| 09.09.2008, 23:34.50 | |
zkusenosti philipszdravim vas a chtel bych se zeptat,jestli nahodou nema prijmac philips6010 od upc (cerny)nejakou pravidelnou,nebo velmi castou zavadu se skratem.?pri zapnuti ,praskne pojistka a da to docela slusnou ranu.kamos dnes prosi o radu.pokud je na zdrojove desce nejaky kondik nebo jina soucastka ktera velmi casto odchazi a dela tuto neplechu ,prosim napiste mi jeji cislo a necham ji vymenit.ovsem jestlize se podle vaseho nazoru pri takovem zkratu prijmac poskodi i jinde,v dalsich obvodech,asi neni co resit,ze..uvitam kazdou zkusenost a radu dekuji john |
![]() john1 |
| 09.09.2008, 23:38.32 | |
RE: zkusenosti philipsno opis závady je úžasný, to se nedá takhle jednoznačně určit, ale když budeš po bazarech shánět novej kus cca po 1 000 / 1 500 Kč tak uděláš dobře. |
![]() pepiino |
| 09.09.2008, 23:59.43 | |
re:pepiinotak tohle jsem cekal,tak musim udelat dovetek. je to pro kamose a nejsme v cechach.ja mam tento prijmac asi sto let ve skrini a dnes jsem do nej kouknul a jsou tam na zdrojove desce stejne opalena mista jako u kamosovo prijmace,takze tam asi nejak chybka bude.vim kolik stoji jinej a nejde o penize,aspon ne v tehle cenove relaci,jde o cas,jestli chapes.takze tvoje rada je uplne mimo misu.dekuji ptal jsem se na nejakou opakovanou,castou nebo na urcite slabe misto prijmace.... |
![]() john1 |
| 10.09.2008, 01:33.42 | |
RE: zkusenosti philipspozri kondik ktory je v vstupnej časti napajania za vypinačom može tam byť aj varistor,su zapojene paralelne k sieti, odpoj ich a odskušaj.Stava sa to pri zvečšeni napetia v sieti.čiže skratnu. |
![]() jano1904 |
| 10.09.2008, 09:49.20 | |
@john1nechtěl jsem být neomalený, jenom se obávám, že si to sám asi neopravíš - pokud nemáš znalosti, s těmito zdroji. Múže se stát, že spúsobíš větší škodu apřijímač bude na prd. Proto jsem napsal aby si sháněl nový. Neb oprava a náklady na dopravu do serisu múžou přesáhnout cenu nákupu " nového " přijímače. Je třeba vyměnit kapacitátor na vstupu. A nepomúže-li to, tak pokračovat dál. Večer kouknu někde na schéma. Někde je na polským foru/ bylo |
![]() pepiino |
| 10.09.2008, 11:25.01 | |
To:John1Pokud ti pomuze schema, napis svuj e-mail. Poslu ti ho, at nezatezujeme zbytecne forum! Jinak zdroj ti klidne opravim. Ty vyhrate soucasti jsou normalni, nebyva to na zavadu. Zkratka trochu vice topi. |
![]() damba |
| 10.09.2008, 22:22.24 | |
john1john.base@seznam.cz |
![]() john1 |