Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
11.05.2008, 23:08.25

Kterou? TT nebo Gital?

Kterou kartu doporučujete, TT, nebo Gital. Jaká je Vaše spokojenost?
uživatel
Walt66
11.05.2008, 23:15.53

RE: Kterou? TT nebo Gital?

Na tuto otázku nedostaneš nikdy jednoznačnou odpověď. Prostuduj si stránky poskytovatelů karet a udělej si úsudek sám.
uživatel
Ľudmila
12.05.2008, 02:37.12

každý den je to jinak,u mě gital,žádné trapné balíčky za cenu skoro Digi tv
uživatel
pierrepetr
12.05.2008, 08:53.31

já mám TT kartu (mají podle mě osobně lepší vkus při výběru programů. příkladně viasaty jsou mnohem lepší než spektrum. a teď s tím filmem+ a qoq to gital jenom potvrzuje) ale pořád mám podezření, že tyhle firmy sou vlastně nějakým způsobem propojený. nakonec všechny programy se postupem času objevujou na obou těch kartách. TT má taky tu výhodu, že nemusíš platit hned 2000 za kartu, ale jenom 1000 a potom doplatíš zbytek po jednom roce.
uživatel
moonword
12.05.2008, 09:13.02

Záleží, jestli předpokládáš, že si budeš něco předplácet nebo ne. Pokud ne, tak na TT máš navíc TV Joj, i když jen v test režimu, ale rozhodně je to výrazný plus pro TT.
Pokud budeš chtít předplácet, tak to už je komplikovanější. Pokud bys plánoval předplácet na CELÝ rok jen Galaxii, tak je výhodnější Gital. Ale pokud budeš chtít Galaxii jen občas (třeba přes zimu) a nejlépe ještě s něčím navíc, pak si myslím, že TT s balíčkem multi je rozhodně výhodnější a hlavně kvalitnější volba.
Ale je to můj názor a určitě mě někdo může za něj kamenovat, každopádně se nabídka bude velmi dynamicky vyvíjet u obou operátorů, ku prospěchu nás uživatelů.... :8)
uživatel
kaspi
12.05.2008, 09:27.01

moonWord: viasaty do konce roku budou ,co se týče propoje tak s TaT gital nikoli,ale TaT a skylink ano!
uživatel
cb21
12.05.2008, 23:07.44

Děkuji

Díky za názory, vždy je dobré číst co si kdo myslí než jen číst web stránky, ty jsem samozřejmě prošel podrobně. R^
uživatel
Walt66