Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
08.07.2008, 07:42.48

Nostalgie u Gitalu

No pisou, ze o ni neni zajem. Tak to bych treba ani nerekl. Psal jsem nedavno do Gitalu ohledne tech AXN. O Nostalgii jsem se tam nezminil, jelikoz jsem pocital, ze ji tam urcite v zari zaradi. Nostalgia vubec neni stejny kanal jako CS Film. Ten je soustreden spise na predvalecnou tvorbu a sem tam se objevi nejaky ten barevny novejsi snimek. Kdezto Nostalgia je zamerena na novodobou ceskoslovenskou tvorbu 70-80let. Kazdopadne by je to moc nestalo to zaradit, kdyz uz to vysila a oni by se jen o naklady delili. Na AXN mi zase odpovedeli, ze opravdu s nim pocitaji, ale zase mi samozrejme nerekli, kdy ho nasadi. Tak snad uz to bude co nejdrive!
uživatel
faust
08.07.2008, 07:51.38

RE: Nostalgie u Gitalu

já som vám to hovoril že to asi nebude na gitalke ale uvidíme ked budú normálne vysielať možno sa dohodnú
uživatel
Jupi
08.07.2008, 07:59.51

Ja doufam ze jo. Ale to je tim, ze pan Pohl CS Film nechtel nabidnout do multi balicku a ono se to taky odrazilo na Nostalgii. Joo konkurence je krasna vec :-) Ale toto by mne zrovna zamrzelo nedostat tam tu Nostalgii a celkove i FilmBoxy do Gecka!
uživatel
faust
08.07.2008, 08:01.46

ale na druhú stranu som rád že budú AXNkanály v géčku R^
uživatel
Jupi
08.07.2008, 08:02.54

Nostalgie

Já jsem zákazníkem Gitalu, ale nikdo se mě neptal. Pro Nostalgii jsem! Myslím si, že nebudu sám. Začínají se kluci chovat trošku jako UPC. Když nějaký kanál sami nechtějí, řeknou, že o něj diváci nemají zájem. Takový přístup se mi nelíbí.
uživatel
lukyn-1
08.07.2008, 08:04.25

No to jo! Uz se na to tesim jako maly kluk! AXN znam z kabelovky a nic moc, diky tem madarskym reklamam je to nesledovatelne! Ale pry v SciFi a Crime nejsou porady prerusovane tak na ty se tesim strasne moc! At uz si s tim pospisi! Je to eso v rukavu! Prekvapili by mne, kdyz by nasadili nejakou novou plneceskou verzi prvniho AXN programu.
uživatel
faust
08.07.2008, 09:25.31

jasně že Nostalgie tam nebude. jinak by nepsali že není od diváků zájem a že "je zatím nikdo nekontaktoval". AXN hádám že tam bude jenom ten jeden program s tímhle názvem a moc bych nevěřil tomu, že bude zadarmo jako přídavek v géčku. a kdoví kdy to bude.
uživatel
vortimond
08.07.2008, 09:30.43

chceme AXN! + SCI-FI + CRIME !!!

...GITALe,tak kdy se jich dočkáme pěkně v češtině?!
Ale nejlepší by byl Sci-Fi Channel CZ :8)
uživatel
skyi
08.07.2008, 09:45.12

sci-fi channel a history channel jsou absolutní klasika. možná se toho taky za pár let dočkáme. hlavně aby to nebyla zase nějaká východoevropská nudná verze. mi příde třeba že NAT GEO germany nebo uk je mnohem zajímavější než co vysílá DIGI/UPC.
uživatel
vortimond
08.07.2008, 09:50.42

nebo si srovnejte třeba TCM v nabídce DIGI/UPC s tou německou verzí na astře. to je úplně něco jinýho! tam dávají i novější filmy (matrix, harry potter) a tamto je plný zaprášenejch filmů z roku raz dva na který si už nikdo ani nevzpomene, protože nebyly ničím zajímavý.
uživatel
vortimond
08.07.2008, 10:38.13

Cože není zájem?Co je to za blábol.
Den co den jsem v kontaktu se zákazníkem a Nostalgie bude chybět tak to už neprodam Gitalku! :fuming:
uživatel
alda
08.07.2008, 11:24.10

neviem co tu skucite o AXN stale - ved su to hnusne komercne sr.cky prerusovane rumunskou reklamou....ako keby serialov neboloo dost na komercnych staniciach. A najvacsia bomba je ked na AXN crime uvadzaju serial V.I.P. s pamelou - ved ten odpad prestala davat aj markiza... Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv
uživatel
kamilo
08.07.2008, 12:26.43

Jak muzou psat ze to nikdo nechce , mel byh taky zajem , ale i o sport5 , ktery je jen v gecku ,ale gecko zase nechci ,koukam ze pro zakaznika udelaj vse !!!! :fuming: :fuming: :fuming:
uživatel
Hugo Boss
08.07.2008, 12:27.16

KO GITAL

Rv Rv Rv Rv Rv
uživatel
Hugo Boss
08.07.2008, 12:37.33

vemte si pořizovací cenu za Gitalku

a porovnejte s TaT, tam nám vzali jakoukoliv možnost předplatit si jednotlivý kanál, je to vše na jedno brdo ;P
uživatel
poky1
08.07.2008, 18:06.02

Jestli tomu dobře rozumím Nostalgie bude pouze u T@T ?
Nikde jinde ?Ani u Digi ani Upc Direct?
uživatel
adam 2
08.07.2008, 18:20.43

Ja myslim, ze ji do Gitalu pridaji. Zalezi jen, jak se domluvi. Vsadim se, ze je rozhodne vetsi zajem o Nostalgii nez o nejake beckove Dokjů :-D
uživatel
faust
08.07.2008, 20:36.17

gital pravděpodobně Nost. nezařadí.Četli jste ten článek pořádně?Nevšimli jste si té jemné narážky,že vysílací schéma je dočasné.Pak nastane to jsem Vám psal.Tento kanál neni už ze změny názvu kanálu jen pro Český trh.
:8)
uživatel
cb21
08.07.2008, 20:39.58

RE:Nostalgie u Gitalu

To zas se teda Gital fakt předvedl.Není zájem.To by mě zajímalo kde na toto přišli.Koho se ptali?
uživatel
BIDLO
08.07.2008, 20:41.59

@BIDLO,Hugo Boss

Zúčastněte se nové ankety na titulní stránce. Dejte vědět dodavatelům karet, o které programy máte největší zájem.
uživatel
redakce
08.07.2008, 20:44.30

redakce

doufám,že je tam nabídka VH1classic,jdu hlasovat :))) :))) :))) :))) :))) :)))
uživatel
cb21
08.07.2008, 20:53.52

...již jsem hlasoval,jsem rád,že je tu ještě hodně rozumných lidiček,protože hlasovat pro tento kanál z výše uvedených je nejrozumnější.... R^ R^
uživatel
cb21
08.07.2008, 21:08.28

Pochybuji, ze Nostalgia bude mezinarodni JEDNA VERZE. Docasne schema je mysleno tech 20 dokola rotujicich filmu. Jinak si myslim, ze to bude kanal v samostatnych verzich pro jednotlive zeme zastresene jednim nazvem. Mimo polsko, kde SPI vlastni Kino Polska, coz je jinak obsahove Nostalgia. Rozhodne vim, ze by mne nezajimal nejaky komunisticky film z madarska...
uživatel
faust
08.07.2008, 21:14.43

tato nostaliga a a a áčko na konci bude min. pro tři země a jsou to čr,madarsko a ty další jsem zapomněl:-( .Kdybych to neměl ze zdroje,tak bych nic neříkal
uživatel
cb21
08.07.2008, 21:23.14

Jo, to se s tebou nehadam, ale rikam ti, ze to je jen prizpusobeny nazev produktu. Tim je mezinarodni. Vsak i ted vysila FilmBox v polsku se stejnym logem jak u nas ale jsou to samostatne verze a je i planovana v madarsku. No nebudu ti to vysvetlovat, proste si pockej...
uživatel
faust
08.07.2008, 21:30.59

redakce: mola jste tam jeste pridat do anketky i ty planovane AXNka a ten rybarsky FaH :-)
uživatel
faust
08.07.2008, 21:38.44

RE:Nostalgie u Gitalu

redakce:díky za tip,už jsem odhlasoval.Ale faust má docela zajímavou myšlenku a tj.zařadit do ankety i programy které v CS-linku zatím nejsou.Byl by to ještě zajímavější průzkum.
uživatel
BIDLO
08.07.2008, 21:44.42

Jsou to programy, ktere jak jiz bylo oznameno jsou v planu (jeste vlastne Minimax).
uživatel
faust