Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
09.08.2008, 12:57.03

Vantage 7100 nebo neco jineho?

ahoj, jde mi o co nejlepsi obraz SD, do budoucna i HD (v soucasnosti mozna predplatim Hello HD), pouziti CS Link a Cryptoworks, moznost EMU a jednoduche ovladani. zatim mam vyhlednuty Vantage HD 7100, existuje neco, co vyse zminene splni lepe? diky, A.
uživatel
acizek
09.08.2008, 13:01.55

RE: Vantage 7100 nebo neco jineho?

Vantage 7100 - dobrá volba, klidně ji realizuj. Dokonalý přijímač ovšem neexistuje, s tím se smiř.
uživatel
Zip
09.08.2008, 13:34.10

To neni špatná volba...má to hodně lidí a nestěžují si,ale já jsem na ty menší stroje...čekám na malý v hd GI se slotem:-) R^
uživatel
cb21
09.08.2008, 17:21.24

Jak jsem zmínil na předešlé straně (téma Vantage 8000) až tak excelentní SD obraz mít možná Vantage 7100 nebude - pokud se to vezme formou např. rozsáhlejšího objektivního testu při srovnání více přijímačů, je však třeba nutno vzít samozřejmě v úvahu to, že při jiné recenzi, např. publikované v korejštině by zase vyšel vítězně třeba právě Vantage. Každopádně v té německé byl nejvýše hodnocen co do super kvality (vyjímečně ostrý obraz) jak v HD tak i v SD Technisat Digicorder HDS2, stejně tak i IPBOX 9000HD - u Technisatu navíc i s vynikající plasticidou obrazu. Nakolik to zavání patriotismem nevím, u Technisatu je zase velkou mouchou problematický multif. příjem z více než čtyř družic, ale každopádně méně ostrý obraz Vantage 7100 se jevil i recenzentům v našem čas. Stereo&Video (2/08). Ideální přijímač asi v současnosti neexistuje, možná se mu přiblíží DB 8000, zajímavý bude možná i nový Homecast 9000HD.
uživatel
KOTAZ