Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
15.06.2008, 09:48.17

easy.tv modul

Zdravim. Potrebuji poradit. Budou se mi na tomto modulu ukazovat zapisy z CS Link a Skylink karty? Karta na CS Link ja bila a na Skylink je modra. Mam diablo a tam se zapisy z karet nezobrazuji. A jeste jsem pozoroval na diablu, ze kdyz prepinam mezi ceskymi a slovenskymi stanicemi (samozrejme mezi kodovanymi), tak se mi nepravidelne stava, ze kdyz prepnu na jakykoli slovenskou stanici (z CS Linku kodovanou), tak mi karta nerozkoduje tu danou slovenskou stanici. Pomuze az vypnuty a zapnuti prijimace. A tak se chci zeptat jestli tento problem nebude i u tohoto modulu. Diky
uživatel
Oskarek1
15.06.2008, 10:40.31

RE: easy.tv modul

Tento modul mám v prijímači Humax 5400. Mám v ňom obe karty. CS link v SIM čítačke. Pri prvom zapnutí prijímača pár sekúnd trvá, než odkóduje navolenú stanicu. Potom je prepínanie a dekódovanie bezproblémové. Zobrazí aj zápisy z oboch kariet. Je možnosť aktualizácie modulu cez satelit na stanici ORF 2. Táto služba je tiež bezproblémová. ( Karty vtedy musíš vybrať. ) Slovenskú kartu mám ale na rozdiel od teba bielu, ale myslím si, že to je jedno.
uživatel
Fittipaldi
15.06.2008, 11:51.01

@Fittipaldi

Diky za zodpovezeni ohledne toho zobrazovani karet. A tobe kdyz to prepinas mezi CS linkem a Skylinkem (zakodovane kanali), tak se vzdy rozkodujou? Nikdy si nemel zadny problem? A jak dlouho trva nez nabehne kodovany kanal. Nekde jsem cetl, ze to trva dost dlouho.
uživatel
Oskarek1
15.06.2008, 13:39.33

v nastaveni modulu mas polozky, ktore treba mat vypnute. potom to ide ok. skontroluj si svoje nastavenie.
uživatel
satan
15.06.2008, 19:06.18

stáhni si přes OTA z ORF novou náplň, je k mání verze 1.15, automaticky mi to nešlo, manuálně v pohodě, jestli nevíš jak na to, tak na cssf, to máš velmi dobře popsané
uživatel
poky1
15.06.2008, 20:32.07

Ahoj mam tento modul a s kartou Gital T-T a Slovák Link (bílá) vše OK jak odkodování tak zobrazování zápisu. Avšak s kartou Sky-Link (modrá) je to horší odkodování OK ale zápis se tady nedozvíš.
uživatel
kdoporadi
16.06.2008, 09:15.12

@Oskarek1

Je velmi ťažko povedať nikdy. Hlavne keď máš prijímač s neoficiálnym SW. Ja som s týmto modulom spokojný.Prepínamie u mňa medzi programamy trvá cca 2 sekundy. Keď prepínam program z jednej karty na druhú, tak to trvá zhruba o sekundu dlhšie. Je to bezproblémové. Občas sa modul sekne, keď prepínam medzi programamy v EMU ( Nagravision ) a potom skočím na CW. Ale to je fakt len občas a prepínam často.
uživatel
Fittipaldi