04.05.2008, 19:03.06 | |
Je opravdu ubohéod 007 a redakce, když umlčuje reakci někoho tím, že mu uzamkne téma /viz Antonína - i když je opravdu občas povýšenej/. To je komunistická pseudodemokracie .......a blbové zde zůstanou - ostatně s mnoha přízpěfků to je vydět.Je občas třeba kouknout do zrcadla a nehrát si na machra. |
![]() Janik |
04.05.2008, 19:44.51 | |
RE: Je opravdu ubohéJe to opravdu ubohý!! Já už delší dobu chodím na jiná fóra. Na parabole jsem opět snad po 14ti dnech. Jak vidím o nic jsem nepřišel. Pořád stejná ubohost a cenzura. |
![]() Rudolf |
04.05.2008, 20:10.31 | |
RE: Je opravdu ubohéklid.....vim že tak jak redakce a 007 dokáže dávat bany,tak se dokáží i omluvit.Z toho usuzuji,že je vše v pořádku.Ano ban ,uzamknutí vlákna a tak...no...zkuste si moderovat fotum,kam chodí denně cca 30000lidí oproti CSSF cca 5000....a podobněAntonínovi jsem už dávno psal,že je arogantní a pod. ,ale i ten se min. dvakrát předvedl,že jednička rozhodně neni.To tím netrvrdim že já ano:-)Ale celé to vlákno bylo na pováženou.Ban bez upozornění(výstrahy)také neberu.Nicméně poté co redakce poradila,mohlo dotyčné ID zareagovat slušněji! hou domluvil jsem:-)) |
![]() cb21 |
04.05.2008, 20:38.24 | |
RE: Je opravdu ubohéTaké chodím na jiná fóra a mohu jen konstatovat, že Parabola je pořád velmi kvalitní....Antonínovi se určitě v tom uzamčeném vlákno vůbec neublížilo... |
![]() kacenkin |
04.05.2008, 21:02.30 | |
Antonín topřežije a paulus dostal právem!Pravdou je,že jsou tu daleko sprosťější,a nic moc se nestane.Trochu unáhlené rozhodnutí!!! |
![]() spyko |
04.05.2008, 21:05.58 | |
RE: Je opravdu ubohéUplný souhlas s redakcí,někteří si pletou demokracií s bordelem |
![]() Prosat |
04.05.2008, 22:15.42 | |
RE: Je opravdu ubohé@Janik: Zkus se podivat do zrcadla ty a naucit se poradne psat. A ty blaboly o komunismu si priste muzes kldne odpustit, protoze nevis o cem pises.@Rudolf: Nepostradali jsme Vas ... Myslim, ze dalsi zbytecne vlakno ...ale hlavne ze se nekdo vyplakal. |
![]() 007 |