Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
13.05.2008, 09:57.17

TF5010PVR MP - se asi pokazil

Stala se mi taková nemilá věc. Mám od podzimu uvedený stroj a zatím maximální spokojenost. Až do soboty. Mám na HDD cca 20 nahraných pořadů. Vždy všechno šlo, jak má. Až v sobotu, kdy jsem si chtěl něco pustit, jsem zjistil, že až 2 pořady nejde nic přehrát. HDD jsem přendal do PC a je OK, bez chyb. TF nějakým způsobem "zkurvil" nahrané .rec soubory, takže nejdou i ty nezakódované přehrát v PC (např. VLC media player). Aplikace videoredo hlásí nenalezen video stream. Vypadá to, že to dělá i u nově nahraných, co jsem zkoušel. Když zkusmo něco nahraju, několikrát za sebou to zkusím přehrát a pak to najednou nejde.

- vypadá to na problém TF, že? CAM moduly mám dva různé, dělá to s oběma. Upozorňuji, že jsem s ničím nelaboroval, začlo to dělat samo od sebe.

- nevíte, zda je možné nějak opravit .rec soubor? Pravděpodobně je nějak poškozena hlavička? Neznám, jak vypadá struktura streamu. Mrzí mě 20 nahraných kvalitních pořadů, co můžu zahodit.
uživatel
Hans75
13.05.2008, 10:06.03

RE: TF5010PVR MP - se asi pokazil

Je to chyba software v prijímači.
Nahraj ho znova, alebo použi iný soft.
uživatel
mutomboo
13.05.2008, 10:28.46

To je pravda, že jsem to ještě nezkusil, ale i kdyby to pomohlo, otázky zůstávájí. Proč to začlo dělat? Kde mám jistotu, že se to nestane za týden, za měsíc, za rok znova?
uživatel
Hans75
13.05.2008, 10:32.56

Kup si iný prijímač ak sa chceš vyhnút týmto problémom.
Myslím to vážne!
uživatel
mutomboo
13.05.2008, 15:37.20

Díky, dobrá rada nad zlato. Radši se dám do lovení pštrosů.
uživatel
Hans75
13.05.2008, 17:52.41

A jaký máš k tomu důvod, když to myslíš vážně. Mám ten přijímač už dlouho a naprostá spokojenost. Pokazit se může cokoliv...
uživatel
tukan