Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
13.07.2008, 09:17.05

registracia Gital z SVK

Prosim vas o pomoc, potrebujem aby mi nejaky dobry clovek z CR zaregistroval kartu GITAL. Dakujem
Mail: pavol.comaj@hotmail.com
uživatel
xardas
13.07.2008, 09:25.44

RE: registracia Gital z SVK

Ved si ju mozes zaregistrovat aj sam na seba prip.na toho na kom je vo vasom byte koncesionarsky poplatok :8)
uživatel
jank
13.07.2008, 09:39.17

no bol som na tej reg. stranke gitalu a je tam na vyber ze kde tu kartu budem pouzivat - co si mam vybrat, ze na uzemi SR alebo CR - neviem ako dotaznik budedalej pokracovat. Mam obavy aby mi nezablokovali NOVU kedze som z SR
uživatel
xardas
13.07.2008, 09:40.37

daj výber v čr a napíš svoju adresu švagor to tak spravil a funguje mu to
uživatel
Jupi
13.07.2008, 09:57.54

potřebuji poradit jaký PC koupit /konfigurace/ potřebuji to polopatě jsem senior ale už hodně dlouho díky
uživatel
veza
13.07.2008, 10:15.16

RE:xardas

V podmienkách registrácie na stránke Gital to máš jasne napísané.Krajina užívania a adresa.Poštovná adresa sa samozrejme môže odlišovať od krajiny užívania.Že sa nemôže nikde není uvedené.Tak to jednoducho funguje.Podstatné pre príjem jednotlivých programov je zadanie krajiny použivania a už vôbec nie SIPO-platba koncesie,ako to tu stále niektorí uvádzaju,lebo keď si to každý poriadne prečíta tak nikde nenájde podmienku pri elektronickej registrácii koncesiu.
uživatel
letas
13.07.2008, 10:30.18

Pro veza: svůj požadavek napiš na poradnu živě,tam je fórum na PC.Musíš,ale napsat na co počítač budeš potřebovat,jinak Ti pořádně neporadí.Jsem na tom také jako Ty,taky už mám 2x přetočenej tachometr.
uživatel
hobza