Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
26.05.2008, 00:22.20

Šok na galaxie sport

...nestihl jsem dnes VC Monaka v přímém přenosu na nově, tak jsem se podíval s chutí na galaxii, která záznam vysílala ve formátu 16:9 (jen tak dál)
uvedeným šokem pro mě bylo, když v 7 kole závodu byla ohlášena komerční přestávka, záznam pochopitelně běžel dál a hlas komentátorů byl neustále zapnutý a to jsem se pobavil, jako "vole" prostě dva kluci se normálně baví, za 5 minut obrovský ohlas co se to všechno stalo a "Vítáme Vás zpět, milý televizní diváci...
To samé se stalo 30 kol před cílem kdy Renault přezul Piqueta do suchých pneumatik, opět byla komerční přestávka a záznam běžel dál, Piquet pochopitelně za chvíli havaroval a komentátor zařval "(nevhodné slovo) fix" a následně zaznělo do režie "kolik zbývá času do konce komerční přestávky!" a po chvíli "Vítáme Vás Vážení televizní diváci, znovu v komerční přestávce se toho tolik stalo, ale bez reklamy by to nešlo"
Jen tak dál, hoši....
malý dodatek: na RTL při vysílání reklamy běží závod dál jako malá obrazovka...
uživatel
Babui
26.05.2008, 02:45.50

RE: Šok na galaxie sport

technický problém,co je na tom divneho
uživatel
pierrepetr
26.05.2008, 05:07.43

něco podobnýho se občas vyskytuje i na eurosportu. takový "franto až to začne tak mi řekni jó...". Taky mě dneska pobavila titulní stránka respektu. televize budoucnosti je tu! Digitalizace promění české obýváky! revolution!
www.respekt.cz/downloads/cisla/img/200822-vobr-01_obalka_velka.jpg
uživatel
moonword
26.05.2008, 05:24.27

hlavně ten ovladač s nápisem Digi a v rohu nápis "jak svítit a topit zadarmo" :laughing:
uživatel
moonword
26.05.2008, 06:51.29

Keď boli MS v hokeji, tak moderátori na STV 2 mali zapnutý asi odposluch a sem tam bolo počuť, ako im niekto do schuchatiek hovorí v angličtine, že pri najbližšom prerušení hry bude komerčná prestávka.
uživatel
Crescenzio
27.05.2008, 17:33.03

na stv hovoril: power break next whistle... :))) ale kto uz len pozeral hokej na stv2... Rv
uživatel
Peppe