14.07.2008, 17:49.37 | |
Easy TV camZdravim. Mam dost vazny problem s tymto modulom, ktoreho chipset mi pamaly, ale isto pecie moju T&T kartu. Modul uplne zblbol a momentalne sa nedokaze ani inicializovat v prijimaci (skusane v Humax 5500 a Nokia 9600). Prvy krat mi bol vyreklamovany az po tom, co som obdrzal z Mascomu mail, kde potvrdili vadny chipset (inak dotycan firma tvrdila, nech si supdatnem najnovsi soft..potom, ze prijimac nie je kompatibilny.. Teraz po ca. 5 mesiacoch opat . Pol karty uplne zosednutej..modul uplne horuci. Ma niekto skusenost s tymto modulom pri pouziti v Humax 5500 (v kombinacii s T-REXom), alebo Nokia 9600? Predajca totiz tvrdi, ze Easy TV a T-Rex nedokazu byt spolu v Humaxe a preto mi tento modul "hori" . Predtym tvrdil, ze na pouzivanie v Nokia 9600 je potrebny specialny soft!!!! Osobne mam doma skoro vsetky CAMy ale ani s jednym nebol sebemensi problem..tak si myslim, ze tento Easy Cam je iba kus nepodarku, ktory sa snazi byt lepsi kvoli 2 citackam..Akekolvek postrehy, nazory alebo skusenosti su vitane!Vdaka vsetkym.Potrebujem surne CW modul! P.S.: CAM moduly by sa robia podla nejakej normy.. a tak isto aj prijimace aby ich napajanie bolo ok, nemam pravdu?!? http://www.upnito.sk/imggal.php?viewImage=05bee4955c5e2684963794045fe792bb |
![]() sato |
14.07.2008, 17:56.50 | |
RE: Easy TV camNo já mám X cam modul v sat přijímači Tonbury jupiter a tek když vyndám po dni provozu tak se spálím!Ale tohle je fakt síla to jsem ještě neviděl.Tak to je síla! :lookaround: |
![]() alda |
14.07.2008, 18:00.17 | |
Easy tv camO humaxu 5000/5400 je známo že topí a zvláště pokud tam dáš 2 moduly. S tím musíš počítat |
![]() MONY |
14.07.2008, 18:07.17 | |
RE: Easy TV camjá mám ten Easy.tv twin v jiném přijímači a nemůžu si ho vynachválit. ani mi nepříde, že by byl rozpálenej. vůbec. musíš počítat že když ho dáš do topícího přijímače (co hodně hřeje někde v okolí slotů) a navíc tam vrazíš ještě t-rexe tak to je naprosto předprogramovaný, že se něco takovýho stane. |
![]() vortimond |
14.07.2008, 18:13.54 | |
Easy CAMVed jasne ze ak ma clovek viac modulov tak to bude viac topit..ale tento to nevydrzi ani ak je samotny (ako v Humaxe tak i Nokii 9600) Na zaciatku funguje..a po nejakom case zblbne!!!! Navyse ak prijimac ma 2 CI sloty, tak by mal byt na to usposobeny, nie??? Prevadzkovany ako solo v Humaxe tak i Noki, kedze som to poitreboval mat funkcne...Nie som zvacsa doma, tak bezproblemova prevadzka u sestry musi byt ! Tento CAm sa uz momentalne ani nevie inicializovat..zeby to bolo napatim, ktore tam ide? Vsetko to upecene je iba okolo chipsetu, nikde inde!Pre dodatok este aj zadna strana "opekanca". :-/ http://www.upnito.sk/imggal.php?viewImage=7113ba599fff0d27f3c00f505be5746b :fuming: |
![]() sato |
14.07.2008, 18:20.01 | |
RE: Easy TV camno je to pěkný. super topinka :bigeyes: fakt nechápu jak je něco takovýho možný. nebyl ten přijímač navíc zavřenej někde za sklem? |
![]() vortimond |
14.07.2008, 18:24.24 | |
RE: Easy TV camTaky bych to tak otip že byl buď někde v sestavě že na sat přijímači bylo položený třeba ještě DVDčko a nebo byl někde pěkně zavřenej ve skříňce. ;) |
![]() alda |
14.07.2008, 18:26.08 | |
Easy CamPrijimac uplne volny..dookola metre kubicke vzduchu...Inak vypadok a pecenie nastalo aj ked bol iba ako solo v Nokia 9600! A to som uz v tej babicke mal xxx modulov a doteraz ziaden problem. Iba tento uboziak :( Nemyslim si, ze i Nokia je topic..a stary CRW modul od Philipsa tam pracoval zopar rokov ok..i ked bol nonstop v sieti. Skoda ze tie potvory zacali menit karty a pouzivat novy Bios, ktory tieto moduly odpisal... |
![]() sato |
14.07.2008, 19:20.34 | |
RE: Easy TV camdnes jsem viděl přesně takto upečený modul SCM s TT kartou s Vantage 7100, který se v něm pravidelně restartoval a asi při tom začal pěkně topit.S MASCOM modulem ale pracoval už OK.Co se tak podívat, jestli když sleduješ nějaký program přes T-REX se tento modul dokola stále nerestartuje? |
![]() RAFI007 |
14.07.2008, 21:34.18 | |
@satostary philips s novym biosom OK |
![]() gogo1 |
14.07.2008, 22:01.42 | |
pre gogo1To si myslel vazne s tym update Filip modulu? Mne je zname, ze sa do toho stareho camu neda uz nic nove dat. ;P A ako som sa priebezne informoval, tak ani prepalovanie starich Seca modulov na CW uz nie je napomocne. Rv Proste nove biosy v starich camoch nejdu... Ale ak mas take info, tak mozes dat info kde a aky subor stiahnut. Viem ze je to zart, ale tich filipsackych modulov je po zasuvkach na stovky..v oboch republikach. :-/Inak ma niekto este nejaky napad preco sa tie moduly upiekli? Teplom to asi nie je...ked odchadza iba chipset! :fuming: |
![]() sato |
14.07.2008, 22:37.15 | |
RE: Easy TV camJa nezvyknem spasovat mne stary philips ide 100% s novou T&T. Mam ho 8 rokov a nic som s nim nerobil. |
![]() gogo1 |