| 30.03.2008, 10:11.02 | |
Koupě projektoru pro domácí kinoDobrý den odborníci,mám již delší dobu touhu koupit projektor. Ceny šly o značný kus dolů a tak myslím, že ten pravý čas je zde. Hledal sem, hledal a našel to to: http://epson.mironet.cz/epson-projector-emptw700--widexga-1600ansi--100001+dp78035/ Rada a kritika vítaná. Děkuji předem. |
![]() Lotrando |
| 30.03.2008, 11:06.00 | |
RE: Koupě projektoru pro domácí kinoNapíšem len tú kritiku. Hlučnosť , ale hlavne životnosť Lampy. Tá sa pohybuje okolo 2000 hodín. Cena lampy býva tiež zaujímavá , až 6000 korun. Oplatí sa to. ? ale ano, ak niečo chcem , musím počítať aj s určitými výdavkami - nákladmi -spotreba . |
![]() oneeeee |
| 30.03.2008, 12:32.20 | |
Cena lampyCena a životnost lampy je mi známa. Ta hlučnost je horší. To budu muset nastudovat.Zajímá mi zda by se ten to projektor hodil (byl dostačující) pro sledování filmů. Děkuji. |
![]() Lotrando |
| 30.03.2008, 13:04.35 | |
RE: Koupě projektoru pro domácí kinoAno pozerať sa dá . Záleží však aj na cene projektoru. Čím viac tým lepšia kvalita. Na lacnejších projektoroch , nieje obraz až taký dokonalý , ako by mal byť. To dôležité , je tá vzdialenosť, od - do v m. Potom to vyzerá ako v kine z poslednej rady. Môjho názoru sa však držať netreba . Štýl pozerania a spokojnosti na kvalite , má každý inú. Viac hláv , viac rozumu. Nechcem nikoho odradiť od sledovania projektoru. |
![]() oneeeee |
| 30.03.2008, 14:13.29 | |
RE: Koupě projektoru pro domácí kinoProjektor jsem nějakou dobu používal. Postupně dva typy.Nechal jsem toho právě pro šum z chlazení. Není velký, ale je na blbém místě - zhruba tam co diváci, takže je docela slyšet. Taky bylo nutné aspoň částečně zatemňovat (1500 ANSI). To je daň za krásnou úhlopříčku. Ale stejně ji nelze moc zvětšovat, pokud v tom mají uspokojivě hrát i SD materiály nedá se o moc více ne 200-250 cm. Od té doby, co mám 55" tak jsem projektor dal do skříně. Nezdá se mi být o tolik lepší koukání (SD je u těch 250 cm už vidět), a nechtělo by se mi dělat díru do zdi a fiknout ho vedle, ať si šumí. Je to vhodné jenom na filmy, sport nebo běžná televize je na projekci koukatelná divně. Možná jenom nějaká mozkomíšní zábrana, ale je to tak. |
![]() Antonín |
| 30.03.2008, 19:30.26 | |
RE: Koupě projektoru pro domácí kinoTak s tou hlučností mám na mém Epson EMP-TW20 pozitivní zkušenost, na nižší výkon lampy při nastaveném filtru Theater je prakticky neslyšitelný a neobtěžuje. Samozřejmě je nutné alespoň trochu zatemnit, já mám jen žaluzky a je to celkem ok, ale látkové neprůsvitné blackouty mám v plánu. Uhlopříčka 290cm je ze 7m fajn pokoukání, ale sledujeme na něm jen sportovní přenosy a DVD filmy, na běžné koukání se to asi moc nehodí, na to máme 42"plazmu. |
![]() hanz1 |
| 30.03.2008, 19:49.06 | |
ProjektorUrčitě rozlišení 16:9(sledovaní DVD,případně kvalitnější zdroj signálu) a čím vyšší rozlišení tak vyšší cena/kvalita.Ale to už záleží jen na tom kolik do toho chceš dát 30,40,50,60,70 a či více?Pěkný Digitální večer. |
![]() Kamil_k4 |