Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
06.07.2008, 11:51.05

Rapidspool

Pro ty kteri tento program pouzivaji , jde vam stahovat ?? Od dnesni pulnoci to mnelo byt vse zprovozneno a u mne tma, Akorad mi to porad pripisuje kredit uz tam mam 2000 giga
uživatel
satak
06.07.2008, 12:45.14

RE: Rapidspool

U mne stejna chyba. Ale ted jsem se dival a uz to ten kredit zase odepsalo zpet. Spatne mi tam do toho programu jdou kopirovat odkazy. Dal jsem tam cele DVD a napsalo to Odkazu OK: 0. Pritom na Rapidu ty odkazy jsou. Tak sem to tam daval po jednom, po peti, a vic jak 20 jich tam nemuzu dostat. Pak to zase pise 0. A cekam hrozne dlouho na stazeni. Podle jejich noveho systemu se to bude stahovat prvni k nim. Jestli se cekaci doba nezlepsi, muzou to zabalit. Par souboru mi pise "ceka" Nez se stahnou na rapidspool server. Clovek nema ani zadne info o tom, kdy to bude k mani. Snad se tohle zlepsi. Bude to pro ne vyhodne kdyz lidi budou stahovat stejne veci, nebude to s rapidu odebirat jednotky a rapidspool bude ve vyhode. Kdyz ale budeme sosat co tam neni, tak budeme asi dlouho cekat nez se to tam upne. ;P
uživatel
hmmm
06.07.2008, 13:01.34

Rapidspool

Presne jak pises to dela mne , vypada to na nakou cernotu z jejich strany , ale jde uz po zmnene stahovat z rapidu bez cekani coz je super , akorad ti nesmi nikdo vlest na IP adresu a stahuje to pouze a jenom 50 kilama plus minus, jinak musis pockat azli to dotahne a hned jde znovu stahovat
uživatel
satak
06.07.2008, 13:32.09

No rekl bych se ztahovat bez cekani jdou jen veci ktere tam maji uz stazene, vyzkousej tam nakopcit nejake strsi odkazy. Ja jsem jich tam narval 20 a porad mi to pise ceka. Vic jich tam uz ani po jednom nemuzu naladovat. :fuming:
uživatel
hmmm
06.07.2008, 14:04.25

mne ani odkazy sa nedaju doplnit....nezobere mi ani jeden link.....nechapem preco !!! :fuming: :fuming: :fuming:
uživatel
Shumi21
06.07.2008, 14:17.01

Rapidspool

No ale ja myslel jako ze jde bez cekani stahovat primo z rapidshare serveru a ne z Rapidspool , tak abychom si rozumneli , jinak ja mnel zaplaceno 150 giga pres sms + aktivovany 365 dni rocni pausal vse mi zrusili , no uvidime co bude dal
uživatel
satak
06.07.2008, 17:07.26

Mi nejde stahovat ani s rapidu free jak udelali ty zmeny. Mam O2 ADSL a tvari se to jako bych neco stahoval - ze driv nemuzu nic sosnout. (Your IP address x.x.x.x is already downloading a file.) Nestahuju nic a takto je to uz nekolikaty den...
Do rapidspoolu sem dostal postupne 20 odkazu a uz od rana mi to pise ze ceka... Taky tam mohli dat nejake info do kdy. Linky sem tam kopiroval rano a je vecer a stale nic. Takto jestli budu na neco dlouho cekat tak si to muzou nechat a koupim radsi premium. Ja toho tolik zase nestahuju. Skoda ze rapid taky nema na vyber cenu za data jako Rapidspool casove neomezene... Nebo mohl udelat dva tarify na vyber. Jeden omezen Casove, druhy datove... Pokud by to udelali a jeste i pres SMS, Rapidspol to muze zabalit...
uživatel
hmmm