Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
04.05.2008, 19:03.06

Je opravdu ubohé

od 007 a redakce, když umlčuje reakci někoho tím, že mu uzamkne téma /viz Antonína - i když je opravdu občas povýšenej/. To je komunistická pseudodemokracie .......a blbové zde zůstanou - ostatně s mnoha přízpěfků to je vydět.
Je občas třeba kouknout do zrcadla a nehrát si na machra.
uživatel
Janik
04.05.2008, 19:44.51

RE: Je opravdu ubohé

Je to opravdu ubohý!! Já už delší dobu chodím na jiná fóra. Na parabole jsem opět snad po 14ti dnech. Jak vidím o nic jsem nepřišel. Pořád stejná ubohost a cenzura.
uživatel
Rudolf
04.05.2008, 20:10.31

klid.....vim že tak jak redakce a 007 dokáže dávat bany,tak se dokáží i omluvit.Z toho usuzuji,že je vše v pořádku.Ano ban ,uzamknutí vlákna a tak...no...zkuste si moderovat fotum,kam chodí denně cca 30000lidí oproti CSSF cca 5000....a podobně
Antonínovi jsem už dávno psal,že je arogantní a pod. ,ale i ten se min. dvakrát předvedl,že jednička rozhodně neni.To tím netrvrdim že já ano:-)Ale celé to vlákno bylo na pováženou.Ban bez upozornění(výstrahy)také neberu.Nicméně poté co redakce poradila,mohlo dotyčné ID zareagovat slušněji! hou domluvil jsem:-))
uživatel
cb21
04.05.2008, 20:38.24

Také chodím na jiná fóra a mohu jen konstatovat, že Parabola je pořád velmi kvalitní....

Antonínovi se určitě v tom uzamčeném vlákno vůbec neublížilo...
uživatel
kacenkin
04.05.2008, 21:02.30

Antonín to

přežije a paulus dostal právem!Pravdou je,že jsou tu daleko sprosťější,a nic moc se nestane.Trochu unáhlené rozhodnutí!!!
uživatel
spyko
04.05.2008, 21:05.58

Uplný souhlas s redakcí,někteří si pletou demokracií s bordelem
uživatel
Prosat
04.05.2008, 22:15.42

@Janik: Zkus se podivat do zrcadla ty a naucit se poradne psat. A ty blaboly o komunismu si priste muzes kldne odpustit, protoze nevis o cem pises.

@Rudolf: Nepostradali jsme Vas ...

Myslim, ze dalsi zbytecne vlakno ...ale hlavne ze se nekdo vyplakal.
uživatel
007