| 13.07.2008, 23:39.34 | |
Bezdrátový přenos audio/video signálumáte někdo s tímto zkušenost? chtěl bych to použít obývák-ložnice pro resiver, když prostě nebudu v obýváku, budu v ložnici a naopak a nechce se mi kupovat další resiver (zbytečné,nákladné)...mohlby někdo poradit konkrétní model? |
![]() jirkaaa |
| 13.07.2008, 23:44.50 | |
RE: Bezdrátový přenos audio/video signáluMyslim ze ten druhy prijmac je lacnejsi |
![]() gogo1 |
| 14.07.2008, 01:45.41 | |
RE: Bezdrátový přenos audio/video signáludgtv ma napr. 1 receiver s 2 tunery(?) a k tomu 2 dalkove ovladace (+samozrejme to musis prokabelovat), to by resilo presne co potrebujes a navic i na jednu kartu, ale konkretni model pro FTA/Cryptoworks neznam...Zkus zavolat digi, ale ti pouzivaji tusim Nagru |
![]() gorro |
| 14.07.2008, 01:59.05 | |
RE: Bezdrátový přenos audio/video signálužádný 2.přijímač,žádné kabely,bezdrátový přenos AV i Do do další místnosti najdeš jich stovky na netu |
![]() pierrepetr |
| 14.07.2008, 02:01.47 | |
RE: Bezdrátový přenos audio/video signáluvšechny jsou z jedné dílny,jen mají různé značky a ceny,jinak parametry stejné |
![]() pierrepetr |
| 14.07.2008, 02:22.05 | |
RE: Bezdrátový přenos audio/video signáluno jo a prepinat kanaly bude prez zed nebo pres dvere? :-))Kdyby to mel tak snadny tak si snad ten Videa a Audio cinch muze taky dat, ja mel 10m a celkem v pohode, pres S-Video by to slo i dale. Je to o dva rady levnejsi reseni, ne? :-D |
![]() gorro |
| 14.07.2008, 06:52.46 | |
RE: Bezdrátový přenos audio/video signáluPredstav si ze ide aj prepinanie kanalov je tam zabudovany prijimac IC a na druhej strane vysielac IC - povely sa prenasaju taktiez radiovym sygnalom. Pozri nieco na nete - je toho vela. |
![]() x-ray |
| 14.07.2008, 06:59.29 | |
@gorroAV přenos má zpětně přenos DO a stojí cca 1400,-.Funguje na 2.4GHz. |
![]() RAFI007 |
| 14.07.2008, 07:50.00 | |
RE: Bezdrátový přenos audio/video signáluaha to neznam, tak poslete mu tedy nejake linky se podivamale kabel je kabel, podle me to bude degradace obrazu a pokud ne, tak mit vedle hlavy mikrovlnku, no nevim :-) |
![]() gorro |
| 14.07.2008, 08:16.30 | |
Philips TV LINKPouzivam k uplne spokojenosti - PHILIPS SBC VL1200 - Wireless TV LINK. Muzu s nim soucasne ovladat 2 prijimace . Prenasi digi obraz a zvuk z prizemi do patra v perfektni kvalite.Samozrejmne , ze se ovladaji pristroje na dalku pred DO. |
![]() dyx |
| 14.07.2008, 08:33.38 | |
RE: Bezdrátový přenos audio/video signáluno to je to original od Digi, co jsem psal na zacatku, ne? |
![]() gorro |
| 14.07.2008, 09:28.12 | |
RE: Bezdrátový přenos audio/video signáluhelloPozri napr toto http://www.eltasat.cz/bezdratovy-prenos-signalu/ Ja konkretne mam tento http://www.eltasat.cz/bezdratovy-prenos-signalu/bezdratovy-prenasec-a-v-a-ir-signalu-2-4ghz A bez problemov... dokonca nim prenasam signal do plazmy a no problem... |
![]() jdodo |
| 14.07.2008, 09:31.42 | |
RE: Bezdrátový přenos audio/video signáluTěch řešení ložnice/obývák je několik a v podstatě jsuo vždy kompromisem. Větším nebo menším.Bezdrátový přenos - mezi zařízením není podstatný rozdíl - přenáš se na 2,4GHZ čímž si zarušíš toto psámo, nebo ti ho naopak bude sem tam rušit někdo jiný. Zejména ve městech už 2,4GHz je docela plné, ale jestli je ta ložnice na samiotě u lesa, je to zase jinak. Jakýkoliv přenos video signálu zakódovaný do PAL nemilosrdně zničí kvalitu. Je jedno, jestil po drátw nebo bezdrátově. Přijímač by měl být dnes připojen přes HDMI, nebo pokud analogově tak přes RGB minimálně. Ale pokud máš v ložici nějakou malinkou starou CRT, tak je to samozřejmě jedno. Prostě ten kompromis musíš najít sám pro svoje podmínky. |
![]() Antonín |
| 14.07.2008, 09:35.14 | |
@gorrovic čti a méně piš !!!to se nedá číst, jasně i já nerozumím spoustě věcí / vlastně nevím o ničem co mi jde úplně dobře / ale aspoň o tom nepíšu a nerozebírám to na fóru. Neurážej se, ale reaguješ a rádoby radíš, ale úplné nesmysly. 1: druhý přijímač není lacinější jak přenašeč AV/DO signálú 2: DigiTv nemá 1 reciver s 2 tunermi, ale 2 recivery v jednom obale, jede jenom pod NAGRA a na 2 karty - né na jednu 3: PHILIPS SBC VL1200 - rozhodně není ten originál od DigiTv co jsi psal na začátku Ono když si člověk tohle vlákno přečte tak opravdu neví na čem je. Tak se raději uč než mi vynadáš. Pěkný den |
![]() pepiino |
| 14.07.2008, 09:40.40 | |
@jirkaaanapř : SCHWAIGER AV sender, GOLDEN INTERSTAR AV sender, PHILIPS SBC VL1200, jak píše Antonín, není to ale na plazmu !!! ale do ložnice na to uspávání to asi bude stačit |
![]() pepiino |
| 14.07.2008, 09:55.33 | |
RE: Bezdrátový přenos audio/video signáluJirkaaa napis na gefra@zoznam.sk mám nepouzivaný a mozme sa dohodnut. |
![]() dziki |
| 14.07.2008, 11:03.08 | |
všem moc děkuji za reakce a radyjá o tom trochu vím, takže když jsem zvážil pro a proti, tak tohle by mi fakt stačilo..mám v ložnici opravdu malou telku, takže o nějaké hořší kvalitě se bavit vůbec nemusíme, také vím že to přenáší signál z dálkáče....teď jde jen o to abych vybral něco s čím tu má někdo zkušenost a má to doma. co mě ale trápí, je ten přenos, 2,4GHZ!! mám už totiž v baráku wifi...to se asi bude rušit, co? |
![]() jirkaaa |
| 14.07.2008, 12:50.28 | |
RE: Bezdrátový přenos audio/video signálumontoval jsem ne jeden a zatím jenom na jednom rušení, ale změnou kanálu na přenášeči jsme to v pohodě obešli. Nevím jak poradit, ale určitě to funguje, a vždy múžeš změnit frekvenci na jednom, alebo na druhém zařízení. Držím palce |
![]() pepiino |
| 14.07.2008, 13:46.41 | |
RE: Bezdrátový přenos audio/video signáluProsím Vás přečtě tě si o čem v poslední době se,tady projevuje gorro a bude Vám jasné,že je to nový Ing. sat fóra. |
![]() hobza |
| 14.07.2008, 19:50.12 | |
RE: Bezdrátový přenos audio/video signálupozor na to jestli máš v blízkosti wifi mam v bytě acespoint na internet a prenasec signalu a docela dost to ruší obraz! |
![]() jjajapaja |
| 14.07.2008, 20:39.02 | |
RE: Bezdrátový přenos audio/video signáluZa cca 500,- je možno koupit bezdrátový přenašeč pouze povelů DO. Takže signál by šel táhnout z modulátoru kabelem a přepínat pomocí tohoto přenašeče. Mají to tuším v Antechu a vyrábí to Allcad. |
![]() petr71 |
| 14.07.2008, 22:45.30 | |
RE: Bezdrátový přenos audio/video signáluŘešil bych to maximálně jak napsal petr71. AV signál bych bezdrátově nepřenášel, raději bych dokoupil druhý stb. |
![]() Tomik535 |
| 16.07.2008, 02:48.49 | |
RE: Bezdrátový přenos audio/video signálu@gorrovic čti a méně piš !!! Autor: pepiino Hele, ale tohle psal gogo1 a ne gorro! Takze na koho sedi, ze ma vic cist? Na pepika! Ad cena - ja jsem zatim kupoval a I PRO SEBE ZATIM pouzivam TechniSat DigitSim 2, koupim to za 2300 jako komplet pro CT, zbytek rozprodam a MAM ZARUCENE NEJLEVNEJSI SUPER KVALITNI RGB PRIJIMAC urcite lepsi jak mikrovlanka pres WiFi nebo vysokofrekvencni remodulovany signal v PALu :-) A DigitSim S2 je o hodne lepsi nez ten humaxi shit co mam od DIGITV, to mi ver, co do ergonomie ovladani a reakcni doby :-)) Ale jestli tam ma nejakou i treba 52cm telku CRT, tak at si to klidne pres wifi nebo CVBS natahne, ale kolik ho ta wifina bude stat, HA? Pravdepodobne vice nez me DigitSim2 :-)) Nevim ale kolik je jeji cenikova cena. A ty (nevhodné slovo)y s temahle rusicema 2,4GHz pasma bych vyverl na ural anebo jim prilozil magnetron ne k hlave, ale k ... :-D Bum bac. |
![]() gorro |
| 16.07.2008, 02:50.55 | |
RE: Bezdrátový přenos audio/video signáluDigiTv nemá 1 reciver s 2 tunermi, ale 2 recivery v jednom obale - aha, no to je skoro to same, pro uzivatele, ne?Opravdu nema nejaky jiny komercni receiver podporu pro 2 TV? |
![]() gorro |