| 17.05.2008, 02:33.43 | |
ITV HD a Homecast 5101 (návod)Tak nakonec po několika/hodinovém experimentování se to podařilo vyřešit. Ale vůbec ani trochu to nebylo jednoduchý. Nejdřív se objevil zvuk bez obrazu, potom obraz bez zvuku a nakonec po konzultacích z Německa (kde taky zrovna náhodou experimentovali - jak jinak) to chodí spolehlivě i dohromady, což je prostě super, protože tahle stanice bude asi určitě dost dobrá.Takže je potřeba: RS232 kabel + soft SETEDIT Homecast kabel koupíme v PC shopu. soft je ke stažení zde: www.setedit.de/SetEditHomecast_cz.html Postup: Naladíme si na přijímači nějaký programy z Astry 2 (pokud nemáme) a přeneseme setting z přijímače do PC. Jeden z těch programů na Astře 2 upravíme potom v SETEDITu přesně podle tohodle obrázku: http://imgupload.cz/s1/9XWXcRuD4B.JPG potom nahrajeme setting zpátky do přijímače. A teď to, co nám všem zabralo nejvíc času, než nás to napadlo. Ta stanice nebude absolutně chodit když na ní přepnete od nějakýho SD programu. Ale bude fungovat bezvadně, když na ní přepnete při sledování libovolné HD stanice. Úplně jedno jestli to bude Anixe HD na Astře nebo cokoliv jinýho, co kde zrovna volně vysílá. |
![]() moonword |
| 17.05.2008, 07:51.54 | |
ITV HD a IPBox9000HDjede to někomu a když jak na to |
![]() miro2 |
| 17.05.2008, 10:19.19 | |
RE: ITV HD a Homecast 5101 (návod)na ipboxe 9000 iba zvuk a zial ani v jednom softe a ani v PC editore nie je moznost zadat video a audio pid co je prevelice divne. takze treba cakat az kym to nefixnu v novom softe |
![]() Vlado Fogo |
| 17.05.2008, 11:55.29 | |
@moonwodSi geniálny. Včera som sa s tým trápil hodinu a nič.Ked som to uložil,ako si písal,medzi HD program už to naskočilo okamžite.Klobúk dole. Len nenaskočil ešte zvuk.Nakočí neskôr,alebo ako naňho? Dík. |
![]() Milan C |
| 17.05.2008, 11:56.20 | |
@moonwodZabudol som typ prijímača: Vantage 7100 HD. |
![]() Milan C |
| 17.05.2008, 12:45.05 | |
@moonwordJsi chytrej, moje problémy s motorem bych vyměnil za pajcování výsledků tvýho laborování. Snad někdy :( A co teď sleduješ, co dávaj? |
![]() knawi |
| 17.05.2008, 13:50.33 | |
RE: ITV HD a Homecast 5101 (návod)@Milan C: v případě toho Homecastu naskočí zvuk vždycky asi s třívteřinovým zpožděním za obrazem, když se to celý zprovozní přesně podle toho návodu. Když jsem to ze začátku zkoušel ladit jenom přes menu přijímače, bez PC editoru, tak šel jenom obraz.@knawi: zatím akorát večer v primetimu některý pořady. ta stanice je ještě před startem a bude se rozšiřovat postupně. ale už brzo jak píšou na (www.freesat.co.uk) a těším se na euro. měla by tam být snad dobrá polovina všech zápasů (na ty má ITV práva) |
![]() moonword |
| 17.05.2008, 13:56.25 | |
@moonwordJasné,dík. |
![]() Milan C |
| 17.05.2008, 14:25.13 | |
RE: ITV HD a Homecast 5101 (návod)sme si na tom pěkně vyzkoušeli, jak je důležitý testovat trpělivě naprosto všechny nastavení v tom SETEDITu. všechno se vlastně vyřešilo zaškrtnutím toho políčka "Auto PID" jak je vidět na tom obrázku. bez toho přijímač nedokázal najít obraz a dokonce přepisoval správně zadanej video PID na nesmyslný hodnoty. takhle to běží krásně a při každym přepnutí z HD stanice to vždycky zafunguje. nejdřív se objeví obraz a po dvou třech vteřinách i zvuk. |
![]() moonword |
| 17.05.2008, 14:33.34 | |
RE: ITV HD a Homecast 5101 (návod)Díky za odpověď. To víš, že jo! SETEDIT to i mně dává lehce tušit, že se dá mnohostranně využívat a je dobře, že víš jak! Inu, nebudu se šířit. |
![]() knawi |
| 17.05.2008, 23:06.49 | |
@ Milan C a moonwordMám Vantage 7100S a ať to zkouším jakýmkoliv způsobem, tak mě pořád jede jen obraz, ale zvuk nikde. Nevidím žádný rozdíl mezi vytvořením programu v Channel editoru ani když ho dám ručně vyhledat přímo v přijímači a zadám ručně PIDy.Rozchodil někdo tento program kompletně na tomto přijímači? |
![]() Petan |
| 17.05.2008, 23:23.50 | |
RE: ITV HD a Homecast 5101 (návod)Mám Topfield 7700 HCSII. Naladím tento program, ale nejde obraz ani zvuk. Jde někomu na Topfieldu? |
![]() michalmc |
| 18.05.2008, 09:14.42 | |
@PetanJa to mám to isté,ide obraz a zvuk nie.Robil som všetko možné, zvuk nie a nie naskočiť. Uvidíme neskôr... |
![]() Milan C |
| 19.05.2008, 11:38.36 | |
to michalmcPo přepsání parametrů ve Vega 2.34 a nahrání zpět do STB se PCR a APID přepíší na jiné hodnoty.Takže to nejde. |
![]() Sekyra |