09.08.2008, 19:13.49 | |
Dreambox a dve karty CZ a SKPotrebujem pomoct s dreamboxom 7000 a poradit aky image a emu nainstalovat do primaca aby fungovali karty skylink a czechlink sucasne bez dalsieho pridavneho cryptowork modulu. Teraz mi ide iba jedna citacka a nechce sa mi to stale premienat. Bloker je vypnuty, teraz som menil skylink a ten nechce ist v druhej citacke, predchadzajuca slovaklink karta sla bez problemov, lenze chcem pozerat aj STV3 a tym padom mi to slape iba v jednej citacke. Dakujem za radu. Staci mi napisat aky image pouzivate a emu. |
![]() majobudha |
09.08.2008, 19:20.43 | |
Karty CZ a SK sucasne na DM 7000Skus Gemini 4.3 a CCCam 2.09. Mne to ide bezchybne. |
![]() tryskac |
09.08.2008, 19:21.11 | |
RE: Dreambox a dve karty CZ a SKimage jaky se ti libi - na jakej jses zvyklej (neni to podstatne), emu napriklad CCcam a jen si ho nakonfigurovat, nebo kombo NewCS a Mgcamd, a taky spravne nakonfigurovat. |
![]() Lucifer |
10.08.2008, 23:52.29 | |
Dreambox a dve karty CZ a SKMam ten isty problem, ako emulator spravne nakonfigurovat..? |
![]() farbakp |
11.08.2008, 00:08.27 | |
rtfmman Mgcamd ? :-D |
![]() gorro |
11.08.2008, 09:25.57 | |
RE: Dreambox a dve karty CZ a SKV tomto případě ais ne tak emulátor, ale server , který pracuje s kartami. Ais nejjednodušší je připojit se k příjímači telnetem, killnout server, pokud běží, a pustit znovu ručně, a koukat, co to píše a z toho pak snadno soudit, co se děje. Je to moc složitý návod? Myslím, že pak je nejlepší řešení linuxový přijímač prodat a koupit si jiný, protože stejně těch možností, co má nevyužijete, naopak, co vám jinde vbude fungovat sandno, tady ani nespustíte. A ještě platíte více peněz. Nebo se to naučit. |
![]() Antonín |
12.08.2008, 00:15.05 | |
RE: Dreambox a dve karty CZ a SKSchodnejsia cesta by bola sa to naucit.. ale to by musel clovek natrafit na niekoho, kto ma chut poradit a nie len machrovat.. |
![]() farbakp |