Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
28.03.2008, 18:55.47

Modul Cryptoworks

Jak jsem tady už psal, budu kupovat asi satelitní přijímač Topfield TF7700 HSCI a na něm chytat CS link + UPC Direct. Je mi jasný, že musím koupit 2 moduly Cryptoworks. Ale teď jsem našel novinku - Modul Cryptoworks Twin, do kterého bych zasunul kartu UPC a z karty CS link vyloupnul čip a zasunul do tohoto modulu. Jako výhodu vidím, že bych ušetřil cca 600,- Kč a také bych měl ještě 1 volný slot pro případný jiný modul do budoucna.
Chci se jen zeptat, jestli někdo máte s tímto Modulem Cryptoworks Twin zkušenosti. Pokud by to dělalo nějaké problémy anebo by se programy třeba pomaleji rozkodovávaly (nevím, nemám s tímto zkušenost), tak bych raději koupil klasicky 2x modul Cryptoworks. Díky
uživatel
jirka67
28.03.2008, 18:59.24

Modul easy.tw twin od Mascom funguje

dobře se dvěma kartama, vyzkoušeno.
U nového modulu je dobré provést upgrade softu v přijímači na paketu ORF (Astra 19) jako u Alphacryptu.
uživatel
Zorbas
28.03.2008, 19:00.16

RE: Modul Cryptoworks

mám Easy od Mascoma je to dobrý, i diablo je na tom stejně
uživatel
poky1
28.03.2008, 21:00.58

Používám na kartu T+T rovněž diablo a je vše bez problémů,i když mám modul cryptowoks.Stačí jeden modul,když jsou oba ve slotech poměrně dost to hřeje i když zatím žádné potíže nebyly používám jenom diablo a v něm card T+T./vše OK/
uživatel
hery
28.03.2008, 21:38.57

Mám v něm kombinaci UPC a Gital, při přepnutí na Gital (vyloupnutá karta) je výrazně delší prodleva
uživatel
JarSat
28.03.2008, 23:32.57

Modul Cryptowoks@JarSat

jo hochu to si musíš zvyknout,chvíli to trvá/max 10 až 20 vt. než se načtou ty druhé klíče,vy by jste chtěli všechno hned,ale ani pes se nevyse.. hned, tak buď spokojený,že Ti to šlape,nic ve zlém a čau.
uživatel
hery
29.03.2008, 08:12.23

Díky všem za informace. Určitě půjdu do tohoto twin modulu (asi Easy od Mascoma). Akorát mě trochu zamrzela ta časová prodleva při přepínání z UPC na Gital. No, ale to se nedá nic dělat. Ta prodleva by asi byla i kdybych tam měl 2 samostatné moduly, ne?
uživatel
jirka67
29.03.2008, 10:44.10

No nevím, kdysi (tak možná půl roku zpět? kdoví, čas letí) jsem tento modul zkoušel a žádná taková extrémní prodleva tam nebyla, pokud si tedy ještě dobře pamatuju. Taky si ještě vzpomínám, že tento modul má spoustu možností nastavení v jeho menu a pro dobrý chod je potřeba si s nimi trochu pohrát a nastavit to jak je k danému použití třeba...
uživatel
gespa
06.04.2008, 13:31.53

Zkus se mrknout na nějakej model s UCAS de v tom gital i TT.
Mám fergusona HF8900HD a super.2sloty+UCAS
uživatel
Cucerak