| 13.07.2008, 13:29.58 | |
Konec Filmbox HD v emu v říjnuSpolečnost Canal+ Digital, provozovatel polské placené televize Cyfra+, rozhodla o tom, že výměna jejich karet proběhne už v září. Firma informovala o této akci v posledním čísle časopisu Plus+, který je určen jejím abonentům. V říjnu pak proběhne přechod na novou verzi kódovacího systému označovaného jako Mediaguard 4. Ten je kombinací kryptování Seca Mediaguard 2 a Nagravision 3. O výměně karet se zmiňujeme proto, jelikož mnozí diváci také z České republiky sledují program Filmbox HD ze satelitu Hotbird nelegálně. Přítomna je zde totiž také česká audio stopa.Na celou akci upozornil polský server SatKurier.pl. Spolu s novými kartami obdrží abonenti také podrobný návod na výměnu. Přesné instrukce budou rovněž k dispozici on-line na webu www.cyfraplus.pl nebo v časopise Plus+. Informace o akci se budou objevovat také na kanálech zprovozněných Canal+ Digital. Nové karty by pak měly bez problémů fungovat se všemi typy přijímačů. |
![]() adam 2 |
| 13.07.2008, 13:35.33 | |
RE: Konec Filmbox HD v emu v říjnuinspirace pro digi-tv jak se to dá rychle vyřešit (když je zájem to řešit). brzo začnou odrazovat hromadně svoje abonenty. já teda končím v srpnu. |
![]() vortimond |
| 13.07.2008, 17:43.58 | |
RE: Konec Filmbox HD v emu v říjnuSám jsem zvědavej když ty končíš v srpnu kdy skončí Digi tv vypadáto že už mele z posledního. :8) |
![]() AB DSR-322 |
| 13.07.2008, 18:13.55 | |
RE: Konec Filmbox HD v emu v říjnuno já počítám že taky v srpnu. aspoň pro mě určitě :))) a dál už je mi to jedno |
![]() vortimond |
| 13.07.2008, 18:20.37 | |
RE: Konec Filmbox HD v emu v říjnuMě taky :laughing:Ale to bude mela a kapsing pro upičo? |
![]() AB DSR-322 |
| 13.07.2008, 18:31.16 | |
RE: Konec Filmbox HD v emu v říjnuUPC bohužel můžu zrušit až ke konci prosince. vlastně to mám momentálně všechno jako na test. i cs link za 1.000 kartu sezóna. nelíbí se mi z toho nic. všechno to stojí za h.... ! |
![]() vortimond |
| 13.07.2008, 18:40.22 | |
RE: Konec Filmbox HD v emu v říjnuSouhlas vše stojí za vyliž kapsu.Taky jsem měl možnost testnout kvalitu všech provajdru v ČR Rv |
![]() AB DSR-322 |
| 13.07.2008, 18:50.51 | |
RE: Konec Filmbox HD v emu v říjnuty filmboxy by třeba byly fajn. super. ale museli by k tomu přidat na výběr nedabovanej zvuk a udělat něco s tou trasou. to je hrůza v jaký kvalitě to (asi nejspíš už od nich) leze. |
![]() vortimond |
| 13.07.2008, 18:53.51 | |
RE: Konec Filmbox HD v emu v říjnusi siňor k HD hoodně daléko :))) |
![]() AB DSR-322 |
| 13.07.2008, 18:59.41 | |
RE: Konec Filmbox HD v emu v říjnujo. a já jsem ochotnej si třeba vydržovat nějakýho US herce. Jima Carreyho třeba. ale nebudu platit za ňákýho mrkvičku. |
![]() vortimond |