Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
29.03.2008, 22:44.29

Zkraz na LNB, DigiTV

Zdravim, dneska mi Humax ukazal zkrat na LNB (i pri vytazenem koaxialu). Nebudu rikat, ze jsem s tim nic nedelal, trochu jsem si hral s propojenim po celem baraku a nejspis jsem to odpalil. Mam smlouvu na rok a chci se zeptat, jestli se mam vykaslat na nejakou oficialni cestu a zkouset to uhrat na zaruku (i kdyz v mem pripade neni opravnena) nebo to mam zkusit reklamovat? Prece jenom bych se chtel brzy divat a ne za pul roku. Nebo reklamace resej rychlejc? Vypnout jsem pristroj zkousel, ale nepomohlo to. Nejde mi do hlavy, ze to pise i kdyz tam neni koaxial, to by mel psat spatny nebo nekvalitni signal, co? Zkousel jsem i pristroj uvest do tovarniho nastaveni, ale taky to nepomohlo. Sice to nepise o zkratu, ale nema signal. Zkrat na koaxialu taky nebude, zkusil jsem satelit pripojit primo k prijimaci, abych se vyhnul te spleti slucovacu a rozbocovacu, co mam na pude. Myslel jsem, ze prave tam je nekde ten zkrat, ale taky to nepomohlo. Predem diky
uživatel
Kadel
29.03.2008, 22:48.56

RE: Zkraz na LNB, DigiTV

Vada je v přístroji,napajení LBN
uživatel
Prosat
29.03.2008, 22:53.51

To nemáš 100 korun na nový napájač?
uživatel
Omega
29.03.2008, 23:04.54

udělej ze sebe vola,reklamuj ,že to přestalo jít,platíš službu,ať ti to daj do kupy,jinak přestaneš platit,když nekoukáš,je to od tebe sviňárna,ale nic jiného ti nezbude,pokud jsi charakter,tak se přiznej,ale budeš platit a čekat na novou mašinu,rozhodni se jakou půjdeš cestou
uživatel
pierrepetr
29.03.2008, 23:06.43

napajac si kup ty k sietovej antene
uživatel
jano1904
29.03.2008, 23:41.53

spálený tranzistor, to proto Ti to píše i když nemáš koax zapojený, Stačí nechat opravit, a nebo vyměnit, přijímač není tvúj, máš ho v pronájmu, jak psal pierrepetr je jenom na Tobě jakou cestou jim to zdělíš.
uživatel
pepiino
30.03.2008, 08:02.43

Nedaj Digi ani korunu! Reklamuj, urguj, čakaj a keď - až, pride nejaky technik od nich, tak mu podla jedo chovania daj nejaky slušny tringelt. Keď bude drzi ako vatsina, tak ani jemu nedaj ani korunu. Budeš mať fungel novú mašinu a Digi dostane daľší klinec do truhli. FOREVER N3
uživatel
NR Laco
30.03.2008, 10:37.46

NR Laco

Jen ať Digi do truhly nechodí, alespoň UPC na SK zlevnilo a v CZ zase mají akce typu Rodina+HBO za 499....
uživatel
kubisek