| 08.07.2008, 08:24.19 | |
Modul CW ve dvou přijímačíchMám doma Kaon 570 ve kterém používám modul CW s kartou Gital.Tento modul jsem chtěl použít na chatě,kde mám GI 870,ale nefunguje to už jsem zkoušel znovu načíst stanice,nastavit modul na druhý přijímač a stále nevím co dělám špatně.Když modul dám zpět do Kaona opět chodí.Můžete poradit ? |
![]() kunitz |
| 08.07.2008, 09:45.02 | |
RE: Modul CW ve dvou přijímačíchChybu hledej v Gi 870 |
![]() milord |
| 08.07.2008, 12:00.55 | |
RE: Modul CW ve dvou přijímačíchchybu bych hledal v softu co máš narvanej v GI, jinak na 870 chodilo vše, co jsem tam šouplještě bych se podíval do menu a podmíněný přístup |
![]() poky1 |
| 08.07.2008, 12:14.39 | |
RE: Modul CW ve dvou přijímačíchjá se setkal s přehraným zeta camem, který chodil snad ve všem a v Kaonu nešla Nova, ostatní programy v pořádku, je to občas alchymie :lookaround: |
![]() poky1 |
| 08.07.2008, 14:18.17 | |
RE: Modul CW ve dvou přijímačíchAlchymie se dá zmenšit lognutím toho, co se děje.Pokud se karty na nic neptal, pak chybně vybíral ECM ze streamu, nebo vůbec neměl správně nastavené Pidy v databázi, pokud se ptal, ale blbě, pak třeba chybně parsuje, pokud se ptal a dostával špatnou odpověď, pak je zřejmě nějaká vada ve firmware modulu, pokud se ptal a dostával správnou odpověď, pak zřejmě je vada v přijímačovém firmware, ale nikdy to není náhoda nebo náhodný jev. |
![]() Antonín |