| 11.06.2008, 15:10.11 | |
Vantage - Vantage.Snad už poslední dotaz. 7100 S se musí naemulovat, či jak se to říká na možnost použití karet Crypto. Ale slyšel jsem, že toto naemulování nebývá dokonalé, že je lepší použít Crypto modul _ v mém případě provedení Twin na dvě karty.Je tam opravdu rozdíl ? A poslední, potřeboval bych, aby v blízké budoucnosti Vant 7100 mohl rozumně sdílet karty TT a UPC s mám Vantage 212. Zná někdo shůdnou cestu pro takové sdílení ? Díky, už snad dám pokoj :-) |
![]() Nervoš |
| 11.06.2008, 22:22.29 | |
Vantage - Vantage.naemulovat je blbý slovo, myslel jsem neofico soft. sorry.Chlapi, přece nebudu kupovat domů dvě stejné karty, doufal jsem, že stejné značky by si nějak v tomto mohly rozumět. Zahlédl jsem na netu řešení sdílení, ale to je výrazně dražší než další karta T&T. |
![]() Nervoš |
| 12.06.2008, 12:10.47 | |
RE: Vantage - Vantage.Co sa tyka funkcnosti citaciek kariet v prijimaci, mozem ti len tolko povedat, ze funguju bezproblemovo.Takze toho emulacneho softu by som sa zasa nebal. Horsie je to so zdielanim. Tu zatial akosi cesu nevidno a ktovie, ci sa v tomto smere nieco aj poriesi. Ista cesta je SmartWi, ale nieco to stoji. :-/ |
![]() mirec75 |