| 24.06.2008, 08:48.20 | |
novy sat.prijimacChcem kupit novy sat.prij.s orig.Cryptowoks citackou + CI slotom. Co mi odporucate? Skusal som Homcast 5001CRCI. Neviem, ale tam pri prepinani na programy, ktore boli odkodovavane orig.citackou a boli vlozene 2 karty(aj v slote aj citacke) vypisovalo nejaku hlasku, ktora ani sama nezmizla, ale bolo potrebne stacit na DO nejake tlacitko. Da sa to odstranit, aby to nevypisovalo? Robia to vraj aj Humaxy.Exist.nejaky prijimac, ktory to nerobi? Kaon, Technisat ine? Vdaka |
![]() juan691 |
| 24.06.2008, 09:00.33 | |
juan691Neblbni s tím šrotem, vem si open 820 nebo 810 a nemusíš mít ani modul. Další možnosti jsou ti snad známy. Ten homecast je po koupi konečnou stanicí.. :)))Ale když nejsi náročnější, pak je to jedno. Mě ty hlášky nevypisoval zetacam přehraný softem joker kamilz 1,17. |
![]() Tomik535 |
| 24.06.2008, 09:08.43 | |
RE: novy sat.prijimac@Tom - penbox x820 také vypisuje hlášky....Vyzkoušej si v něm modul MultiCrypt,třeba s kartou Conax. @juan691 - Kup si raději tu 810. |
![]() Saxon |
| 24.06.2008, 09:09.04 | |
RE: novy sat.prijimacJestli je něco šrot, tak to rozhodně nejsou Homecasty. Jedny z nejspolehlivějších přijímačů vůbec, stabilní a odladěný softy, výrobce se soustředí na to důležitý. Což rozhodně není emu. Ty hlášky nejspíš vypisuje modul a přijímač s tím nemá až tak moc společnýho. Napiš schválně jakej modul používáš. |
![]() mravenec |
| 24.06.2008, 09:20.56 | |
RE: novy sat.prijimacmravenec predava Homecasty :laughing: R^ |
![]() PEPE8989 |
| 24.06.2008, 09:23.46 | |
RE: novy sat.prijimacto rozhodně neprodávám, ale mám dva doma. a za nějakou ukrajinskou s*ačku bych to rozhodně nevyměnil ani náhodou. stejně jako bych neměnil HS5101 HD za Vantage nebo IP Box. |
![]() mravenec |
| 24.06.2008, 09:26.38 | |
RE: novy sat.prijimac@Sax - v openboxu jsem nikdy modul neměl(ani nebylo proč), jak píše ferda mravenec, je to o modulu. Ale v té 810 je prý nevypisuje taky, takže jinak samozřejmě souhlas.@mravenec - já přece nikde netvrdím, že je nespolehlivý. U jednoduchécho softu je to přece logické a hardwerově to je hádání. Je fakt, že vím, kde už pár let 2 staré homecasty fičí bez poruchy, ale tehdy ještě openy nebyly a nikdo ti teď neřekne, že open za 5 let stále hrát nebude. Dříve totiž tipuju, že bude k něčemu jako teď analogy v popelnicích.. A ty homecast softy teď valí i do mascomů. Nevím, zda je to plus nebo mínus, ale ten dřívější od technisatu mi vyhovoval o 100 procent více. @Juan: Kdybych nechtěl emu, spíš bych se podíval na ten dvoučtečkový technisat s CW. Ale vzpomínám, že tam se myslím řešily ty hlášky, už nevím jistě. Já bych si každopádně ten houmkast nevzal. A je mi to stejně jedno. Kdo chce kam.. ..kopnu ho tam! |
![]() Tomik535 |
| 24.06.2008, 09:42.44 | |
@Tomik535když o těch Homecast přijímačích tak moc víš, tak mi vysvětli, proč by někdy Mascom dával do svejch receiverů (který jsou klony starejch Homecastů) softy od Technisatu? to je pěkná kravina. a taky nemůžeš porovnávat tenhle starší soft co se používá v Mascomech se softem pro 5001CRCI. |
![]() mravenec |
| 24.06.2008, 10:23.00 | |
RE: novy sat.prijimacnehledě na to, že člověku kterej se ptá "Chcem kupit novy sat.prij.s orig.Cryptowoks citackou + CI slotom..." doporučovat Openbox je fakt zvláštní. netvrdím že openbox nemá skvělou emu podporu a určitě taky uspokojivě funguje. ale není snad potřeba to vnucovat každýmu. on se vůbec na emu a uni čtečky neptal, naopak. |
![]() mravenec |
| 24.06.2008, 10:32.39 | |
mravenecNeřeknu ti proč, ale když nevěříš, zaběhnu se kouknout přesně na typ, mám totiž jeden už od začátku Digitálu zapojený na půdě do rozvodu.Nevím jaký je soft v 5001. Ty mascomy zapojuji úplně nové a máš pravdu, že ten soft je starej jak svět, ale nějaké drastické zlepšení v softu pro 5001 nepředpokládám...samozřejmě se mohu mýlit..pro mě je ten přijímač nepoužitelný a nikdy se nevydržím hádat dlouho. Zakazuji ho někomu? :bigeyes: :-/ |
![]() Tomik535 |
| 24.06.2008, 10:38.21 | |
4mravenecUmím číst slowo crytoworks, vím, že se na emu neptal, jen jsem mu NABÍDL alternativu. Výběr už je na něm. Psal jsem, že pokud není náročný, je to jedno. Já mu ho dokonce vnucuju? :bigeyes:Raději končím, musel jsem si na tebe trochu poopravit svůj názor.. Anebo nebreč, že ho nemáš a hraj si s homíkem R^ |
![]() Tomik535 |
| 24.06.2008, 11:12.35 | |
RE: novy sat.prijimacnikdy v tomhle nepochopíš mě a já tebe, protože máme naprosto odlišný představy, jak by měl vypadat solidní sat přijímač. ani tu jeho otázku nepochopíš. on chce mít v první řadě doma kus kvalitního hardwaru a k tomu stabilní soft. né hračku. |
![]() mravenec |
| 24.06.2008, 11:34.43 | |
RE: novy sat.prijimacJestli jsi z jeho dotazu...Chcem kupit novy sat.prij.s orig.Cryptowoks citackou + CI slotom. Co mi odporucate? Skusal som Homcast 5001CRCI. Neviem, ale tam pri prepinani na programy, ktore boli odkodovavane orig.citackou a boli vlozene 2 karty(aj v slote aj citacke) vypisovalo nejaku hlasku, ktora ani sama nezmizla, ale bolo potrebne stacit na DO nejake tlacitko. Da sa to odstranit, aby to nevypisovalo? Robia to vraj aj Humaxy.Exist.nejaky prijimac, ktory to nerobi? Kaon, Technisat ine? Vdaka ...pochopil, že chce přesně kus kvalitního hardwaru a stabilní soft, ne hračku, tak mi fakt došly slova a smekám.. Snad se k tomu vyjádří sám. Mimochodem už jsi nějaký viděl i vevnitř? To by mě zajímalo, co tam má za podobnou cenu lepšího než třeba originál Openbox. A stabilnější soft je o tom, že nic neumí a nedělá. A z těch, co umí a makají jsem přesvědčen, že patří k nejspolehlivějším. Ale už mě fakt nebaví ti něco dokazovat, jak jsem řekl, nabídl jsem mu alternativu a co si koupí je jeho věc. Za tvoje ani za moje to nebude, je mi ukradenej. A divím se vůbec, že se staráš o to, jestli něco nepochopím.. :))) tvoje problémy.. |
![]() Tomik535 |
| 24.06.2008, 11:45.20 | |
RE: novy sat.prijimacnejde ani tak o to, co je tam vevnitř za jednotlivý součástky. z toho vychází nakonec ta pitomá reklama na některý modely od Openboxu (s tím obrazovým Sony IO) jako kdyby na tom záleželo. tam se jedná o celkový navržení toho přístroje, tak aby to celý dobře a spolehlivě bez problémů fungovalo. a při ceně kolem 3000.- všichni výrobci někde šetří. homecast nešetří na stabilitě a spolehlivosti. proto sou to dobrý přijímače. stejně jako některý další. |
![]() mravenec |
| 24.06.2008, 12:00.12 | |
RE: novy sat.prijimacJestli nejde o jednotlivé součástky, tak nevím co řešíš s HW made in korea. A o návrhu pochyb nemám, mě všechny originály openů jedou zatím spolehlivě. Homecast možná nešetří na spolehlivosti stejně jak 10 dalších jiných značek s originálními nebo dokonce stejnými softy, viz mascom, nebo např. Kaon - schwaiger atd..Až bude cena se stejnou výbavou bez cenové politiky u druhého podstatně jiná, pak možná začnu věřit, že ty součástky ručně vybírali a kontrolovali toleranci a provedli kvalitní výstupní kontrolu, protože jim na značce záleží. Taky si mohu vybrat velkou kombi oktávku(a to vůbec nepochybuji, že je to za ty prachy kvalitní auto), nebo stejně drahé malé Bmw1. |
![]() Tomik535 |
| 24.06.2008, 12:01.14 | |
RE: novy sat.prijimac@Saxon: Mas pravdu, bohuzel openbox820 vypisuje hlasky z modulu, pro CW je potreba pouzit tento modul http://www.omko.cz/?kod=COMMCR, osobne vyzkouseno.Musi to byt presne s tou etiketou !!, je tam firmware alphacrypt, v menu se daji vypnou hlasky. Je tam firmware 1.09, doporucuji upgrade na 1.15 pres tp ORF, pak bude cist i opravneni na gitalce. V modulech CW je strasnej bordel, na trhu jsou minimalne tri nove CW Irdeto moduly, v kazdem je jiny firmware. |
![]() 007 |
| 24.06.2008, 12:07.25 | |
RE: novy sat.prijimacMáte vyzkoušeno, zda to open 820 vypisuje i s tím přehraným zetacamem? Já to nikdy nezkoušel, doteď jsem si myslel, že mi to dělal jen jiný modul a na stb pak nezáleží. Thanks |
![]() Tomik535 |
| 24.06.2008, 12:16.30 | |
@juan691Mne v Homcaste 5001CRCI pomohlo vymeniť karty medzi sebou (SkyLink + Gital), modul bol Technisat Cryptoworks. |
![]() Ferrari |
| 24.06.2008, 13:55.31 | |
@juan691Já bych doporučil Technisat MF4S, který je v new designu opravdu povedený (http://www.technisat.com/indexb899.html?nav=Sat_DVB_S_,en,64-155). Já osobně mám ten starší a jsem max. spokojen. Žádné hlášky, vše šlape jak má. Nic jiného nemohu doporučit neb nic dalšího nepoužívám. Mám ovšem zálusk na VANTAGE... |
![]() Mr.BP |
| 24.06.2008, 13:56.05 | |
RE: novy sat.prijimac@Tomik535: S prehratym Zetacamem zadny hlasky nebudou, ale nemas vypisy opravneni na karte ... |
![]() 007 |
| 24.06.2008, 14:03.38 | |
RE: novy sat.prijimacMyslel jsem si to. Ty výpisy jsem zatím stejně nikdy k ničemu nepotřeboval. Zdravím, Dík |
![]() Tomik535 |
| 24.06.2008, 14:06.30 | |
Technisat MF4S new design - updatea kruci koukám, že jej začali dělat už i v černé barvě...nechcete někdo koupit můj starý MF4S MTV Unlimited Limited Edition + karta pro Conax pro příjem balíku MTV ? :8) |
![]() Mr.BP |
| 24.06.2008, 14:19.50 | |
Technisat MF4S new design - updatejj, v černé je lepší. Jsem rád, že to pomalu dochází i ostatním výrobcům, hlavně tv. Ale nejen u auta je na ní prostě lépe vidět prach ;P |
![]() Tomik535 |
| 24.06.2008, 14:34.52 | |
RE: novy sat.prijimacne nechceme ho od tebe kupovat. protože ten homecast 5001crci je mnohem hezčí. |
![]() mravenec |
| 24.06.2008, 14:38.10 | |
RE: novy sat.prijimac:laughing: :laughing: :laughing:Kolik? |
![]() Tomik535 |