| 28.03.2008, 09:16.42 | |
!!! Panasonic DMR-EX80SEGS !!!Uvažuju o koupi novinky od fa. Panasonic DMR-EX80SEGS, jedná se o DVD rekordér s vestavěným HDD 160 GB a s vestavěným DVB-S tunerem, 1 slot common interface. Zařízení chci připojit přes HDMI ke své plazmě Panasonic. Tohoto zařízení pak chci využívat k příjmu CS linku. Máte někdo zkušenost s tímto přístrojem - zajímá mě především zobrazování českých znaků na EPG, zda-li se dá časovačem nahrávat přímo z EPG na HD, kvalita obrazu-převzorkování na HD rozlišení a další zkušenosti-moduly, T-Rex, Diablo aj. Děkuji za každé info. |
![]() looklook |
| 28.03.2008, 09:18.03 | |
RE: !!! Panasonic DMR-EX80SEGS !!!Zkus vyhledávání, už se to zde asi 2xkrát probíralo. |
![]() poky1 |
| 28.03.2008, 09:22.59 | |
RE: !!! Panasonic DMR-EX80SEGS !!!Ať to zkouším, jak chci ve vyhledávači tohoto fora jsem nic nenalezl,tak prosím o nějakou zkušenost. Díky všem |
![]() looklook |
| 28.03.2008, 09:27.15 | |
RE: !!! Panasonic DMR-EX80SEGS !!!Co si pamatuji, mají to zde už 2 chalani ze Slovenska, inviduální dovoz ze zahraničí, ptal se jich Saxon, prý to je vcelku dobrý stroj. |
![]() poky1 |
| 28.03.2008, 09:44.50 | |
!EPG!Tento výrobek není vybaven českým menu a nepodporuje českou diakritiku. Dekódovací CA Modul a karta Smartcard pro příjem satelitních TV stanic nejsou součástí balení |
![]() poky1 |
| 28.03.2008, 09:54.26 | |
for lookvlož si název tématu vpravo nahoře do Googla a dostaneš tolik informací,že se po.... |
![]() Saxon |
| 28.03.2008, 10:15.04 | |
RE: !!! Panasonic DMR-EX80SEGS !!!prehravat video z USB este asi nevedia, alebo? |
![]() quix |
| 28.03.2008, 11:44.50 | |
@quixmyslim že to umí,ale tento přístroj vznikl kvuli něcemu jinému... |
![]() Saxon |
| 28.03.2008, 12:45.32 | |
Panasonicskusim sa vecer pozriet na tie veci ohladom Epg co si sa pytal.Mam uz aj tu plazmu od Panasonicu PX80 a je to prepojene cez Hdmi kabel ale nevsimol som si nejaky velky rozdiel oproti komp.alebo scart kablu :-/ .V menu dvd mam nastavene auto format pre Hdmi ...pouzivam v tom modul Crw a kartu T&T ktoru menim podla potreby za Skylink alebo Upc a vsetko slape dobre.TRex tam teraz velmi nepouzivam lebo mi to toho frickovia poslali novy soft z druzice ktory asi blokuje D..i a Pre...re,je na to uz vraj opravna napln ale nemal som cas si to dat prehrat...Nahravam vacsinou len z M6 music,Vh1,...to mi dekoduje v pohode.Mrzi ma teraz taka malickost,ze to neprehadzuje samo obraz ako pri Scart kabli, ked zapnem dvd musim prepinat na plazme vstupy...mam k tomu este pripojeny druhy dvd cez komp.vystup a Openbox+ Humax cez scart...Vecer sa na to pozriem ,zatial cau. |
![]() satelit1 |
| 28.03.2008, 23:29.54 | |
RE: !!! Panasonic DMR-EX80SEGS !!!pozrel som sa len tak narychlo do toho Epg,tak znaky neboli zobrazene spravne,nepozna to nase znamienka...nahravanie mi to ponuka aj priamo z Epg,staci potvrdit riadok record a zadat udaje do zobrazenej tabulky. |
![]() satelit1 |