Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
27.03.2008, 19:58.55

Nenabieha novy SW

Nedari sa mi nainstalovat novy soft do OPENBOXu 810. Je tam povodny sw 4.99
spravil som si RS kabel 2-3 3-2 5-5. v programe F300 uz mam rozbalenu 5.30 stlacim UPDATE napise KONECTING... zapnem 810 do siete 220V, napise OK CONETION a na dispay je chvilu napis boot a potom by tam mali behat tri ciarky a v PC priebeh akcie v percentach. Ale mne po napise boot nabehnu hodiny a na PC NIC. ČO KUA ROBIM ZLE???????????????????????????????????????????????????????
uživatel
NR Laco
27.03.2008, 20:15.40

RE: Nenabieha novy SW

skus soft z 800 alebo 820 nie je co pokazit alebo mas napodobeninu
uživatel
dream500
27.03.2008, 20:44.14

Do čínanů to jde uplně normalně nacpat.Jak dáš con. ok tak při zapín.setboxu do sítě kratce přidrž tlač. power.Někdy to nevyjde na poprvé je třeba trošku šikovnosti.Zkontroluj v menu přenos.rychlost aby byla shodná většinou bývá . ;)
uživatel
ZDK1
27.03.2008, 20:51.27

Chlapi lebo skusil som cez POBEDIT daco tam pokusne poslat a na prvy krat bez najmensich problemou. Tak ked toto funguje tak musi aj FW, NIE???????????????
uživatel
NR Laco
27.03.2008, 21:47.05

no mal by
uživatel
pepiino
27.03.2008, 21:54.07

KUA CHLAPI to prave ja musim mat taketo starosti? Uz som vyskusal tolko kombinacii vsetkych variacii ze dalsia moznost je, ze to J*BN*M do jazierka.
uživatel
NR Laco
27.03.2008, 21:56.21

Používám na notasu redukci a někdy to naskočí třeba na 5-6 pokus je dobré souč. stlačení power a zapn. do sitě po ok update pokud máš dobře navol. com port správn. přenos rychlost a děláš to na klas. compu neměl by být problém a prověřený kabel s těmi redukcemi bývá někdy problém některé dokonce nespolupracují to je na delší diskuzi.
uživatel
ZDK1
27.03.2008, 22:23.08

DO P*C* Je soft 5.30 urceny pre 810 alebo nie? Lebo 5.27 to zobralo na prvy krat. Bojim sa uz skusit tam dat teraz aj pokusne tu 5.30.
uživatel
NR Laco
27.03.2008, 22:24.33

Laco !!!

Aj mne sa to už pritrafilo,zober open na iný comp a možno to pojde....niekedy mu niečo "nepasuje"!!Mal som doma openy s ktorými som zbehol k susedovy a v pohode,a mňa ani ťuk : R^
uživatel
sivko44
27.03.2008, 22:32.43

prave som tam poslal FW 5.32 bere to!!!!!!!
KUA 6 hodin som tu stym zabil. NNEEEEEEEEVVVVVVVVVAAAAAAAAAADDDDDDDDDííííííííííííí
uživatel
NR Laco
27.03.2008, 22:37.17

No vídíš jak jsi šikovný 6h někdy není moc aspon máš Digi v AU do příští změny :)) :)) :))
uživatel
ZDK1
27.03.2008, 23:05.58

NEJDE O Digi ALE O DOBRI POCIT. Lebo platim si pausal 290 Sk v Digi ale viete ako to je trojgeneracny dom, takze QVATRO + 3x OPENBOX 810 a kradneme.
uživatel
NR Laco
27.03.2008, 23:08.15

Sice nevim jak dlouho jeste Digi v emu pobezi, ale myslim ze tohle neni dobra investice..
uživatel
Mirectec
27.03.2008, 23:13.57

Plan B:
UPC a ZDIELANIE
uživatel
NR Laco
27.03.2008, 23:35.42

nekradneš, v rámci jednej domácnosti je to legálne a UPC nič nenamietá a ani DigiTv, Ved Ty nemôžeš za to, že žiješ s rodičmi. Je to jedna domácnost, jedno popisné číslo, je to v poriadku.
uživatel
pepiino
28.03.2008, 00:04.29

@pepiino

pomaly pri citani niektorych prispevkov zacinam mat dojem ze plati : naivita = (nevhodné slovo)ita
zachvilu nas tu zacnes presviedcat ze sulozenie z vlastnou sestrou je tak isto legal, sak je to jedna krv,jedna domácnost, jedno popisné číslo, nie ??
uživatel
Vlado Fogo
28.03.2008, 00:34.34

pre vlada, vieš už ani toľko slušnosti nemám

napisat s velkým v,
vlado, vlado
čo napísat ? na tvoju odpoved ? predpokladám, že o súložení s vlastnou sestrou rozpráváš z vlastnej, rodinnej skúsenosti. Ja sa snažím pochopiť, že to nieje príjemné ale neako sa to cez to prenies.

Ja si stojim za svojim a hotovo, v jednej domácnosti ti nikto nič nepovie, minulý týždeň som toto osobne riešil s pánom Vichnálkom./ UPC / Ovšem zasa s rozumom. Nie aby si svôj sharing nazval v rámci jednej domácnosti menom "Povážská Bystrica"

PS. prečo si myslýš, že si najmúdrejší? Odborník, šikovný, ale ta arogancia, ani si neviem spomenúť kedy si niekomu poradil, alebo pomohol. ZADARMO samozrejme. Za peniaze to je iná kapitola. Peknú noc prajem.
uživatel
pepiino
28.03.2008, 02:13.54

@pepiino

jasne .. a preto napriklad Digi tv paruje karty s prijimacmi , pretoze zdielacka doma je uplne legalna... ach boze.. kde na to chodis ??..
a este sa aj ohanaj sales managerom Vichcankom.. preboha sak ten ked chodil po predajnach nevedel ani co to je multiswitch. UPC je v sra*kach pretoze im Digi vytrelo kocura z dualboxami a ked sa spytas prave toho sales managera ci upc nechysta nieco podobne odveti ti : Naco sak mate openboxy a zdielacky ... naozaj spravny pristup k zakaznikovy.
BTW: uz si niekedy bol u automechanikov, skus sa spytat ci ti poradi len tak zadarmo ako co najrychlejsie vymenit trebars predne sklo ..
preco krucinal kazdy kdo ma diru v (nevhodné slovo)i sa spara do elektroniky a ako samozrejmost caka rady zadarminko
uživatel
Vlado Fogo
28.03.2008, 08:36.10

pre vlada

Vlado !!! tak teraz si ma očaril. tak DigiTV páruje karty, aby nebola možná zdielačka v domácnosti? Teraz mi prosím napiš prečo teda majú dualbox? Ako môžeš napísat takú vec ? Digi náhodú nepoužívá NAGRAVISION? a to párovanie je možná z iných dôvodov ako zdielanie doma ? nechcem písat viac

čo sa týka UPC s tým s tebou nerad, ale musím súhlasiť

vieš ono je treba niekedy poradit aj zadarmo, a kamarát mi veru s tým oknom raz poradil. Ale to je o inom, mimo Teba.
A že sa veľa ludí špara tam kde nemá a potom prosíka o pomoc, maš pravdu. Ale je veľa iných čo potrebujú iba trocha pomoc. A Ty hažeš všetky do jedného vrecia. Boly doby kedy si aj Ty radil rád a zadarmo, už sa nepamätáš?
uživatel
pepiino
28.03.2008, 09:33.48

Vlado, Vlado si nejaky vytoceny tebe tusim vadia ze vobec existuju nejake satelitne fora, co si pamatam tak ked niekto riesil nejaky problem s hardwarom tak si tu neustale strkal svoju adresu ze zastav sa tu a tu a spravim ti to. Ale ludia tu asi nehladali take rady, chceli si to spravit sami a ZDARMA!!! a to je asi tvoj problem. Tieto fora niesu reklama!!! Tak ak tu nechces radit ZDARMA tak sem NELEZ!!! :fuming:
uživatel
PEPE8989
28.03.2008, 10:44.54

ty jovka...:-)

já jen čumim,co tu ten vlado plodí.... :O
uživatel
cb21
28.03.2008, 15:30.22

@pepiino

neviem ty si dualboxa od Digi videl asi z rychlika.. Kde tam je preboha zdielacka ?? Ci myslis to ze v jednom boxe su 2 nezavisle prijimace s 2 nezavislymi kartami ktore nemozes medzi sebou ani prehodit.. Ci povazujes za zdielacku to ze potiahnes AV signal + 4drat na cidlo DO do druhej miestnosti ... hmm .. zaujimave
casy ked som radil len tak pre zabavu su prec odvtedy co sa nasli chytrackovia co zacali na tom profitovat.
@cb21
no co pubino, skončila skola ?? a proc teda nekoukas na nagru 3 v emu, ha ?? ;P
uživatel
Vlado Fogo
28.03.2008, 16:13.50

pre vlada

stále musíš byť v opozícii, dobre vieš čo som chcel povedať tým Dualom. Pripadá mi, že to robíš naschvál. Asi ku tomu máš dôvod. Nebudem sa s Tebou vadit a pisat. Lebo stejne by si to otočil. Hned musíš urazit a dát najavo svoju nadradenosť? Iba pre informáciu ako poznám dualy : nemusíš tahat 4 drôty na IR do druhej miestnosti. lebo komunikácia medzi IR a boxom prebieha iba po troch drôtoch. Ale UTP kablik s 3 drotmi nieje. toto mi asi budeš chcet zdelit. A to je o čom tu píšem. Každej kraviny sa chytíš a robíš z komára somára. Pekný deň Ti prajem Vlado a nehnevám sa na Teba, že si taký aký si. Ako odborníka na CW, N2, ... si Ťa budem aj nadalej vážit. Ahoj.
uživatel
pepiino
28.03.2008, 16:16.53

pre Vlada - už s V

zabudol som !!!!

opravdový macher na DM, nepoznám nikoho kto o nich vie tolko ako Ty.

Ale ako človek.... čo ja viem, to nech si každý spravý úsudok sám.
uživatel
pepiino
28.03.2008, 16:29.33

@pepiino

povodne som sa nechcel ani hadat.. proste ma len vytaca ked niekto tvrdi blbost .. spolocnosti ako Canal + a BSkyB aktivne bojuju voci sharingu a ty to zacnes legalizovat na zaklade toho ze ti na nieco prisvedci nejaky pritroubly sales manager ktory pomaly ale isto potopi Slovenske UPC aj s tou Bernadetou

BTW: moc ma nechval za tie dreamy... ten co si mi doniesol po tom zasahu tiezodbornika sa mi veru nepodarilo rozbehat..:scared:
vsetko nasvedcuje tomu ze procak dostal viac ako 3,3 V
uživatel
Vlado Fogo
28.03.2008, 17:26.33

no dobre všetko beriem, ale trocha porozmýšlajme, kde spraví človek ktorý si jednu kartu " pustí " v dvoch či troch telkách v jednom byte, niečo nelegálne ? A keď je to s tichým súhlasom, a možno ani nie s tak tichým. Takže : nerobí nič nelegálne. Lebo UPC to nezakazuje. UPC neposkytuje druhú kartu za 100 Kč ako v čechách. A ani dual - ich chyba !!! Takže chalan vlastne nekradne, lebo nieje ten kto by mu to zakazoval a stihal ho za to. Je to tak a ja som nč iné nenapisal. Sa nehnevaj, ale je to tak. Iná situácia nastane ked druhá telka bude u súseda, tak ako je to bežné u dualov DigiTv. :)))

BTW: a na DM si macher, a že si tam chalan "poopravoval " cmos ky trafo spájkovačkú..... veď to iba úplného laika môže napadnúť. Jeho vec, už som mu predal druhý, takže tento je volný, a zničený :)))

A čo povedat na Bernadett a Tomáša ? Podla mňa tieto úžasné novinky čo spravili majú zdroj v Holandsku. Ale potápajú TITANIK - UPC

Ale prichádzaju s HD boxem .. no a teraz je to dobre ? alebo zle ? a tie podmienky a cena ? no ? čo ku tomu dodat, veľa ludí bude pre a veľa proti.
uživatel
pepiino
28.03.2008, 19:09.34

neviem ci z HD boxom ale z PVR boxom urcite.. uz ich dostala TOP 40 predajcov. ma to vsebe 250 GB HDD, twin tuner, takze jeden kanal ide nahravat a 2 sledovat, samozrejme s twin konvertorom
uživatel
Vlado Fogo
28.03.2008, 19:32.07

@pepino

asi by si měl vedet že vlado fogo opravar kvalitních strojú ma malo prace. proto se tu do každeho naváží a hraje si na brouka pytlíka. kdyby se tvuj dialog objevil na jinych strankach tak se nediv. to je vladova specialita .na cssf už pry nema co delat, ale vychovaní mu nedovoluje byt na urovní a stale tam leze. to smae co delal tam nyní děla zde. no coment. s pozdravem FOGOCOP :laughing: :laughing: :laughing:
uživatel
Frajercop
28.03.2008, 20:18.11

Ide o to, že napr v Digi je to 3600 SK za rok. To je cena jedneho OPENBOXA. A porovnavat tie ubohe masiny od Digi s OPENBOXOM je skoda slov. Ved vieme. Za dva roky platby by si zarobila na seba aj nejaka karta- T T, SKY alebo GITAL. Ale niet takej ponuky, ktora by nahradila programovu ponuku Digi.Preco česke karty nemaju v zakladnej ponuke AXN, DISCOVERY, EUROSPORT????????????? Mam taky poloalibisticky plan, ze ked mi už konečne zrušia zmluvu v Digi - vypoved som im poslal v JANUARY a stale ziadna odpoved - tak si len tak z recesie legalne kupim nejaku kartu bez obmedzenia a bude.
uživatel
NR Laco