| 24.06.2008, 09:54.14 | |
Vantage 7100 TS HD - Cardsharing, Oba tunery?Nevíte, jestli neofic. SW umí interní cardsharing? Dost mě rozčiluje, že v CS Linku můžu sledovat nebo nahrávat jen 1 program, když jich stroj umí víc, ale bohužel jen FTA. Z Vantage mě vyfuckovali, že je internal sharing nelegální, což nechápu (proč, když to stejně víc než jeden člověk nebo jedna rodina sledovat nemůžou???) a že to nikdy podporovat nebudou. Stejně tak prý u modelu TS (combo) lze využívat jen 1 tuner, tedy ne např. z T-tuneru nahrávat a S-tuner sledovat, což jsem při koupi považoval za samozřejmost...Mimochodem - používáte někdo nějaký Alpha-crypt modul? Řešil by ten cardsharing? |
![]() ministr |
| 24.06.2008, 11:39.15 | |
RE: Vantage 7100 TS HD - Cardsharing, Oba tune...ako určite vieš pre Vantage existujú dve verzie fw. Jedna ofiko a druhá ktorá okrem iného dokáže čítať s čítačkách aj Cryptoworks karty.Ak Ti nejaký pako v regionálnej predajni povie že nebude podporovať homesharing je to čisto jeho vec. To isté platí pre oficiálneho dovozcu.Jeho postoj k podpore je známy a myslím že podľa úrovne podpory sa dá predpokladať úroveň predaja... Dobré znamenie je /napriek miernemu chaosu /, že fw pre HD prijímače vychádzajú niekedy aj obdeň a dovolím si tvrdiť že sa po čase možnosť využitia ethernetu rozšíri aj o newcamd. Je možné, že kdesi na morave už niektorý kutil rozchodil shar v týchto prijímačoch a teraz rozmýšľa ako by to predal :))) Počkaj ešte nikam neponáhľaj a nepočúvaj mudrlantov z firmy ktorá nerobí nič pre zákazníka |
![]() dempsey |
| 24.06.2008, 14:43.57 | |
RE: Vantage 7100 TS HD - Cardsharing, Oba tune...No, bohužel to mám ale přímo z Vantage. Předpokládám, že ten neofic. SW ale interní cardsharing stejně nepodporuje, ne? Úsměvné je, že mi poradili využít Multicam (např. Aphacrypt modul):tady je jejich odpověď: "Hallo, das stimmt innerhalb eines Gerätes ist das nicht illegal. Leider wird diese Funktion nicht kommen da die Hardware es nicht unterstützt. Wenn Sie z.B. eine Sendung aufzeichnen und auf dem Selben Transponder eine andere Sendungen sehen möchten benötigen Sie auch ein Modul das Multicam unterstützt. Das ist z.B. ein Alphacrypt Modul" |
![]() ministr |
| 24.06.2008, 14:53.45 | |
RE: Vantage 7100 TS HD - Cardsharing, Oba tune...takže o peniaze ide znovu až v prvom rade... :))) |
![]() dempsey |
| 24.06.2008, 14:57.30 | |
dodámv podstate by pri použití nového Diabla wireless 2.3 stačil akýkoľvek prijímač s CI slotom, ale to je tiež hudba budúcnosti /aj keď vobec nie ďalekej/Problém s ním by ale mohol byť z husto zastavanej oblasti, kde je frekvencia na ktorej pracuje dosť naprataná. |
![]() dempsey |
| 24.06.2008, 16:19.51 | |
RE: Vantage 7100 TS HD - Cardsharing, Oba tune...Hm, pro mě ale zbytečnost, v rámci jednoho přístroje přece musí stačit úprava softwaru. |
![]() ministr |