Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
24.07.2008, 17:58.51

Zostava SAT-u

Ahojte,prosím o info či moje zámery pri "skladaní" zostavy SAT-u sa zhodujú s Vašími skúsenosťami,ale predovšetkým či to konvertuje s "normalným rozumom".
Vybral som si sat.prijímač Vantage HD-8000S (2xDVB-S2, Diseqc 1.0, 1.1, 1.2, 1.3 USALS), parabolu MultiBeam T 85 s multifocusom,4x LNB-Edison TL-6 TWIN Universal,CI Modul TWIN-EASY Cryptoworks a teraz riešim 8 vstupov a 2 výstupy u prepínača-ov do sat. prijímača orientované na PIP.
Vďaka niekoľkým témam vo fórach a určite aj Vašou zásluhou mi vychádza,že môžem použiť prepínač EMP-Centauri P.164-IW 4/1 (2 ks),lebo údajne je toto riešenie lepšie, ako s P.167.W 8/2(1ks).Pre doplnenie, neuvažujem s terestriálom.
Ale netuším,ako to bude s prestávkou (prodlevou) pri prepínaní z jedného LNB na druhý?Máte niekto skúsenosti s takouto kombináciou?Prípadne poradte please inú spoľahlivú zostavu.Poprosím o info či táto zostava má šancu na úspech a či uvidím olympiadu v HD.
Vďaka, vďaka,...
uživatel
janosik13
24.07.2008, 20:22.26

Zkus nechat vydělat montážníka

Toto fakt není předprodejní poradna, ale aspoň trochu odborná diskuse. Nechej si udělat návrh podle tvých požadavků a případně i montáž se zárukou. Montážní firmy tady od toho přece jsou.
uživatel
Zorbas
24.07.2008, 21:24.30

Zostava SAT-u

RE: @ Zorbas,
nakoľko bývam v menšom meste a máme len jedného sat.montažnika,ktorý je momentalne do 6.8.2008 v Chorvátsku
mám na základe dohovoru s ním zabezpečiť hlavné komponenty/predom mi vypracoval širšiu špecifikáciu/ ktoré sú aj tak zatial na Slovensku nedostupné a preto je na mne,aby som dal všetko na jednu "hromadu".Keď sa z dovolenky vráti, tak samotnú montaž realizuje on.Pre doplnenie musím uviesť, že napr.parabolu Multibeam a ani sat.prijímač Vantage HD 8000S HDD 500 GB na Slovensku ešte nekupiš.
Ospravedlňujem sa ,že som túto skutočnosť hneď pri zadaní témy neuviedol,lebo pri písaní som myslel na úplne
iné a na toto som úplne zabudol.
Vďaka za pochopenie. :crying:
uživatel
janosik13