Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
09.08.2008, 19:13.49

Dreambox a dve karty CZ a SK

Potrebujem pomoct s dreamboxom 7000 a poradit aky image a emu nainstalovat do primaca aby fungovali karty skylink a czechlink sucasne bez dalsieho pridavneho cryptowork modulu. Teraz mi ide iba jedna citacka a nechce sa mi to stale premienat. Bloker je vypnuty, teraz som menil skylink a ten nechce ist v druhej citacke, predchadzajuca slovaklink karta sla bez problemov, lenze chcem pozerat aj STV3 a tym padom mi to slape iba v jednej citacke. Dakujem za radu. Staci mi napisat aky image pouzivate a emu.
uživatel
majobudha
09.08.2008, 19:20.43

Karty CZ a SK sucasne na DM 7000

Skus Gemini 4.3 a CCCam 2.09. Mne to ide bezchybne.
uživatel
tryskac
09.08.2008, 19:21.11

RE: Dreambox a dve karty CZ a SK

image jaky se ti libi - na jakej jses zvyklej (neni to podstatne), emu napriklad CCcam a jen si ho nakonfigurovat, nebo kombo NewCS a Mgcamd, a taky spravne nakonfigurovat.
uživatel
Lucifer
10.08.2008, 23:52.29

Dreambox a dve karty CZ a SK

Mam ten isty problem, ako emulator spravne nakonfigurovat..?
uživatel
farbakp
11.08.2008, 00:08.27

rtfm

man Mgcamd ? :-D
uživatel
gorro
11.08.2008, 09:25.57

V tomto případě ais ne tak emulátor, ale server , který pracuje s kartami. Ais nejjednodušší je připojit se k příjímači telnetem, killnout server, pokud běží, a pustit znovu ručně, a koukat, co to píše a z toho pak snadno soudit, co se děje. Je to moc složitý návod? Myslím, že pak je nejlepší řešení linuxový přijímač prodat a koupit si jiný, protože stejně těch možností, co má nevyužijete, naopak, co vám jinde vbude fungovat sandno, tady ani nespustíte. A ještě platíte více peněz. Nebo se to naučit.
uživatel
Antonín
12.08.2008, 00:15.05

Schodnejsia cesta by bola sa to naucit.. ale to by musel clovek natrafit na niekoho, kto ma chut poradit a nie len machrovat..
uživatel
farbakp