalitní LCD kolem 20 tisicnedavno som instaloval satelit a tiez mali LCD LG 94 cm neviem aky model ale to bol GRC , aky som este nevidel a nic sa s tym nedalo robit ja osobne odporucam doplatit a kupit plazmu |
![]() gama07 |
| 25.03.2008, 12:17.40 | |
RE: kvalitní LCD kolem 20 tisicPřečetl jsem si pozorně Tvůj příspěvek, v němž vcelku dost přesně (až na to HD -full nebo ready?)popisuješ výchozí podmínky, možnosti a představy o budoucím TV přijímači. Podobný problém jsem řešil před dvěma týdny. Pokud nevíš co s penězi, máš obrovský obývák, TV sleduješ třeba 5 hodin denně, jsi televizní fajnšmekr, který chce sledovat detailně hokejový puk každou setinu vteřiny, pak má pravdu Antonín (u toho auta bych pro správný příměr přidal jednu nulu). Pokud bude TV v běžném pokoji, víc než 20000,- nehodláš utrácet, potřebuješ DVB-T, HD ready s cílem, že za pár let uděláš možná změnu, pak jsi na tom jako já. Koupil jsem po dlouhém vybírání Samsunga LE32R86BD za necelých 19000,- a jsem spokojen - samozřejmě kvalita nebude srovnatelná s TV za 50000,-, ale Tvé limity jsou jasně dané. Patrně i citovaný Panasonic Tvé nároky splní. |
![]() honza sr |
| 25.03.2008, 15:28.02 | |
RE: kvalitní LCD kolem 20 tisicVšetky LCD okolo 20 tisíc sú oproti plazme napr.Panasonic, ako Trabant a Mercedes. Choď jednoznačne do plazmy... ;) |
![]() Milan C |
| 25.03.2008, 16:03.54 | |
RE: kvalitní LCD kolem 20 tisic2honza: nesedím u televize ani 5 hodin týdně...v tom to není. Některé věci nejde ošulit, jako to auto.Kdybych měl říct, jakou nejlevnější sestavu na běžné domácí koukání jsem kdy viděl: Televizor: Panasonic 50PX70EA za 33kKč Avreceiver: YAMAHA 563 za 12kKč Reprobedny: HECO Victa 700 set za 17 kKč se subwooferem za 9kKč Satelitní přijímač: Kathrein UFS910 (tohle nemá smysl následovat, pokud se nevidí na nějaký server) za 9kKč, bez možnosti serveru bych uvažoval o Vantage 7100 nebo o Clarke5000 Player: Sigmatek XS390 Pro (tohle je taky otazník - nepřehrává to BD ani HD obecně, ovšem to přehraje sat rec, za málo peněz osvědčený stroj, který kromě HD přehraje všechno.) za 1,2 kKč Celkem za 80 kKč a já jsem 100pro přesvědčený, že levněji to prostě nejde, nebo přesněji - jde, ale už je to vyhazování peněz oknem. Ještě k tomu patří univerzální ovladač (asi Logitech Harmony s kolébkou) a to taky pár tisícovek vezme. To není moje domácí sestava, já nemusím úplně tvrdě šetřit. |
![]() Antonín |
| 25.03.2008, 18:52.42 | |
RE: kvalitní LCD kolem 20 tisicHlavně si rozmysli, na co se chceš a budeš dívat.Jestli jen na zprávy a pod. nebo i na filmy a DVD. Pokud jen na ty zprávy, tak to zkrátka neřeš, kup to nejlevnější (nestačilo by 26" CRT?) a ušetřený peníz věnuj na jiné tobě milé činnosti. Třeba se jdi na ty filmy podívat na 300" úhlopříču (to nemá ani Antonín :-) do kina. Ale pokud bys chtěl doma koukat na filmy , dokumenty atd, tak si rozhodně připlať, stojí to za to. Včera jsem poprvé viděl v reálu Bluray na 40" FHD Sony, koukal jsem na to z metru, bylo to jak v kině. Ale na normální TV vzdálenost je to jako koukat se klíčovou dírkou. Tady musím dát Antonínovi zapravdu, že i 40" je málo. Analogie jsou všude kolem: Nebudu si pouštět Novosvětskou na tranzistoráku, ale ani rááádio impuls na Harman Kardon 3485. Na dálnici nevyrazím Zetorem a do lesa pro dřevo Bentlyem. Bohužel život si občas žádá kompromisy a tak si kupujem fabie, abychom mohli na dálnici i k lesu, i 37" LCD abychom měli větší obraz než dřív a nestálo to průměrnej roční plat. Ale platíme za to tím, že ten kompromis je s námi FURT. Na dálnici se nesvezeme a na polňačce si prorazíme vanu. A na TV koukáme na trochu větší blbej obraz. |
![]() HaryFotr |
| 25.03.2008, 20:38.28 | |
milý somedayAch jo, máš smůlu. Někteří si opravdu nepřečetli Tvůj opravdu téměř jednoznačný dotaz včetně Tvých limitů, předpokladů a tak odpovídají na to, na co jsi se vůbec neptal a některé rady se blíží trochu exhibici. Tedy milý someday, pokud se ani Ty nedíváš na TV ani 5 hodin týdně jako Antonín, pak je TV spíš nadbytečný nábytek, což jsem pochopil není Tvůj případ. Přeji Ti, abys tu TV kolem 20 kKč zvládl ke své spokojenosti. |
![]() honza sr |
| 26.03.2008, 08:14.09 | |
RE: kvalitní LCD kolem 20 tisicPrávě proto, že je omezen těmi 20kKč usuzuji, že je to pro něj dost peněz. Proto by si měl dvakrát rozmyslet, jestli je utratí za něco, s čím by nemusel být potom spokojen.Navíc rozdíl mezi jeho limitem 20k a tím, za co se dá koupit 42PX8 (nebo dokonce výprodejový 42PX7) není tak velkej. |
![]() HaryFotr |
| 26.03.2008, 08:51.55 | |
RE: kvalitní LCD kolem 20 tisicAle přečetli. Ona je otázka, kterou část čteš:Třeba: "Chtěl bych si koupit novou televizi, kvalitní za přiměřenou cenu".... Já nic neprodávám, je mi jedno, co si someday koupí, ale mám s audio-video technikou zkušenosti do hloubky minulého století, baví mne to, můžu si (zaplaťpánbu) koupit hračky, jaké chci. A prostě jen tak z ryzího entuziasmu se snažím somedayovi sdělit, že není žádná televize za 20kKč, která by první větu jeho zadání splňovala. ŽÁDNÁ. On to může vzít na vědomí, nebo nemusí. Ale nic se na tom faktu nezmění. Je to úplně stejné jako by si chtěl za 20kKč koupit kvalitní auto. Takové prostě není. Nikdo soudný si proto auto za 20kKč (pokud není mladistvý začínající automechanik) prostě nekupuje, přestože se taková nabízí. Nechápu, proč tentýž postup nejste schopni použít pro televizi. Nebo jenom věříte, že ten rezavý Forman za 18kKč bude ještě pár let spolehlivě jezdit? Není nejlepší řešení si v takovém případě 20kKč schovat (koupit si jinou věc), jezdit na kole, šalinou, stopem, autobusem a vlakem? Je. 42" je málo. Užitečnost 50" je stonásobná, přičemž rozdíl v ceně je v desítkách procent. |
![]() Antonín |
| 26.03.2008, 11:00.26 | |
RE: kvalitní LCD kolem 20 tisicNa Elektro-garden nabízejí plazmu Panasonic TH50PX70E za 31880Kč, jestli se ti tato cena zdá stále "přehnaně moc" a tato plazma "nevymakaná" zakup 32"LCD LG (na Pixmánii už za nějakých 11-12000Kč)a čekej tiše dál - tvůj čas přijde! |
![]() KOTAZ |