Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
22.08.2008, 20:44.27

Vantage,Octagon

Celý týden jsem probíral jeden a druhý přístroj co umí a v čem je lepší:
1./ software pro Octagon vychází lepší v tom,že změny jsou sice rychle ale také,jsou zmatečné/viz 1040,1042/softy
2./Vantage začíná nabírat ok příznivou věc aspoň v tom,že se dají upravit softcam,že jde TPS a AB sat aspoň tak jak vždy vychází TPS bin/kdo to nezná ať se radší do těhle zaležitosti neplete/udělá v Emu Vantage větší škodu než užitek/
3./ Vantage má před OCTAGONEM naskok v PVR/nahrávání,snímání/kopírování z disku HDD,což pro některé je priorita,pro mě né používám u obou přístrjů DVD rec./ale v tomhle je Vantage trochu napřed,Octagon jede sice v disk el.sata ale zatím nic moc./co si od toho představuji,ještě neumí//
4./ Vantage má přednost v tom,že když se chci podívat co dalších 6 programů dává tak zmačknu jedno perfektní tlačítko a mohu si hned vybrat,to u Octagonu nefrčí,musím přepínat po jednom programu abych viděl co tam je,
5./ U Octagonu je výhoda zas před Vantage,že jeho podpora v seca 2 keys je daleko větší,u Vantage žádná/Rai tv,Holand seca,atd.pouze uvedené programy na netu, toto vše šlape na keys,které jsou uvedeny na netech/nutné doplňovat dle aktualizace ,stejné v kodování Biss,jde komplet vše na co narazíte včetně AXN Hispasat 30W,na Octagonu,některé programy na VANTAGE nejdou, což je asi software záležitost ,na Octagonu jich jde cca 25-30 od 42E turksat až po 30W Hispasat.Oba přístroje jsou dobré,jednodušší na ovládání a perfektní menu a grafiku menu má Octagon,čímž mu dávám zatím přednost před VANTAGE,při běžném používání/v sobotu fotbal atd./
V HD programech při vysokém rozlišení oba přístrje Ok.To je můj poznatek,někdo z Vás může Mít jiný názor./né aby mě kvůli tomu někdo kamenoval/čau ahoj.To jsou pouze moje poznatky
uživatel
hery
22.08.2008, 21:02.55

RE: Vantage,Octagon

zhodnotil si to pravdivo. U Vantage ma žrala ignorácia Seca 2 providera Cyfra + , ale už je to aj tak jedno. Dokonca som dnes našiel na croasate softcam do Vantage s podporou Videoguard, vyzerá to ale na fake...
uživatel
jarino1978
22.08.2008, 21:12.59

jarino1978

Do VANTAGE si musíš spousta softcamu upravit sám,abys mohl koukat/Vantage to umí/ale musíš respektovat rozdíl Loaderů/zavaděčů/softů a softcamů.jinak pak vše OK,je to dobré u obou přístrojů,že když něco neodpovídá přístroj dá vědět,že informaci nebere,není to jak u PREMIA X./blok,konec/oprava a ZORBAS :laughing: :laughing: :laughing:
uživatel
hery
22.08.2008, 21:35.39

jarino1978

Dobře mě upozornil po skype kolega misut/má pravdu v jednom/ Vantage cenově je o 4000,kč dražší možná dnes o víc/a vzhledem k tomu co umí je Octagon daleko na vyšší příčce,což je asi po cennové relaci pravda a právem mě na to misut upozornil,/ navíc linux přenosy atd. zase má více navrh Octagon/
uživatel
hery
22.08.2008, 21:42.14

Hery, tak jak jsi to napsal to nemá chybu, jelikož oba přístroje vlastním mohu jen potvrdit Heryho článek, Octagon SF 918 HD - 1, V 7100 - 1s tečkou.
uživatel
klokan49
22.08.2008, 22:08.53

hery

tak zasa až taký odborník nie som. pokiaľ je možné, skús poslať na mail softcam na Vantage,v ktorom Ti ide Cyfra +. možno my to pomôže : jarino1978@zoznam.sk
Dikes vopred !

No čo sa týka spoľahlivosti ma Vantage ešte nesklamal, naviac kvalita SD a HD je myslím veľmi dobrá. Ešte raz díky za zhodnotenie...
uživatel
jarino1978
22.08.2008, 22:29.43

hery

tps a vantage?
uživatel
lubo540
22.08.2008, 22:45.57

ano TPS,lubo540

a VANTAGE vždy na dva dny,jinak musíš dávat nový softcam,podle toho jak vychází keys bin TPS,Luboši kdo umí ten čumí,už jsem to tady psal minulý týden a dával jsem dokonce KM-softcam-Vantage TPS do placu,kde to bylo aktuelní,Mě to jede jak v jednom Octagonu,tak druhém VANTAGE přístroji včetně AB sat,tak se kluci snažte.Ráno brzy odjíždím a jsem zvědavý,kdo na to jako první z Vás přijde,že to jde!!!! V neděli večer se pochlubte,máte na to dva dny.Dobrou noc.
uživatel
hery
22.08.2008, 23:05.55

hery

no jo Jarino,my nemame co ine robit ako sa bavkat s tym...sak nebud labut a fukni mi to na mail nech v nedelu cumim na tps....bo zajtra zas mimo sat
uživatel
lubo540
23.08.2008, 00:01.56

veď práve. ja naozaj nemám čas, v poslednom čase všetko rozrobím na 50 % a už akosi nie je čas. Ja fakt pôjdem k Herymi na návštevu, asi budem musieť doniesť demižónik slivovice :))
uživatel
jarino1978
23.08.2008, 00:06.54

možno bude základ toto : http://www.dream-city.eu/ulc/index.php
uživatel
jarino1978
23.08.2008, 00:30.00

jojojo

včera v 19hod.jsme se bavili o vychloubání :laughing: :laughing:naučil mě to P----,ale neřeknu to aby mi nevolali :laughing: :laughing: uběhly dvě hodiny :laughing: :laughing: :laughing: ty chlubile
uživatel
misut
23.08.2008, 00:32.31

jojojo

a odborníci přes Emu atd.ti to potvrdí :laughing: :laughing:
uživatel
misut
23.08.2008, 00:58.40

misut

Mě nemusí nikdo nic potvrzovat,pravda je,že to vše chodí a nemusím se stále někde ptát co jde a co nejde.Dovedu si v tom i díky Tobě a teď i díky kolegovi udělat hned pořádek,jak potřebuji./život naučí Dalibora houslím/ R^
uživatel
hery
23.08.2008, 01:33.30

misut

A navíc víš to sám,že zde jsou kluci,nejen P--- co umí od kterých se člověk rád něco naučí/uragán,atd./víš sám podle staré card, opravy diabla atd,nebo stále si myslíš, že nic neznají.?????,to že nepíšou na parabolu protože říkají,že tam hned vznikne GULÁŠ na každou zprávu kterou uvádějí a že to nemají za potřebí to snad není nic špatného.To že to napiší já jim nevadí a dokonce jsou i rádi,že to vše nesu na svých bedrech
uživatel
hery
23.08.2008, 10:17.59

@hery

jeste jsi nam tady nenapsal, jak dopadl ten test DREAMBOX 8000, ktery jste s kamaradem testovali?????? :)))
uživatel
hellrider
24.08.2008, 18:40.40

hellrider

omluvám se ale jednalo se o DEAMBOX 7000S,což byla moje chyba,ale po zkoušení tohoto přístroje mohu dodat,že pracuje stejně jako každý jiný přístroj s EMU a velice dobře spolupracuje s diablem 2.3 verze/vyzkoušeno 18.8.2008 zatím čau.
uživatel
hery