Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
15.06.2008, 12:41.14

UPC to má v paži

V programovém přehledu na svém webu má pořád MTV Base. :-)
uživatel
eduard
15.06.2008, 12:48.48

RE: UPC to má v paži

Discovery - to si snad dělají pr*el!!! V programovém přehledu je to maďarsky. :-(
uživatel
eduard
15.06.2008, 12:48.51

no a co my s tym mame akoze urobit , nezda sa ti ze vyplakavas na nespravnom hrobe ??
uživatel
Vlado Fogo
15.06.2008, 12:51.48

to Vlado

Takových příspěvků je tady ale třetina. Taky tady lidí brečí nad kvalitou signálu, nedostatkem programů v HD atd. atd. atd. a pochybuji, že tím něco vyřeší. To u mé poznámky je alespoň teoretická šance, že si to někdo z UPC přečte a chytne se za nos. I když to je spíš sci-fi. :-)
uživatel
eduard
15.06.2008, 13:29.05

problem je v tom ze kazdy by chcel vsetko zadarmo, cize bud v emu alebo v sharringu a potom z coho maju ti providery vytvarat trebars nove HD kanaly ??
uživatel
Vlado Fogo
15.06.2008, 14:02.04

Když jsme v té sekci UPC tak se ptám, ono snad UPC běží v emu? Problém UPC je, že na Direct už půl roku dlabou. Okolo vzniká spoustu nových stanic, ale oni jen ubírají místo přidávání. Ať klidně o něco zvýší cenu za přidání některých stanic, nebo ať se přesunou na levnější družici, ale ať už se proboha něco děje. Pokud to takhle bude dál trvat, tak já osobně přecházím na CZlink...
uživatel
wally
15.06.2008, 17:09.39

Koupil jsem kartu Rodina, kvalita Novy z UPC a CZlinku je velky rozdil, nevim co s tim UPC dela.
uživatel
flukes
15.06.2008, 17:53.20

Signál nekradu - buď sleduji FTA, kde "platím" sledováním reklamy, nebo mám předplacenku od UPC. Dříve jsem měl Gital a není vyloučeno, že na něj zase dojde. Nekritizuji, že nejsou HD kanály a osobně mi to je (zatím) úplně jedno. Ale aktualizovat název programu a nabídnout českým zákazníkům česky psaný program by snad měla být elementární slušnost. Jinak jsem s Rodinou + HBOs + Cinemaxem za 434 měsíčně spokojený.
uživatel
eduard