Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
08.04.2008, 16:02.24

PRO ANTONÍNA kathrein ufs 910

Prosímtě dal by si mi na sebe nějaký kontakt? MSN, SKYPE nebo ICQ? měl bych dost dotazů na KATHREINA 910 si jediný kdo ho tu asi má a kdo má HD a velké zkušenosti. Ostatní tu o tom vědí až na vyjímky asi prd.SKY STAR slybý komp a DREAM v nedohlednu. Novýho kathreina jsem sehnal za 8 a něco tak to vemu....napíšu co bych potřeboval vědět bud mi napiš kontakt nebo odpověz sem přímo pokud to jde.jde mi vyloženě o HD a sdílení. Nejdříve bych chtěl vědět s jakými pakety jou problémy? Mluvilo se tu o polském pakety N? Nemáš zdání zda bude problém na tomto přijímači vyřešen? nebo jestli sw podpora skončila už ? a co ostatní pakety sky uk, ita , cyfra,c+ NORD?tam není problém? pokud máš vše potřebné? a další věc jak je to z GBOXEM jako klient se používá MGCAMD to znamená co jedno DEČKO to 1 zapis do mgcamd?
uživatel
Jerry
08.04.2008, 16:16.42

Milý Jerry, sice nejsem

Antonín, ale pokud od někoho něco chci, tak dávám kontakt sám na sebe, myslím si, že by Antonín nebyl rád, kdyby mu psal kdekdo atd., kup ji nové PC, von ten starej procák stejně už dlouho nevydrží, ceny jsou více méně solidní, vem si SS2 HD a je to.
uživatel
poky1
08.04.2008, 16:28.02

RE: PRO ANTONÍNA kathrein ufs 910

Mně je jedno, kdo mi píše.
Používám jenom mail ankonec@atlas.cz a ten je veřejně k máni moc let.
On-line bohužel nejsem a nebudu.
Myslím, že tady o HD něco ví hodně lidí a kathreinistů jsou tu desítky.

Z otázek:
1. Koupi K910 bych rozhodně až tak jednoznačně nedoporučoval (a nikdy jsem to nedělal). Má několik problémů, jejichž řešení není jasné a mohou být neodstranitelné.
2. Paket N na K910 skutečně nelze naladit (nebo já nevím, jak). Opravit by to měla další verze firmware, měl být v dubnu, není. Jestli vůbec bude pánbu ví. Sw podpora neskončial a neskončí, je ale jenom oficiální, to není opensource soft.
3. SkyUK funguje. Ostatní nevím.
4. Jediný klient, který je pro K910 k mání je skutečně mgcamd se všemi aspekty mgcamd. (Stejné jako ostatní mgcamd.)
5. Gbox jako server nepoužívám, takže nemám praktickou zkušenost.
6. mgcamd je už i v IPBOX 9000.
7. Kdyby odstranili ladící problémy, přidali české EPG, tak bych byl s K910 asi dost spokojený. Až na to, že mgcamd neumí updatovat carmagedon a že evocamd pro K910 není, by mi už vadily akorát drobnosti (jakože nejde ve favorites řadit nezávisle).
uživatel
Antonín
08.04.2008, 16:33.48

poky1: díky. tam za to se omlouvám...ale ss 2 HD jsem definitivně zamítnul....muselo by bát nové pc a to je pro mě zbytečné mám obrovský potenciál na sdílení tudíš jdu do boxu a tedka už jen jestli Kathy nebo ten ab ale když je mgcamd pro ab tak asi ab tam je větší šance podle mě že budou další lepší img a další klienti snad alespon přímo gbox nebo cccam ten bych ocenil na ten dream nebudu čekat až bude bude...
uživatel
Jerry
08.04.2008, 16:38.04

na druhou stranu, dneska možná ještě za to PC dostaneš tak 3jku, pak to bude skoro neprodejné. Nové PC Ti zase vydrží pár let.
uživatel
poky1
08.04.2008, 21:45.49

řešil jsem podobný problém

Měl jsem typ na nový procesor AMD X2 2350 za 2000 (40W příkon) a základní desku s AMD čipsetem za 1500 (integrovaná grafika, HDMI výstup, podpora HDTV, čipset 15W příkon) Cenově je to levnější než HDTV přijímač s PVR. Dal jsem přednost dražšímu řešení s jednodužším ovládáním ( zvládne to i "stará") Jak se znám, tak na ten počítač stejně brzo taky dojde - ceny jdou dolů.
uživatel
Mrzout