Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
06.08.2008, 10:30.54

Možnost dekódování nahraného signálu v PC

Dobrý den. Mám Topfield 6010 PVR. Pokud nahrávám nějaký kódovaný program (např.ČT1) a současně sleduji jiný program (např. Nova), nahraje e ČT1 zakódovaně. Pokud chci tento program odkódovat, musím jej znovu přehrát a nahrát přes kartu v přijimači odkódovaně. Někdy se dá zvýšenou rychlostí, někdy však ne. Signál potom přenáším přes Wifi do PC k dalšímu zpracování. Pokud přenesu zakódovaný program, nic s ním v PC nesvedu. Odkódovávání v Topfieldu se mi zdá dost nepohodlné. Vím, že se dají koupit do PC sat karty i s kartou na dekoder. Chtěl bych se zeptat, je nějaká možnost, že bych do PC instaloval pouze kartu s dekoderem a příslušnou dekódovací kartou (např. CL) a vlastní dekódování provadl až v PC? Děkuji za eventuelní názory.
uživatel
Patrik
06.08.2008, 11:41.57

Dekodovani v PC

Mozne by to byt sice z principu melo, ale nevim o zadnem takovem specialnim softu. Skoda ze jste si neporidil treba nejaky Dreambox nebo AB IPBox. Ty umoznuji dekoder sdilet a ukladaji na disk vzdy desifrovany stream (i pri zivem sledovani dalsiho kodovaneho kanalu).
uživatel
radeq
06.08.2008, 13:12.46

RE: Možnost dekódování nahraného signálu v PC

Z principu možné, prakticky asi ne - soft nejspíše není, leda ho napsat :-) Řešení je satelitní karta do PC a nahrávání přímo v PC. Kartu do interface jménem phoenix. Je to levnější a univerzálnější než PCI karat s CI slotem, do něj CAm a do něj kartu.
uživatel
Antonín
06.08.2008, 21:18.53

RE: Možnost dekódování nahraného signálu v PC

Vdr 1.7.0. , sc plugin , Vlc. Odzkousene a funkcni. Ja mam 4x Karta = cca 16 streamu zadny problem a umi to i HDTV.
uživatel
JardaXXX
07.08.2008, 09:47.15

Možnost dekódování nahraného signálu v PC

Děkji za odpovědi. Pro JardaXXX: Nejsem v této oblasti až takový odborník, abych bezezbytku pochopil Vaši radu. Pokud by to bylo možné uvítal bych pdrobnější instrukce. Abychom eventuelně nezatěžovali toto forum, moje adresa je: Patriok@seznam.cz. Ještě jednou děkuji.
uživatel
Patrik