| 13.07.2008, 09:17.05 | |
registracia Gital z SVKProsim vas o pomoc, potrebujem aby mi nejaky dobry clovek z CR zaregistroval kartu GITAL. DakujemMail: pavol.comaj@hotmail.com |
![]() xardas |
| 13.07.2008, 09:25.44 | |
RE: registracia Gital z SVKVed si ju mozes zaregistrovat aj sam na seba prip.na toho na kom je vo vasom byte koncesionarsky poplatok :8) |
![]() jank |
| 13.07.2008, 09:39.17 | |
RE: registracia Gital z SVKno bol som na tej reg. stranke gitalu a je tam na vyber ze kde tu kartu budem pouzivat - co si mam vybrat, ze na uzemi SR alebo CR - neviem ako dotaznik budedalej pokracovat. Mam obavy aby mi nezablokovali NOVU kedze som z SR |
![]() xardas |
| 13.07.2008, 09:40.37 | |
RE: registracia Gital z SVKdaj výber v čr a napíš svoju adresu švagor to tak spravil a funguje mu to |
![]() Jupi |
| 13.07.2008, 09:57.54 | |
RE: registracia Gital z SVKpotřebuji poradit jaký PC koupit /konfigurace/ potřebuji to polopatě jsem senior ale už hodně dlouho díky |
![]() veza |
| 13.07.2008, 10:15.16 | |
RE:xardasV podmienkách registrácie na stránke Gital to máš jasne napísané.Krajina užívania a adresa.Poštovná adresa sa samozrejme môže odlišovať od krajiny užívania.Že sa nemôže nikde není uvedené.Tak to jednoducho funguje.Podstatné pre príjem jednotlivých programov je zadanie krajiny použivania a už vôbec nie SIPO-platba koncesie,ako to tu stále niektorí uvádzaju,lebo keď si to každý poriadne prečíta tak nikde nenájde podmienku pri elektronickej registrácii koncesiu. |
![]() letas |
| 13.07.2008, 10:30.18 | |
RE: registracia Gital z SVKPro veza: svůj požadavek napiš na poradnu živě,tam je fórum na PC.Musíš,ale napsat na co počítač budeš potřebovat,jinak Ti pořádně neporadí.Jsem na tom také jako Ty,taky už mám 2x přetočenej tachometr. |
![]() hobza |