| 14.07.2008, 17:59.54 | |
Satelitní vysíláníChtěl bych vyřešit problém s nadcházejícím přechodem na digitální vysílání.V současné době používám analogové pozemní vysílání a UPC direct.Chtěl jsem se zde na foru zeptat, zda je tu nějaký profesionál, který by mi pomohl s co nejlepší variantou co se týká satelitní televize bez potřeby příjmat pozemní digitál.Myslím tím hlavně nákup techniky, aby bylo možné sledovat min. 4 až 5 televizí.Uvažoval jsem i o dualu od DIgi a TTkartě.Jsem z Doks u České Lípy přívítal bych osobní jednání a pomoc, protože jsem laik. Díky |
![]() Vojda |
| 14.07.2008, 18:15.03 | |
RE: Satelitní vysíláníNo já bych to řešil tak že bych vzal 2xdual a 1x singl od DIGI TV a mužeš nezávisle sledovat na 5 TV.Pokud ti bude stačit základ tak to máš 780,-kč měsíčně tedy jako 1xUPC direct. |
![]() alda |
| 14.07.2008, 18:46.59 | |
RE: Satelitní vysíláníChtělo by to nějakou drátovou variantu sdílení karty pro CS Link.Také by mě zajímalo, zda něco takového třeba už nezvládají Linuxové stroje.... Bezdrátově například SmartWi. http://shop.olmi.cz/oddeleni/122-splittery Jedna karta by byla koupená s předplacením MULTI, nebo Géčka... Pokud totiž mluvíme o 4 až pěti nezávislých přijímačích, už se dá uvažovat i o SmartWi. Jen je třeba mít na paměti, že obecně satelitní šíření není zrovna možné brát za stejně spolehlivé, jako pozemní. Navíc zařízení, založené na wifi může narážet na pokrytí přes zdi a také na místní zarušení v daném pásmu. |
![]() mirasat |
| 14.07.2008, 19:06.27 | |
RE: Satelitní vysílání4-5 jedině Digi,vše ostatní tě vyjde "docela" draho(nevím jestli ti za to CS stojí).Hi Pěkný digitální den |
![]() Kamil_k4 |