Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
05.05.2008, 16:11.11

Velikost paraboly v Itálii

Zdravím,nemá někdo zkušenost s příjmem Cs-link a Sk-link v severní Itálii na hranici se Švýcarskem,jde mi o zkušenost,ne o dohady,že by to mohlo jít atd.,o odkazy na přehledy nemám zájem.Přeji hezké odpoledne.
uživatel
pierrepetr
05.05.2008, 16:57.21

RE: Velikost paraboly v Itálii

Pokud nejsi ve cteni map uplne tupej, tak se predsi jenom podivej tady do prehledu a usoudis, ze s 80-kou to bude fungovat i s dostatecnou rezervou... No a pokud te to nezajima, tak nasedni do auta, vem si komplet a vercajk a jed si to oestovat primo na dane misto.
uživatel
Dusan
06.05.2008, 05:04.42

Dusan

Nejsem tupej ve čtení map,ale ty jsi tupej ve čtení otázky "jde mi o zkušenost,ne o dohady,že by to mohlo jít atd.,o odkazy na přehledy nemám zájem",jen pro tebe kamaráde,zkušenost znamená,že tam někdo,nebo někdo ze známých,nebo příbuzných přijímá na tu či onu parabolu a v jaké kvalitě.Přeji hezký den přátelé.
uživatel
pierrepetr
06.05.2008, 09:31.54

No, tady se to jenom hemží lidma, který jsou někde v jižním Tirolsku a zrovinka mají parabolu a zcela náhodou to mají natočený na 23,5 stupňů... Svatá prostoto... Dle mých dlouholetých zkušeností ti mohu říci, že dle map pokrytí, to tam fungovat bude.
uživatel
Dusan
07.05.2008, 01:55.09

z otázky je jasno,pokud nevíš,stáhni krovky a nereaguj,všichni to pochopili,otázku jsem adresoval jasně,proč se do toho s..eš,když to není dopis pro tebe,bye bye kamoško :))) :))) :))) Rv Rv Rv
uživatel
pierrepetr