| 30.03.2008, 12:04.15 | |
Prem...Omlouvám se za nové vlákno, ale kdo by se vracel týden zpět. Mám SS1, ProgDVB, vPlug 1.5.9.0 a stále z Prem... jde jen polovina programů. U těch, co nejdou (t.j. např. všechny direkty, naopak např. P1-4 jsou O.K.) vPlug napíše ...invalid hush -- AutoECM started. Dá se to nějak vylepšit? Dík. |
![]() Bombon |
| 30.03.2008, 14:44.22 | |
RE: Prem...Vylepšit to určitě jde.Nepíšeš jakým způsobem ses to pokoušel opravit. Pokud tohle je tvá jediná snaha, tak doufám, že budeš mít štěstí a najdeš tady jasnovidce. Já navrhuji tento postup: - zkus jiný emulátor (je otázka jestli máš chybu v nastavení v-plug a nebo v celým programu). - prověř, jestli chytneš jiné stanice. Můžeš mít problémy s jednou z polarizací, vadný konvertor, a nevím co ještě. - zkus vyhledat znovu všechny stanice na satelitu Astra 19,2°E. - zkus ručně vybrat ve vlastnostech kanálu některé ECM se kterým to bude fungovat. Pořadí těch možností není závazné. Vyber si a vyzkoušej to. |
![]() colombo |
| 30.03.2008, 15:40.52 | |
RE: Prem...Díky za nápady. Přeinstaloval jsem kvuli tomu už vše (snad kromě Win). Prem...1-4 (ty mi jdou) mají polarizaci H, direkty (ty naopak nejdou) mají taky H. Na programech, které nejdou, nejde žádný z nabízených ECM. Zkoušel jsem S2emu a vPlug se stejným výsledkem, celý 19.2E jsem přeskenoval několikrát. Přestalo to jít už někdy před měsícem. Tenkrát se tu o problémech s Prem... hodně psalo, nicméně řešení jsem nanašel. |
![]() Bombon |
| 30.03.2008, 17:13.54 | |
RE: Prem...Dal si i nový vPlug? Je totiž už verze vPlug 2.1.8Hlavně si nemysli že ti to vyskenuje jako Direkt apod. bude to nejspíše Nameless. ProgDVB má podle mě problémy s vybráním správného ECM i s wincsc špatně spolupracuje, doporučuji jiný player, zkus DVBDream 1.4i abys nemusel skenovat satelity-programy tady je chlist.chl http://ss2.webovastranka.cz/file/?fileid=3442 |
![]() Standa2 |
| 30.03.2008, 17:17.30 | |
RE: Prem...Aha ty máš SS1 jak jsem si teď všiml a pro tu DVBDream nemá podporu, zkus tedy AltDVB 2.2 |
![]() Standa2 |
| 02.04.2008, 12:10.42 | |
RE: Prem...Po instalaci vPlug 2.1.5. vše OK. Dokonce i direkty se naskenovaly se jmény (asi poprvé, co jsem to viděl). Díky za typy. |
![]() Bombon |