Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
22.08.2008, 21:02.22

scart kabel

poradte aky kabel dat na plazmu panasonic 106cm a openbox x810 teras mam taky hruby tieneny modry a robi to pruhy
uživatel
ttl1
22.08.2008, 21:04.45

RE: scart kabel

bože dobrý , otvor scart kabel a pozri sa či je ozaj tienený. Každá žila by mala mať samostatné tienenie.
uživatel
oneeeee
22.08.2008, 22:30.23

@ttl1

není to úplně tak ve stínění scart,když jsem měl první televizi SAMSUNG.LCD nakoupil jsem kvůli té záležitosti/pruhy šedé pod obrazem/ kabely stíněné se zlatými kontakty,na doporučení tak zv. odborníků,nakonec pomohl dobrý elektrikář,který mi v bytě udělal pořádek v rozvodové síti/špatné spoje/větší přechodové odpory al.drátů v rozvodu a zástrčkách/po letech vymačkané/výměna jističů,které mají snahu jiskření atd,/ po téhle perfekt kontrole a údržbě vše šlape na normální uzkotenké scart bez zlacených kontaktů a ty nové kabely používám na chalupě,protože jsem momentálně jiné neměl. :laughing: R^
uživatel
hery
23.08.2008, 11:46.25

ttl 1

Mal som taky problem pokial som nemal prizemneny sat prijmac(prepojil som sat. z radiatorom) Kable pouzivam BANDRIDGE (asi 300sk.)Ani v kvalitnych kabloch nieje kazdy vodic tieneny zvlast.
uživatel
Jozef191