| 01.07.2008, 22:46.22 | |
Nastaveni prijimace - motorAhoj, pred chvili jsem nainstalvoal motor Bigsat 2100. Mam ale takovy problem. Postupoval jsem dle rad ude na parabole. Jako nulovou pozici jsem nastavil Hotbird, snazil se dosahnout co nejvyssi kvality signalu. Dle ukazatele na GI 870 x-peed to cini 70 %. Vse jsem dotahnul. Ted akroat nevim jak vse nastavit v prijimaci. Zkousel jsem tvolit USALS, pote jsem vybral Hotbird a odkrokoval jsem na nej signal. Pak jsem si zvolil jinou druzici, astru 19,2 a motor se nesmyslne otocil o dost stupnu smerem na vychod. Prosim co a jak donastavit? Diky za rady |
![]() barak200 |
| 01.07.2008, 22:58.05 | |
RE: Nastaveni prijimace - motorje třeba zadat šířku a delku dle místa kde bydlíš v nastavení v přijímači myslím je to v menu - natevení satelitu- nastevení anteny zadal si dobře USals ted ještě musíš zadat zeměpisnou šířku a délku. |
![]() samot |
| 01.07.2008, 23:01.02 | |
RE: Nastaveni prijimace - motorještě při instalaci motoru a po přesném nastavením na Hotbird, si měl motor vyresetovat přímo na motoru vedle zelené kontrolky je malá dirka na párátko, chvilku držet než kontrolka přestane blikat... |
![]() samot |
| 01.07.2008, 23:04.46 | |
RE: Nastaveni prijimace - motorAha..diky za radu, jeste ale se te zeptam na par veci...Ted teda mam zadat zemepisnou sirku a delku...coz vim kde je v prijimaci a pak co? Je nutne vyresetovat motor nebo ne? Bude to hodne vadit, kdyz ho nebudu mit vyresetovany? |
![]() barak200 |
| 01.07.2008, 23:09.32 | |
RE: Nastaveni prijimace - motorněkdy se stáva, že když ho koupiš tak je trošku pootočený, mimo nulovou pozici, proto je lepší když se montuje ručně ho natočit na 0 (na motoru je stupnice) a pak ho vyresetovat, je to jen proto aby Ti fungoval přesně USALS, i když už máš vše zadaný v příjímači, tak ho můžeš když ho máš na nulové pozici vyresetovat, ale to uvidíš jak Ti to bude přesně jezdit po družicích, když bude vše přesně najetý na danou družici, tak resetovat nemusíš. |
![]() samot |
| 01.07.2008, 23:14.33 | |
RE: Nastaveni prijimace - motorjj, ok. No kdyz jsem ho montoval, tak byl dle stupnice presne na nule. No uvidim az nastavim ty parametry v prijimaci. Napisu pak vysledek. Jinak ti ale moc dekuji za rady....Jeste jendou diky.. |
![]() barak200 |
| 01.07.2008, 23:18.51 | |
RE: Nastaveni prijimace - motornemáš zač, zjistíš to hned když zadáš hodnoty správně šířku a délku, pak se vrátíš zpět na Hotbird a bude to trošku přejetý a nebo nedojetý, tak máš špatně nulový bod. Tak hodně zdaru.... |
![]() samot |