19.05.2008, 08:20.27 | |
STV - bez kódovaniaSlovenská televízia (STV) uvažuje o prevádzkovaní nekódovaného satelitného vysielania. Chcem ním reagovať na požiadavky Slovákov žijúcich v zahraničí zabezpečiť svoje vysielanie aj v iných oblastiach sveta. Peniaze na to chce od štátu.V prípade schválenia tohto projektu je možné, že takéto vysielanie, bude STV zabezpečovať od budúceho roka. Hovorkyňa STV Želmíra Habánová zdroj: |
![]() Crescenzio |
19.05.2008, 08:28.56 | |
RE: STV - bez kódovaniatak to bude nová stanice STV WORLD. jako francouzi mají TV5 MONDE, poláci TV Polonia a němci Deutsche Welle. a můžou to sledovat třeba i v americe. ale celkově tyhle stanice nepatřej zrovna mezi ty nejlepší, to je jasný, kvůli nákladům na vysílací práva. |
![]() moonword |
19.05.2008, 08:50.01 | |
RE: STV - bez kódovaniaNáhodou je to dobrý nápad....TV5 Monde občas sleduji... |
![]() kacenkin |
19.05.2008, 09:05.41 | |
RE: STV - bez kódovaniajá sleduju nejradši Pevnost Boyard na francouzech :laughing: v premiéře to dávala vždycky France2 (dříve Antenne2) ale to vysílali naposled někdy v září minulýho roku. Ale byly pěkný ty nový díly. |
![]() moonword |
19.05.2008, 09:10.21 | |
RE: STV - bez kódovaniano podľa toho,čo som čítal na inej www stránke,tak to vyzerá tak,že budu kódovať variabilne, ako to robí napríklad chorvátska HRT1, či talianske rete4, italia1....proste pokiaľ nemaju práva na FTA vysielanie, signál kóduju,pokiaľ vysielajú niečo,na čo práva majú-napr. správy,vlastné relácie...tak to pustia opať FTA...."Satelitné vysielanie programov verejnoprávnej televízie je v súčasnosti kódované, dôvodom je aj fakt, že STV nakupuje vysielacie práva pre akvizície iba pre územie SR. Voľne šírené televízie zvyknú v takýchto prípadoch vysielanie počas vysielania filmu či seriálu pozastaviť" ale v tom istom článku zase píšu,že STV chce dotáciu na FTA vysielanie,takže z toho vyplýva,že tento článok písal nejaký odborník ;) |
![]() s@t@n |
19.05.2008, 09:46.04 | |
RE: STV - bez kódovaniabohužiaľ je divne napísaný ten článok... pojmy vs. dojmy... ale chlapčokovi idem hneď avizovať nech ho nanovo prekope |
![]() anonym2 |
19.05.2008, 09:49.25 | |
to s@t@nCo sa ti na tom nepaci? Dotaciu potrebuju predovsetkym na zakupenie kapacity na nejakom (-ych) satelite (-och). Nemalo by to byt na Astre 23,5°E ale aspon na Thore/Intelsate (1°W), aby to bolo chytatelne aspon v celej Europe.Ak budu kodovat tak, ze na Skylink karte pojde vsetko, tak budes moct min. v celej Europe sledovat program komplet. |
![]() blik |
19.05.2008, 10:44.35 | |
@ blikide mi o to,že v článku,kde som to celé čítal najprv spomínaju,že chcu dotáciu,aby mohli vysielať FTA - a ked free to air,tak potom by proste nekodovali-na to potrebuju cash,aby mohli kupovať filmy,seriály a iné programy s právami pre celu europu... a v dalšom odstavci napísali,že voľne šírené televízie zvyknú zastaviť FTA vysielanie, pokiaľ vysielajú film,alebo seriál - tak to je potom čo za FTA?To je čiastnočné FTA, takto vysielala aj česká televízia dosť dávno...a ako som písal, idu tak aj chorváti napríklad...a na to nepotrebuju žiadnu dotáciuTak mi povedz, načo im je dotácia, ked by vysielali FTA iba svoje relácie...to,že sa tam bude vadiť opozícia s koalíciou v "o 5 minút 12" o sprostostiach a bude ten cirkus vysielaný do europy nekodovane-na to potrebuju aku dotáciu??? Proste autor článku tam mieša jablká s hruškami - na to som chcel upozorniť. |
![]() s@t@n |
19.05.2008, 12:22.56 | |
RE: STV - bez kódovaniaKto žije v zahraniči snaď ma par korun na to aby si kupil kartu, zbytočne sa rstrapňuju v TV, kto chce pozerať pozerá |
![]() marek66 |
19.05.2008, 12:51.56 | |
RE: STV - bez kódovaniaJe to kravina!!! STV by mala distribuovat vlastne karty za symbolicky poplatok a nie zas tahat peniaze s nasich vrecak na "zahranicne vysielanie". |
![]() kamilo |
19.05.2008, 12:55.41 | |
RE: STV - bez kódovaniaAle uz to vidim ako to zaberie na (nevhodné slovo)ov vo vlade - SLOVENSKA TELEVIZIA SA BUDE SIRIT DO CELEHO SVETA - Fucko, Mociar a Slopa sa od radosti nad takymto uspechom rozplacu a bubaky pridelia - to ze ziadne v zivote nezarobili a iba rozhadzuju cudzie je uplne vedlajsie.... Rv Rv Rv Rv |
![]() kamilo |
19.05.2008, 14:04.58 | |
RE: STV - bez kódovaniano kamilo ma v niečom pravdu...za tie stovky a stovky milonov,čo pcháme našej skvelej STV do pažeráka,by sa mali ľudia vo vedení zamyslieť,čo a ako spraviť,aby z toho víťazne vyšli diváci a nie ich tučné kontá...Doteraz boli karty skylink extrémne drahé a ani po zlacnení o 1000sk to nie je žiadna lacnota...zákonmi je upravené,že kartu skylink môže na seba registrovať iba slovák a použitie karty v zahraničí je nelegálne...a zrazu chcú ísť FTA??A čo ked tí slováci v zahraničí už nemajú rodinu na Slovensku?Na koho kartu zaregistruju?A dalšia vec je skvelá astra 3A,ktorá už nepokrýva plnohodnotným signálom pol francúzska,španielsko,portugalsko,či UK....tam slováci nežiju?však v UK ich pracuje najviac-a takisto v Irsku...celková politika STV stoji za viete čo Proste dotácia na karty,nech ich kupuju ľudia iba za výrobné ceny-čo by to potom stálo?Maximálne 1000sk?Možno menej...a mohli by si ich registrovať aj slováci žijúci v zahraničí,potom by bol kľud. |
![]() s@t@n |
20.05.2008, 09:03.15 | |
RE: STV - bez kódovaniaInak originálnym pôvodcom tejto úžasnej, nepresnej a vlastne aj zavádzajúcej správy je ďalšia vynikajúca, nenahraditeľná a v čisto trhovom prostredí úplne logicky existujúca :-) inštitúcia, ktorú si platíme z daní (vrátane pokút za to, že ju MK SR dotuje a deformuje hospodársku súťaž). TASR. Že pozdravujem. |
![]() anonym2 |