Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
12.08.2008, 23:44.41

Skystar 2 na druhém PC

Chtěl bych poradit pomocí jakého programu můžu v práci koukat na tv přes skystar2, kterou mám spuštěnou doma, díky.
uživatel
aneti1
12.08.2008, 23:46.23

RE: Skystar 2 na druhém PC

Ty tvoříš hodnoty :o))))))))))))))))))
uživatel
juzek
12.08.2008, 23:47.40

někde jsem o tom četl ale nenašel sem to
uživatel
aneti1
12.08.2008, 23:48.37

jestli nevíš tak se nevyjadřuj
uživatel
aneti1
12.08.2008, 23:58.37

http://www.zive.cz/Clanky/Ovladani-pocitace-na-dalku-a-pres-webovy-prohlizec-LogMeIncom/sc-3-a-131094/default.aspx http://www.mujmac.cz/art/start/vnc_1.html
uživatel
juzek
13.08.2008, 00:02.12

normálně se připojíš ke vzdálenému počítači a můžeš dělat vše jako doma
uživatel
pierrepetr
13.08.2008, 04:51.38

v práci se pracuje (proto se to tak jmenuje), a nečučí na televizi... ;)
uživatel
ferda
13.08.2008, 07:23.59

To: aneti1

Napiš nám, jaké připojení máš doma a jaké připojení máš v práci (rychlosti). Máš vůbec představu, jaké množství dat potřebuješ přenést, abys viděl trošku solidní obraz? Zkoušel jsem to kdysi dávno na slabém počítači. A na síťi 10Mbit se mi obraz zasekával. No a pokud máš rychlejší linku je 10Mbit (obousměrně), tak to můžeš zkusit. Já si radeji programy nahraju a pak večer shlédnu.
uživatel
colombo
13.08.2008, 08:59.53

Resenim je kouzelne sluvko VLC ,(vyhledejte si v google) a potrebny datovy tok taky nebude tak hrozny. Uz z principu pri te hruze co vetsinou leze ze satelitu tak 6 mbps jako spicka, pro UPiČ-i Direct nebo Cigi TV postaci pomaly 2mbps pri original kvalite bezu rekomprese ;P
uživatel
Lucifer
13.08.2008, 09:50.53

Není to tak jednoduché---tohle je navíc real time. VLC neumí bufferovat. Softů, které to umožňují je hodně, ale na to, aby to fungovalo (použitelně po web síti), není současná přenosová kapaciat dostatečná. Stačí si ověřit na youtube. Ani tam to nejede úplně vždycky real time, a to jsou desetinové a ještě menzí toky než ze satelitu. Doma bys to musel rekompresovart v reálném čase a pak možná... Součet: je to blbost. Kup si SS2 za 1000Kč, anténu za 500 Kč a strč si ji do PC v práci - pokud máš právo se koukat na TV, tak se jistě snadno dohodnou - pokud to právo nemáš a chceš jenom ochcat svého zaměstnavatele - tak ti dám jednu malou radu - ani tu TV přes web nezkoušej. Protože ti na to admin sítě přijde asi tak hodinu poté, co to spustíš, za další hodinu to bude vědět tvůj šéf a pak už budeš balit s ostudou, s hrubým porušením pracovní kázně a tudíž bez nároku na příspěvky v nezaměstnanosti.
uživatel
Antonín
13.08.2008, 10:17.56

Mam to osobne vyzkouseny,taky do prace.Program WebcamXP,pres analogovou TV kartu pripojit Dreambox do PC,v programu WebcamXP vybrat jako zdroj tv kartu a zacit vysilat stream.Pootvirat si porty jak pro WebcamXP,tak pro Dreambox,kvuli prepinani programu.Neni to sice fullscreen,ale koukat se na to dalo,v tom WebcamXP se da nastavit i rozliseni a kvalita aby to linka stihala,trochu si stim pohrat a uz jsme se v praci nenudili!!!!
uživatel
FAB5