| 16.05.2008, 19:22.35 | |
Kaon a modul.Mám v čítačke karty Gital, v šachte modul cryptoworks a v ňom Sky link a modul Matrix Reborn na príjem ešte stále v emu Baby tv.Ale keď zasuniem Matrix a v čítačke je Gital tak mi nejde sledovať programy CZ a Sk.Keď mám zasunutý Gital v čítačke a v šachte zasunutý modul Cryptoworks a v ňom Sky link tak mi ide všetko bez problemov.Ako sa dá docieliť s modulom Matrix reborn ten prípad aby som v ňom mal kartu Sky link zasunutý modul v šachte Gital v čítačke a išlo mi všetko ako cez cryptoworks? Baby tv už asi nepôjde keby sa dalo do matrixu natiahnuť niečo na cryptoworks?Mám Kaon 570 CX. Ďakujem za odpovede.P.S. Nechce sa mi vyhadzovať peniaze na nový modul keď je Matrix. |
![]() Tami |
| 17.05.2008, 07:32.07 | |
RE: Kaon a modul.Nejlepší kombinace pro Kaon je, nahrát neofi FW a CZ/SK karty vložit do Twin CW modulu. EMU umí TPS, Polsat, ORF, Premiere .... Matrix nemám a tudíž jsem jej v Kaonu nikdy netestoval, nevím, jestli zvládá CW karty. Pokud ano, nahrej neofi FW (otázka zní, jaký máš HW, je-li pro něj správný FW), karty vlož do modulů a je to. |
![]() Zip |