| 31.07.2008, 14:47.58 | |
Gital - Joj, Markíza?Máte někdo zprávy o tom, jestli Gital nechystá zařazení TV Joj a Markíza do základní nabídky (jako TT) ?Objednal jsem sat. set s Gitalkou (TT momentálně nebyly na skladě) a teď jsem se dočetl, že TT chystá kromě Jojky i Markízu. Dá se předpokládat, že časem je zařadí i Gital. Nevím, jak to bylo v minulosti, jestli jeden provider doháněl nabídku toho druhého ? |
![]() atmel9 |
| 31.07.2008, 15:04.15 | |
co mně odpověděli emailemDobrý den,O zařazení programů Tv JOJ a Markíza jednáme, bohužel provozovatelé těchto televizí stále nemají autorská práva k vysílání programů na území České republiky. S přátelským pozdravem Zákaznické centrum Ha ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ info@gital.cz GITAL, s.r.o., Pod Hájkem 1, 180 00 Praha 8, IČ: 27427251, DIČ: CZ27427251 Zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C, vl. 111138 www.gital.cz |
![]() badi80 |
| 31.07.2008, 15:19.31 | |
Díkyza zprávu. Docela by mě zajímalo, jestli opravdu jednají nebo jsou to jen kecy. |
![]() atmel9 |
| 31.07.2008, 15:22.01 | |
RE: Gital - Joj, Markíza?to je úplne zbytočné ked to mám na skylinku radšej nech dávajú do géčka programy. |
![]() Jupi |
| 31.07.2008, 15:22.50 | |
RE: Gital - Joj, Markíza?a mně by zajímalo proč ta tt kartach maj jojku v testu , a markizu budou mit zachvíly taky :fuming: :fuming: |
![]() badi80 |
| 31.07.2008, 16:01.31 | |
Spoluprace ceskeho TT a slovenskeho SkyLinkPripadne me prosim starsi a zkusenejsi opravte...Podle me je jadro problemu v tom, ze na Slovensku zajistuje prenos signalu na satelit 23.5E a zaroven prodej pristupovych karet jedna a ta sama spolecnost - Towercom, a.s. Prave Towercom uzce spolupracuje (mozna se snad i nakonec vlastnicky propoji) s ceskym prodejcem pristupovych karet na programy v CS LINKu spolecnosti TRADE and TECHNOLOGY, a.s. Myslim si, ze tyto dve spolecnosti maji mezi sebou nepsanou dohodu, ze Towercom neposkytne Gitalu JOJ ani Markizu (treba i pro testovaci rezim, jak to dnes ma, resp. v budoucnu mit bude TaT). Takze domluva Gitalu a Towercomu na tom, ze by Towercom poskytnul soucasne kanaly JOJ a Markizy na 23.5E je temer vyloucena. Nepredpokladam, ze by Gital udelal stejnou kulisarku jako TaT s Eurosportem a pronajali si Joj a Markizu z Astra 19.2E od UPC, coz je jejich primy konkurent a diky "zamerne" technicke nedokonalosti UPC dnes umozneje ceskym divakum sledovat Markizu i JOJ v CR. Zalezi, jak moc je ekonomicky prinosne pro JOJku, Markizu a jejich inzerenty dalsi sireni jejich kanalu, resp. reklamy v CR na kartach Gital? Osobne si myslim, ze pro Markizu ani JOJ neni a nebude ekonomicky prinosne kupovat ke vsemu prava krome Slovenska i na Ceskou republiku. Druha moznost je tedy, ze se programy, kde vyrobcum nebo vlastnikum prav vadi sireni programu prodaneho na Slovensko i v Ceske republice, nebudou v danou dobu na kanalu pro CR vysilat, coz zase snizuje prodejnost takovych karet, protoze se pro koncoveho prumerneho zakaznika vse komplikuje... Spise mam dotaz na lidi, kteri se v teto problematice pohybuji a opravdu tomu rozumi (na rozdil ode me), aby mi obajasnili, co podle nich brani tomu, aby si Gital pronajal novou kapacitu na 23.5E pro JOJ a Markizu a zacal je vysilat v testovacim rezimu a programy citlive na uzemni licence v danou chvili vypnul? Jsou to ekonomicke duvody neboli JOJ a Markiza za sireni sve televize chteji hodne a prenosova kapacita je draha sama o sobe? Nebo je tak tezke se s JOJ a Markizou dohodnou, ktere programy JOJky a Markizy se opravdu za zadnou cenu nemohou pustit do Ceske republiky? Anebo JOJ a Markiza drzi basu s Towercomem, ktery jim de facto zajistuje pokryti jejich signalu na Slovensku a tim padem hazi i oni Gitalu klacky pod nohy? Jinej duvod me nenapada, kdyz TaT uz nyni na JOJ v testovacim rezimu udajne nektere programy vypina, takze se musi presne vedet, ktere programy se v CR vysilat mohou a ktere ne... |
![]() hlavek |
| 31.07.2008, 16:01.48 | |
RE: Gital - Joj, Markíza?badi80:Mas pravdu.Maju JOJ v teste,ktory moze velmi rychlo skoncit :) zatial tam naostro nie je. |
![]() Blooddog |
| 31.07.2008, 16:04.17 | |
Gital je vůbec fa na h.. houby,řeším zrovna problém s kartou, na emaily už 2 hodiny žádná odpověď a telefon jsem po 15 minutách poslouchání jak všichni moc pracují vzdal, se asi reaktivačního impulsu nikdy nedočkám. :fuming: :fuming: :fuming: ;P |
![]() poky1 |
| 31.07.2008, 16:06.12 | |
RE: Gital - Joj, Markíza?poky1:Co to mas za smejd,ze ti to nereaktivovalo automaticky? |
![]() Blooddog |
| 31.07.2008, 16:07.40 | |
RE: Gital - Joj, Markíza?hochu, pokud není zápis neuděláš nic, ta karta není moje, jde vše i géčko, ale stv ani jedno |
![]() poky1 |
| 31.07.2008, 16:08.59 | |
RE: Gital - Joj, Markíza?poky1:Pozri na net,ci to ma aktivovane.Ked ma,tak to musi prist |
![]() Blooddog |
| 31.07.2008, 16:10.58 | |
RE: Gital - Joj, Markíza?nemám jeho heslo ani nick, který si majitel zadal, on ho totiž vůbec neví, je to trubka |
![]() poky1 |
| 31.07.2008, 16:12.36 | |
RE: Gital - Joj, Markíza?poky1:Nepotrebujes meno ani heslo..staci ti cislo karty (Aktivace programu/Kontrola karty) |
![]() Blooddog |
| 31.07.2008, 16:15.48 | |
RE: Gital - Joj, Markíza?to vím, aktivní je tarif standart, což je s STV, ale na kartě zápis není, už se ozvali, takovou dobu to se jen tak nevidí za 5 minut to posílají |
![]() poky1 |
| 31.07.2008, 16:41.47 | |
RE: Gital - Joj, Markíza?no a je to, to byla doba Rv |
![]() poky1 |
| 31.07.2008, 16:52.52 | |
poky1prečo palec dole skôr R^ |
![]() Jupi |
| 31.07.2008, 17:09.36 | |
RE: Gital - Joj, Markíza?protože kdyby tam neměli bordel, tak to šlo, ještě by mě zajímalo kolik stojí 1 minuta telefonování, kdyby měli aspoň pěknou hudbu a ne takovej paskvil |
![]() poky1 |
| 31.07.2008, 17:30.25 | |
RE: Gital - Joj, Markíza?Zahoďte Gital karty jako jsem to udělal já. :laughing: :ogre: |
![]() zdrk15 |
| 31.07.2008, 20:38.04 | |
RE: Gital - Joj, Markíza?proč bych zahazoval gitalku podle mě se firma TT nechová korektně a proto se nikdo nemuže divit že ten eurosport jim gital nepustí,to je přece logické,kdyby se domluvili tak by se o autorská práva mohli podělit a mohli byt konkurenci schopni digi tv |
![]() pit178 |
| 31.07.2008, 22:08.54 | |
RE: Gital - Joj, Markíza?@pit178) je otázkou kdo se nechce domluvit... TT se určitě domluvit chce a když to nechce Gital, tak se domluvili s holanďanama, tím pádem si Gital radostně platí ESP CZ sám ... Rv |
![]() kaspi |
| 31.07.2008, 22:37.02 | |
RE: Gital - Joj, Markíza?to máš sice pravdu,ale zřejmě se už zapomělo jak to bylo s jojkou takže nevím nevím kdo začal,ale myslím žě by bylo u prospěchu všem kdyby se domluvili protože by se jim snížily náklady a mohlo by bejt více programů |
![]() pit178 |