Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
15.07.2008, 21:09.27

Eurosport na kartách T a T

Tak co chlapi od kdy myslíte že bude?
uživatel
Miroslav B
15.07.2008, 21:11.54

Eurosport 2 na kartách Gital

,, Tak co chlapi od kdy myslíte že bude? ,,
uživatel
mirasat
15.07.2008, 21:13.58

...

Doufám že od OH a na 23,5
uživatel
qwerqwer
15.07.2008, 21:26.15

RE: Eurosport na kartách T a T

já doufám že ještě před OH zapojí ten simulcrypt z Astry 19E a zároveň taky odněkud Eurosport HD :laughing: sice nesmysl, ale bylo by to příjemný překvapení rozhodně
uživatel
vortimond
15.07.2008, 22:35.34

prijemne prekvapeni?? to nemyslis vazne
uživatel
cb21
15.07.2008, 22:40.31

oni už takovýho něco naznačovali, že jestli tam budou v dohledný době nějaký HD programy, tak možná spíš jako simulcrypt z cizích paketů. to by bylo rozhodně super. ale nevěřím tomu ani tak.
uživatel
vortimond
15.07.2008, 22:47.39

jako pro ty typa lidi jako jsi ty ci ja možná,ale pro ty co maj TaT určitě ne...převážná čast uživatelu tat a gital má jedno LNB a otáčet to nikdo nebude.Co se týče toho UPC a Thoru.....no...nebudu to rozvádet,ale dle meho uvazeni si myslim,že by u UPC skoncilo hodne lidi bo už takle je vetsina nacatejch ze prejdou jinam.Navic u prodejcu ksefty s upc stagnují a naopak lidi UPC vraceji.... Rv
uživatel
cb21
15.07.2008, 23:04.41

@cb21
to by mě zajímalo, kde má většina lidí pouze A3 se single LNB. Namontoval jsem hodně přes 1000 CS Linků a Ti, kteří chteli jen A3 se počítají na desítky!!
uživatel
Zip
15.07.2008, 23:05.53

mě to zase až tak dalece netrápí. zvyknul jsem si od nich nic velkýho nečekat a počítám, že olympiádu budu sledovat jako multiscreen na BBCi v kombinaci s těma večerníma přenosama ze záznamu na Anixe HD. i tak to bude oki.
uživatel
vortimond
15.07.2008, 23:09.45

zip:

ti,kteří si zakoupili komplet a namontovali jej a ty co jsou starší nebo ti co chtejí jen náhradu za to,že neni u nich signál dvbt a pod.....neboj,podrobné statistiky mám k dispozici.Já mám taky hodně znamejch okolo co nemaj radi a neposlouchaj skupinu Kabat a přitom statisticky jsou oblibení no:-))))))))))))))) :bigeyes:
uživatel
cb21
15.07.2008, 23:11.47

to samé

např ocko....absolutne všichni koho znám to povazuji za nekvalitni stanici,ale přitom je to statisticky nejsledovanější digitalni stanice :fuming: :fuming: :fuming: nechapu :bigeyes: :bigeyes: :bigeyes:
uživatel
cb21
15.07.2008, 23:29.03

óčko není nesledovanější, ale v podstatě nejpřepínanější stanice nebo tak nějak. prostě puberťáci co tam pátraj po těch různejch klipech Britney S. atd. tomu navyšujou skóre.
uživatel
vortimond
15.07.2008, 23:42.07

oni u toho óčka to pak označujou v PR materiálech jako "nejpreferovanější" stanice (nebo tak nějak) :)))
uživatel
vortimond
15.07.2008, 23:46.05

@Zip

@Zip: Bejvávalo! Je fakt, že i u mě dřív tak 90 procent montovaných kompletů bylo i na 19°E, ale už tak rok je to tak 60/50 (19+23/23) a podíl montáží pouze na 23°E neustále roste (a to i přes to, že spousta lidí tady na jihu umí dobře německy)...
uživatel
gespa
16.07.2008, 00:13.40

RE:Eurosport na kartách T a T

Já bych to pánové neřešil.Jednak nikdo z nás nevíme jak to bude a jednak i kdyby to byl simulcrypt tak ten kdo chce a má zájem tak se k tomuto programu bez problémů dostane.Osobně také neznám v okolí nikoho kdo by měl jen 23E.
uživatel
BIDLO
16.07.2008, 00:30.53

@gespa
tak to je to nepochopitelné, rozdíl mezi pouze A3 a A1/A3 je pár stovek, skoro vždy zákazník těch pár stovek přidá, přesvědčí je většinou Eurosport a hudební prog. pro děcka. Řeším to dnes samozřejmě monoblokem - lidi jdou po ceně jak po uzeném a multifokus, vice LNB a DiSeqC už je zřídka kdy.
Kvalita dnes zajímá málokoho, hypermarkety trh tak dodrbaly, že škoda mluvit. Připadá mi to, že solidní zákazníci (vyžadujíci kvalitu) už došli, asi už mají nakoupeno a nainstalováno.
Já si už ani nevzpomínám, kdy jsem dělal jen A3. :))) :)))
uživatel
Zip
16.07.2008, 01:53.40

já zase 9 z deseti pouze 23.5,jiný kraj jiný mrav,kdo chce kvantitu už má Digi tv,ostatní pro cz programy CS link
uživatel
pierrepetr
16.07.2008, 05:15.54

tady u nás když to obejdu... taky většina těch šilhajících co jim ta Astra 19E navíc spíš nevadí než vadí.
uživatel
vortimond
16.07.2008, 07:34.24

@Zip

@Zip: jak říkáš - zákazníci, co chtěli kvalitu už došli a teď jde většina lidí po ceně. No a pro hodně z nich těch pár stovek tu roli hraje, byť nám se to zdá třeba nepochopitelný. Ale není to jen o té ceně. Hodně z nich mi řekne, že o těch pár stovek jim nejde, ale že prostě chtějí jen český stanice a o žádné zahraniční zájem nemají (a nejsou to jen ti starší, u kterých bych to ještě i pochopil, ale i ti mladší, u kterých bych čekal, že budou chtít mít větší rozhled)...
uživatel
gespa
16.07.2008, 08:15.49

Pánové,jak sleduji vaši diskuzi,domnívám se že žijete mimo realitu.Kdo by se díval na TV?kdo podniká,nemá čas!Kdo sedí v hospodě,nemá čas!Mladé skutečné zajímá většinou "očko".Povětšině by stačil analog,jsou nasraní že musí něco měnit.Kabelovky díky internetu se prosazují.Je tu TV po síti a Vy se "domníváte",že Vám ubývají zákazníci? :laughing: :laughing: :laughing: :crying:
uživatel
zzaner