| 07.07.2008, 06:54.18 | |
UPC Direct-testZmizela hláška- "Nejste oprávněn sledovat tento program"na předvolbě číslo 21 místo BBC Prime. V madarském UPC je už dokumentární kanál DoQ. |
![]() kevin |
| 07.07.2008, 07:26.49 | |
RE: UPC Direct-testmně to hlásí na tom testu "služba není dostupná" to znamená že se tam vůbec nic nevysílá ani tma, je tam jenom název a nějaký parametry. prostě nic novýho u UPC. je to digitální mrtvola. |
![]() vortimond |
| 07.07.2008, 10:58.31 | |
RE: UPC Direct-test@vortimondk tej digitalnej mrtvole Niekolko krat sa tu uz porovnavalo UPC s digi tv. Mam jedno aj druhe, ale ak by som sa mal rozhodnut co si nechat, tak urcite UPC. Tie dennodenne vypadky signalu u digi mi uz lezu na nervy, za UPC zaplatim o 100 sk viac ale aspon to chodi spolahlivo. Ci snad vies o lepsom cz, sk baliku s rovnakym poctom stanic? :) |
![]() jozef BA |
| 07.07.2008, 11:05.41 | |
RE: UPC Direct-testjasně že vím. nejlepší je CS link. protože radši míň stanic v sledovatelný kvalitě, než ta UPC hrůza která vypadá (když to trochu přeženu) jak nahrávka z VHS-ky. |
![]() vortimond |
| 07.07.2008, 12:35.00 | |
RE:RE:REvortimond, muzem mi napsat jakej TV pouzivas? |
![]() alfasex |
| 07.07.2008, 12:53.27 | |
RE: UPC Direct-testLCD LG (HD ready) asi 82 úhlopříčka |
![]() vortimond |
| 07.07.2008, 13:20.10 | |
RE:RE:REnejsu nak zastance upc, i kdyz sem u nich abonent, ale muzes mi ric, proc se rozcilujes nad kvalitou obrazu, kdyz mas HD TV? ... czlink sk link upc a taky digi jsou na LCD ve VHS kvalite... takze hromzit na nekoho ze je vhs-shit, a pritom nevysila HD, a nekdo si koupi fantastic new LCD, tak je to jenom problem toho dotycneho...kdyz bude UPC mit neco v HD a tam budes mit pak VHS kvalitu, tak klidne nadavej ... ale todle mi prijde trochu "lame" takze si laskave uvedomte na co hromzite, a pokud se tyce co je lepsi... kazdy se rozhoduje sam za sebe! nazor muze vyjadrit kazdej, ale jako nekdo hromzi na Digi UPC Czlink atd tak je kopec lidi co jsou s danou sluzbou spokojeny ja napriklad mam UPC, protoze Canal Digital ofiko mit nemuzu i UPC ma sve mouchy, ako kazda jedna... :8) uzivejte si leta, Tour De France .... a love & peace!!! |
![]() alfasex |
| 07.07.2008, 14:23.01 | |
RE: UPC Direct-testjaký love+peace? já sem vykopal už dávno válečnou sekeru. naposled mě dorazili, jak naslibovali "ve střednědobém horizontu" HDTV programy a nic se neděje ani nic nenasvědčuje tomu, že by se tam něco takovýho někdy v budoucnu mohlo objevit. jsou to neskutečný lháři a podvodníci!!! |
![]() vortimond |
| 07.07.2008, 15:02.21 | |
RE:RE:RE:lhari budiz, ale podvodnici? ak te nekdo podvedl tak podej trestni oznameni ... jinak tady placas slova do vetraa ja reagoval jenom na VHS shit vs LCD nechcu nak rejpat, ale jenom hloupej clovek muze chtit supr obraz na LCD kdyz nikde v smoule nemas HD vysilani, jak sem rekl, ak budou vysilat HD a bude to pak shit, tak klido se stezuj, zatim necekej to co nikdo ti nemuze dat...jinak receno, netreba si kupovat "shit" HD TV, kdyz neni zabezpecen obraz ve kvalite HD .... krute receno, ale je to pravda |
![]() alfasex |