Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
04.04.2008, 20:27.46

UPC Rodina + HBO + Cinemax za 499 Kč

Není to nějaká kachna? Teď se snažím u UPC prodloužit předplacenou kartu a chtějí normální cenu 6 stovek a něco za Rodinu bez HBO s tím, že by mi mohli nabídnout bonus a platil bych 4 kilča a něco. Přitom pokud to není kachna nabízejí noví předplacené karty, kde by Rodina vyšla na 350 Kč. Neznají vlastní produkty, nebo to na mne zkouší?
uživatel
eduard
04.04.2008, 20:32.47

eduard:

Vubec nic bych neprodlužoval a navštívil nejbližšího prodejce a koupil novou předplacenou a hotovo.Ceny platí a tečka.
uživatel
hobo
04.04.2008, 20:52.37

RE: UPC Rodina + HBO + Cinemax za 499 Kč

Není to kachna, já jsem na tuhle akci nalítnul a je to fakt. HBO+Cinemax+Rodina za 500,- na 12 měsíců. Akorát pak po roce přejdeš na "standartní" cenu (takže potom nazdar, to by platil jen totální dement).
Ale jako moc spokojenej s tím nejsem. Je to Digi kvalita a vypadávaj postupně nějaký programy :) už asi dva nebo tři od tý doby, nechceš to ode mě za 400,- ???
uživatel
moonword
04.04.2008, 21:13.52

tak ta cena je celkem dobra ale ta kvalita je strašná měl jsem UPC asi 4 roky zrušil jsem to a už bych to nikdy nechtěl. Divím se že stou kvalitou už konečně něco neudělaj.A myslím že tento názor nemam jen já. UPC je prostě KO!!!! Rv Rv Rv Rv :((
uživatel
kdoporadi
04.04.2008, 23:18.42

moonword: Ještě mi nedoběhlo HBO od Gitalu a kartu jsem chtěl aktivovat až doběhne. Navíc bych se možná i bál to kupovat z druhé ruky ... nevím ... obecně jsem toho z druhé ruky moc nekoupil.

moonword + kdoporadi: Na TV zas tak moc nekoukám, takže je možné, že jsem si výpadků nevšiml, ale UPC mám půl roku a pohoda. Co mne tedy překvapilo ve špatném slova smyslu byla Galaxie sport, ale jelikož zrovna sport sleduji minimálně, bylo mi to jedno. To co sleduji ujde. A teď mi dochází, že kdyby byly výpadky, tak bych to poznal když mám občas puštěné MTV místo rádia. Takže sám za sebe bych špínu na UPC neházel a za 500 je to i slušná cena, alespoň oproti normálu. A co takhle čtu na diskuzích, tak Digi to bude asi to samé v bledě modrém, nebo horší. A co mohu posoudit z HBO od Gitalu, tak tam taky občas vidím čtverečky, nebo to zamrzá. Ale to jsou vážně vyjímky! V jednom z patnácti filmů a ještě jednou, dvakrát za film na pár sekund. Ona je i otázka, jestli cestou z nebe příjde kvalita, jestli není budoucnost v optických vláknech, nebo něčem podobném. Ale to by byla zase úplně jiná debata. A než tu někdo vytáhne téma HD - já budu momentálně raději platit 500 za stávající UPC, než 2000 za HD. Prioritu pro mne má obsah, ne obraz. A chci to za rozumnou cenu.
uživatel
eduard
04.04.2008, 23:31.51

Má tu někdo insider informace? Vyplácí se jim strategie, že řeknou že něco stojí skoro sedm stovek a ve stejné větě zákazníkovi řeknou, že to bude mít za čtyři stovky? Jestli to je marketingový trik, kdy se zákazník připraví na sedm stovek a pak má chuť jim líbat nohy když mu to dají za čtyři ... jako to funguje třeba v teleshopingu ... o shitu za litr přemýšlíte, ale když vám dají za ten litr ještě jeden a k tomu superaktivní megaintezivní pěnu, mačkáte telefon jako o závod a modlíte se, aby na vás ještě zbylo. :-) :-) :-) Ale na serióznosti to nepřidá. Naopak méně drzé a méně informované (= které nenapadne smlouvat) to odradí. Kdyby dali rovnou a oficiálně slušné ceny, nemálo lidí by do toho skočilo. No jsem zvědavý jak to dopadne. Pozitivní je, že UPC a placenou TV obecně mít nemusím, takže to buď nějak dopadne, nebo ne. Ale ta logika smlouvání, nebo třeba toho, že místo aby mi nacpali Rodinu a HBO na současnou kartu, tak mne donutí tuhle vyhodit do koše a koupit novou ... to mi hlava nebere ... není nad to si pak přečíst článek o tom, proč jsou karty tak drahé, i když to je od jiné firmy. Ale pak ať UPC nebrečí, že mají velké náklady ... ano mají, když musí platit několik hodin člověka, než spolu vyřídíme prodloužení, pak mi musí poslat novou kartu, protože mne starou donutí vyhodit... kocourkov hadr. :-/
uživatel
eduard
05.04.2008, 01:12.44

MTV oni prave nevysilaji ale prebiraji primo z jejich paketu takze i kdyby melo UPC vypadek tak se to MTV nedotkne. Jinak bych rekl ze bude lepsi jeste poseckat chvili u Gitalu. Maji se ted nekdy "pochlapit" tak jsem zvedav! Jinak ja bych si i tu predplacenku od UPC koupil, jen me tam dve veci stvou, prvni je madarske Discavery! Coz asi neprekousnu a za to fakt platit nebudu no a pak druha vec je to, ze jeste neni jiste kde a jestli se presunou. Abych si koupil kartu a treba za pul roku mi to nekde presunuli na Thor kde ja z urcitych duvodu nemuzu a hlavne nechci pretocit parabolu... Tak za to mi to nestoji.
uživatel
faust
05.04.2008, 17:17.30

faust: Nevím, jestli jsem měl kliku, nebo na TV koukám tak málo, že jsem to "nestihl" zpozorovat, ale výpadek jsem za ten půlrok vážně neměl. Z maďarského Discovery taky zrovna nejásám, ale jaká je alternativa??? :-( Navíc nekoukám tak, že zapnu TV a hledám na co bych se mrknul, ale předem si plánuji na co se mrknu - třeba na 14 dnů dopředu všechny programy, protože jsem docela zaneprázdněný a nechci u toho trávit půl života, nebo naopak nechci o něco zajímavého přijít. Takže mi jsou maďarské upoutávky v podstatě ukradené, i když tedy nechápu, proč nemohou být vícejazyčné. Občas si to taky tedy pustím a jen přepínám, ale to jsou vyjímky.

Když jsem s montážníkem probíral možnosti, ujišťoval se, jestli chci vážně motor. A to, co popisuješ je jeden z důvodů, proč jsem na něm trval. Pokud by UPC přešlo na jinou družici, může si každý montážník objednat nové BMW, protože než ty antény lidem přetočí, budou na něj mít vyděláno. :-) Ne vážně, vím, že motor má taky svá negativa - už třeba jen to, že přepínání dvou kanálu na dvou družicích je s motorem blbý nápad a v případě dvou LNB můžeš přepínat o 106. Ale zatím toho, že ho mám nelituji, naopak.
uživatel
eduard
07.04.2008, 23:24.34

něco pro zasmání

Dnes mi volal cápek z UPC a po tom, co jsem mu nedokázal vysvětlit, že nové karty na 12 měsíců opravdu na webu nabízejí, jsem řekl, že to tedy ukončíme, že současnou kartu vyhodím a koupím si tedy novou. Načež kontroval, že pokud ji vyhodím, tak ji budu muset zaplatil a když jsem se mu vysmál, řekl, že si mám lépe přečíst smlouvu. No z jednoho pohledu to je pozitivní - pokud bych náhodou měl skončit pod mostem, ukecal bych lidi z UPC, ať mne pustí na 14 dnů k telefonu a byl bych hvězda. :-) Ale ono to není jen tam - v Okay kluk nepozná projektor, v K+B neví o tiskárnách ani ň, v Datartu mi tvrdí, že základna bezdrátového sluchátka nemusí být zapojená v el. síti ... no nic. :-)
uživatel
eduard