Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
19.05.2008, 10:02.39

ITV HD zahájí přenosem finále ligy mistrů?

images.Digitalspy.co.uk/08/20/itvhdtest.jpg
Na anglických stránkách se spekuluje kdy vlastně začne ITV HD pravidelně vysílat a všichni už jsou docela znuděný těma obrázkama londýna. Zatím to vypadá buď na středeční finále ligy mistrů nebo na začátek eura 2008 sedmého června.

Emma Scott z Freesatu (na začátku května): ITV poskytne další informace ohledně svého programu ve vysokém rozlišení a přejde na plný provoz "snad během několika týdnů".
Michael Grade (ITV): "Zahájíme naše HD vysílání nepřekonatelnou nabídkou prvotřídního fotbalu včetně FA Cupu, mezinárodních zápasů Anglie a přenosů UEFA Champions League."
uživatel
moonword
19.05.2008, 10:33.37

RE: ITV HD zahájí přenosem finále ligy mistrů?

z eura 2008 má ITV práva na tyhle zápasy (zbytek bude vysílat BBC):

7.6. : Portugalsko - Turecko
9.6. : Holandsko - Itálie
10.6. : Řecko - Švédsko
11.6. : Česká republika - Portugalsko
12.6. : Chorvatsko - Německo
13.6. : Itálie - Rumunsko
14.6. : Švédsko - Španělsko a Řecko - Rusko
15.6. : Švýcarsko - Portugalsko a Turecko - Česká republika
18.6. : Řecko - Španělsko a Rusko - Švédsko
19.6. : čtvrtfinále
21/22.6. : čtvrfinále
25/26.6. : semifinále
uživatel
moonword
19.05.2008, 11:10.40

Přátelé na Fergusonu 8800 neumím zprovoznit zvuk.Prostudoval jsem návody z minulých dnů, skutečně itv nabíhá jen z jiného HD ale zvuk nic.Jak na to?
uživatel
stapes
19.05.2008, 11:21.00

https://www.parabola.cz/forum/topic-21894/
zkoušels ten návod jak jsem psal pro homecasty? mělo by to fungovat naprosto stejně (čet jsem na jednom německym fóru) i pro ferdeky. Jsou to naklonovaný homecasty s přidanou uni čtečkou a jiným loaderem. setting editor je taky stejnej. skoro všechno je zaměnitelný (krom firmware). klidně vyzkoušej a kdyby to nešlo tak ti napíšu přesný info z toho fóra.
uživatel
moonword
19.05.2008, 12:18.02

ITV HD

Moonworde, nemůžu nikde najít tvůj návod na ITV, zkoušel jsem to na kaonu S660hd a nejde to naladit, akorát tak shorts.Že by to uměly jenom ferdeky, homecasty a pod.? Nevíš náhodou o existenci emu pro kaona 660 hd? Díky!
uživatel
Jumi
19.05.2008, 12:24.35

bohužel. ale že to umí jenom některý přijímače je jasný a potvrzený. já se v těch ostatních vůbec nevyznám, takže ti nedokážu poradit. vím o těch homecastech/fergusonech tam to chodí v pohodě s obrazem i zvukem.
uživatel
moonword
19.05.2008, 13:00.55

taky sem někde náhodou zahlídnul návod pro Clarke Tech 5000 tam by to mělo taky chodit po úpravě settingu na PC. a těch přijímačů je ještě pár dalších. ale rozhodně zdaleka né všechny. je to mnohem složitější než zprovoznit třeba BBC interactive. jsou tam nějaký nestandartní věci a spousta přijímačů si s tím prostě neví rady, protože ten firmware s ničím takovým nepočítá.
uživatel
moonword
19.05.2008, 13:33.29

Golden Interstar 890 HD... Fortec Passion... Technomate 6800/6900... taky zdá se ok. jenom tak prohlížím různý anglický fóra.
uživatel
moonword