Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
07.08.2008, 05:26.46

UPC Direct ztrácí další zákazníky

Viz nejnovější počty ve zprávičkách. A to i přes svoje akce s HBO+Cinemaxem za 499.- (ovšem bez balíku PLUS kteréžto programy má konkurence v základu a navíc "vysílá v EMU" a evidentně jí to moc nevadí). Možná taky způsob jak postupně likvidovat konkurenci. Aspoň už vím proč mi volal ten operátor z infolinky celej víkend na mobil. Já mu to nezvedal (až pak naposled) ten volal asi šedesátkrát bez přehánění :) že prý jestli si nechci něco přiobjednat. No nechci!
uživatel
vortimond
07.08.2008, 07:20.18

RE: UPC Direct ztrácí další zákazníky

UPC by pomohlo, kdyby zrušilo takzvané akční ceny a upravilo ceník. Mám Základní nabídku, HBO, Cinemax a další kartu se základní nabídkou za 600Kč, to je dobrá konkurence schopná cena. Jenomže když se potencionální zákazník podívá do oficiálního ceníku a vidí, že základní nabídka, HBO, Cinemax stojí 1188Kč a v DIGI TV 500Kč, co asi zvolí.
uživatel
marecb
07.08.2008, 07:24.41

Já bych taky nechtěl. Já to vzal v tý akci a až mi to v lednu skončí, pokud po mě budou chtít o jedinou korunu víc, tak jim to zruším. Do toho pětikila to ještě s velkým sebezapřením ujde. Nesmí se ovšem člověk dívat na LCD ale na CRTčku. :bomb: :fuming:
uživatel
kubisek
07.08.2008, 07:27.22

UpcDirect

Sorr marecb, v něčem máš pravdu, ale Digi jak to vypadá mele z posledního a vysílá z Intelsatu, kde volně toho moc nechytneš (vyjma docela dobře se rozšiřujícího se Telenoru slovakia). Uvidíš že se to postupně změní. Jen nesmíš být tak hrrr...
uživatel
libor129
07.08.2008, 07:33.26

cože??? :bigeyes: Mele z posledního? :laughing: :laughing: Tak to určitě, je to tak rok co se zde rokovalo o krachu UPC. Važ svá slova.
uživatel
poky1
07.08.2008, 07:35.30

Jinak i to tvoje UPC přece testuje jinde než na Astře! Proč asi??
uživatel
poky1
07.08.2008, 07:38.38

Po mé zkušenosti s rušením DIGI TV, nechci mít s touto "společnosti" nic společného. Ještě teď, když si na to vzpomenu, tak se mi kudla v kapse otvírá! No a co mi zbývá než UPC, jelikož u nás na vesnici kabelovka není, O2, tu nemá O2TV, takže zase jedině UPC s CS Linkem.
uživatel
marecb
07.08.2008, 07:45.35

já som to hovoril že upc je na prt cslink zo skylinkom idú hore a to je dobre R^
uživatel
Jupi
07.08.2008, 08:01.54

největší problém UPC asi je že DIGI TV vysílá prostě v lepší kvalitě. už jsem s tím asi trapnej ale to přepočítaný rozlišení opravdu hodně zhoršuje výslednej dojem z toho obrazu (i když třeba ubyde pár kostek). nestojí to za to a je to nesmysl.
uživatel
vortimond
07.08.2008, 08:26.02

ale jako pokud je HD přijímač a sleduje se to přes HDMI tak se ten obraz dá rozhodně srovnávat s DIGI přijímačem přes SCART. ale docela lituju ty lidi, co to sledujou na SD přijímači na LCD nebo Plazmě. nebo dokonce na tom jejich Philipsu.
uživatel
vortimond
07.08.2008, 13:46.10

vortimond

Naprosto s tím přepočítáváním souhlasím. Já si nahrávám různé pořady z TV a následně je komprimuju do XviDu a zjistil jsem, že je daleko lepší nechat plné rozlišení i s nízkým datovým tokem, než to nechat přepočítat do nižšího rozlišení. Výsledek je, že v obraze je sice patrnější komprese, ale obraz zůstává stále ostrý a je pak ve výsledku kvalitnější.
uživatel
kubisek
07.08.2008, 15:21.52

hlavne ze digi upscaluje kanaly ktery bere od upc a jeste jim pridava datovej tok :) to sou mrdy soudruzi to sou mrdy ..... jeden za vosumnact druhej bez dvou za dvacet.
uživatel
bublajs
07.08.2008, 18:05.15

@bublajs

DIGI bere od UPC tak maximálně TV NOVU nebo NAT GEO HUN. moc toho fakt není.
uživatel
vortimond