Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
22.08.2008, 20:14.05

Topfield 5400PVR + CS Link (TT) + Diablo CAM

Omlouvám se, že píši jako hrozná lama, ale jsem už totálně bezradný. :-( Mám receiver (combo) Topfield TF 5400PVR, zakoupil jsem Diablo CAM Light 2.3 a dnes i TT kartu Standard na CS Link a domníval se, že budu moct sledovat jejich programy. Práce s Diablem je mi i přes čtení návodů záhadou. Přes CAS Int.3+ jsem nahrál firmware Underworld 129. (Hraje tu roli, jestli mám nainstalované nějaké keys nebo ne?) Když ho strčím do slotu do receiveru, ten jej "vidí". První dilema, co řeším, jak strčit TT kartu do slotu? SIMkovými kontakty dolů nebo nahoru?? V obou případech ale pak při vybrání programu z CS linku receiver hlásí, že není vložena karta. :-( (Kartu jsem pochopitelně už před tím přes net zaregistroval). Pro zmínku, když jsem tu kartu vložil v receiveru do štěrbinového slotu, který je podle manuálu pro karty Conax, tak to hlásí u CSLink programů "Správná karta", ale je černo. V receiveru mám nastavení: Přístupové rozhraní - Slot 1:Underworld 1.29 - v sekci CAS u všech kryptování (Conax, Seca, Irdeto, Viaccess, Cryptoworks, Dreamcrypt, Nagravision, DGCrypt shodně volbu ON), v sekci Configuration mám Caids File [CAIDS], Auto PMT [ON], Emulators [ON], N2 AU [ON], Emulators Priority [1:Cards - 2:Emu]...zkoušel jsem i opačné pořadí, Fixed CW [ON] .. zkoušel jsem i vyplé, SmartCard Messages [Show Normal].
Musím ještě někde něco aktivovat nebo nastavit? Programy jsem ladil z frekvencí uvedených u TT karty, tzn. na Astra 3 11992/H/27500, 12525/V/27500, 12565/H/27500. Btw., v tomhle receiveru nemám možnost nastavovat FEC, neobjevil jsem to, je to problém? Nicméně všechny programy mi to našlo. Hrozně moc předem děkuju každému, kdo by mi měl snahu nějak pomoci, ikdyž chápu, že je to skoro "za trest". Pokud chcete reagovat, můžete případně i na mail ivan.zykan@volny.cz, případně na ICQ 1837372. Děkuju Vám. Ivan
uživatel
Ajvn
22.08.2008, 21:08.10

RE: Topfield 5400PVR + CS Link (TT) + Diablo C...

druhá čtečka (pro vylamovací SIM kartu) myslím s Underworld softem nefunguje. ta normální by teoreticky fungovat měla, ale jako u těchto modulů nikdy nevíš, jestli ti budou chodit zápisy a jak to bude celkově fungovat. to nastavení v menu Diabla vypadá správně. zkus to nechat půl hodiny na ČT1 zapnutý, jestli se něco bude dít.
uživatel
vortimond
22.08.2008, 22:50.57

zmena k lepsimu

Vortimonde, moc díky. Zkusil jsem jednak zformátovat Diablo a přehrál jsem ho posledním, co mám, Stealthem 2.54.. namísto "podzemí". Tu kartičku (plný velikost a la creditka) jsem tam strčil těmi SIMkovými plíšky nahoru, na poslech se mi zdá, že to tam jde kontakt na kontakt. A především ... když jsem vybral program, objevila se hláška "Není vložena karta", tak jsem ji tam nechal svítit. U prvního pokusu ČT2 se to chytlo po možná ani ne minutě, u dalšího ČT1 to trvalo dobře pět minut, ale pak už začaly nabíhat kanály jeden za druhým z nabídky TT, včetně momentálně bonusového MULTI. :-) Ještě jednou moc díky za tip, to by mě nenapadlo.
uživatel
Ajvn