| 24.07.2008, 20:24.38 | |
skúsenosti s motorom DiSEqC Opticum DM-2800Mám v pláne kúpiť motor DiSEqC Opticum DM-2800,rád by som vedel aké skusenosti máte s uvedeným motorom,parabolu mám hliníkovú Gibertinu 100cm,dakujem. |
![]() cikulik |
| 25.07.2008, 09:22.46 | |
skúsenosti s motorom DiSEqC Opticum DM-2800No nevím,od jednoho majitele tohoto motoru jsem zjistil že kvalitní tyto motory /polské výroby/ nejsou,musel ho reklamovat /prý nebyl jediný/pro nalomení úchytu který je ze slitiny.Je tu pro mě jedna neznámá,motror DM 2200 Opticum je údajně osazen kovovými převody ovšem následující model DM 2800 určen pro větší antény podle sdělení polsko-českého dodavatele na netu /Gisow/ osazeny kovovými převody není což moc nechápu a nemá logiku,někteří dodavatelé u nás tvrdí že ano,takže tod dilema sem s příspěvky. |
![]() DVB |
| 25.07.2008, 09:26.00 | |
RE: skúsenosti s motorom DiSEqC Opticum DM-280...Tento motor nemám,ale popisují,že je do průměru talíře 140cm.Mám SG 2100A a tento by měl být odolnější,protože má kovové převody.Funkce by měla být stejná,jako u mého motoru.Mám na něm stejnou parabolu a bez problémů. |
![]() hobza |
| 25.07.2008, 12:35.02 | |
Re:hobzaPopisovat mohou hodně a papír snese všechno,stačí když jeden z prvních prodejců co to na netu nabízejí nabíše blábol do pravdy daleko nebo chybu a ostatní to jen zkopírují a mystyfikace je na světě.Chce to asi opravdu aby se tu ozval někdo z uživatelů těchto motorů a abych se přiznal více věřím co se kvality materiálu a provedení týče asiatům než polákům.Navíc tvůj zminovaný SG 2100 použávám také již asi 3 roky celkem spokojenost ale nevím o tom že by měl kovové převody,nespletl ses s modelem 2200 ? |
![]() DVB |
| 02.09.2008, 15:24.17 | |
DM-2800 and DISEqC prikazyMotor mam par dni. Zkousel jsem podle prilozeneho navodu jeho jednotlive funkce. Chodi mi vse, az na- "Re-synchronize/Shift" (posun vsech stanic o dany uhel) - reset prijimacem (hardware reset by receiver) - reset bez prijimace (hardware reset by motor) (reset tabulky satelitu tlacitky na motoru jde) Zkousel nekdo DISEqC prikaz "hromadny posun vsech stanic"? Diky za info |
![]() tomino2 |