Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
31.05.2008, 14:34.12

nekonečné MULTI zdarma na TT kartách

u mě to v tuhle chvíli běží už dva a půl měsíce a zápisy jsem zjistil že mám až do začátku srpna (jestli do tý doby nepřijdou další). neplatil jsem pochopitelně nikdy nic navíc. jak je to možný? to v tom mají pěknej bordel, takhle se zbytečně okrádat. s tím nemám u UPC ani Digi zkušenosti že by se jim tohle stávalo.
uživatel
moonword
31.05.2008, 14:44.48

RE: nekonečné MULTI zdarma na TT kartách

moonword:Asi im to velmi nejde na odbyt,tak tomu takto robia reklamu :laughing:
uživatel
Blooddog
31.05.2008, 14:52.24

a když jsem včera na jejich webu zadal číslo karty abych si prohlídnul co je tam aktivovaný, tak jsem zjistil po pravdě že mám jenom základní neplacený programy. ale jaksi to co vidím v televizi tomu vůbec neodpovídá? :laughing:
uživatel
moonword
31.05.2008, 15:13.57

Opravdu se Vám divím,budte rádi dokud to fičí ,nevím proč se s tím zbytečně chválit a provokovat.
uživatel
RTVSAT
31.05.2008, 15:16.22

jestli je to dárek že jim dělám občas reklamu tak bych je chtěl požádat touto cestou jestli by mi nemohli poslat příště taky HBO. docela bych to uvítal. ale jsem rád i za toto. koupím si nějakou hru na playstation za ty ušetřené peníze.
uživatel
moonword
31.05.2008, 15:16.31

RE:nekonečné MULTI zdarma na TT kartách

moonword:nejsi sám.má známá s tím přišla taky.Zápisy má do 4.8.Kartu má třetí měsíc.Je ale fakt,že ty zápisy se můžou ze dne na den změnit,takže uvidíme.
uživatel
BIDLO
31.05.2008, 15:18.27

@BIDLO

přesně. já taky do 4.8.
uživatel
moonword
31.05.2008, 15:39.50

mě zase běží už druhý rok CS Film úplně zadara :)))
uživatel
Jurin
31.05.2008, 18:28.39

mě na kartě TaT České tv běží nova,nova cinema ,prima stv joj bez předplacení
uživatel
Modřina
31.05.2008, 19:36.01

Niektorým českým spoluobčanom tiež beží multi balík,ktorý im omylom objednali dvojičky zo Slovenska.Tí si poriadne nepozrú na čísla kariet,ktorá je ich a ktorá na českého občana a ten sa teraz čuduje,že mu ide zadara multi na skylink.Zo svojho okolia poznám zopár takýchto prípadov,keď to aj reklamovali u Skylinku a až po dôkladnom prezreni zaplateného šeku sa zistilo,že bolo zaplatené českému občanovi.
uživatel
letas
31.05.2008, 21:16.32

zadara

Napiste sem cisla svojich karticiek a uvidite ako dlho vam to este pojde :)
uživatel
bobrik