Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
13.09.2008, 18:42.38

Technisat STR1 - pro Dejfa

Nedávno jsem zde psal o problému s duplicitou karet TaT a Skylink.Před chvílí jsme přehráli do tohoto přístroje tovární verzi z omko stránek 2.33.0.1 a obě karty fungují naprosto bez problémů a bez jakékoliv časové prodlevy. Psal jsi tehdy že to řešíš povystrčením karty.Takže to můžeš vyzkoušet,sám jsem se přesvědčil že verze která s těmito kartami spolehlivě funguje opravdu existuje.Ještě by to chtělo tu samou verzi s českým menu a nemělo by to chybu.Zdravím do Domažlic.
uživatel
BIDLO
13.09.2008, 19:03.05

@BIDLO

To jsi mohl stahnout aktuelní soft z družice ASTRA1 19,2 E už před půl rokem,když jsem to tady psal a otvíralo by se Ti ve slotu i diablo verze 2.2 a 2.3,je vidět,že nečteš příspěvky o technisatech a objevil jsi teď AMERIKU,že???
Ale jo,hlavně,že jsi spokojen a že Ti to šlape. R^
uživatel
hery
13.09.2008, 19:22.29

RE:Technisat STR1-pro Dejfa

hery:no to je sice pěkné co píšeš ale tento typ mám 3 měsíce takže v tu dobu to pro mě nemělo smysl a tomuto typu jsem nevěnoval pozornost.
Je to přístroj který používá převážně manželka takže nějaké diablo pro mě nemá v tomto typu smysl.Na Emulaci používám Openbox který mám zas jinde.
uživatel
BIDLO
13.09.2008, 19:35.34

@BIDLO

ok tak to beru,manželka taky kouká jenom na kriminálky,někdy to slyším až v kanclu HU HU HU policie nebo sanitky :laughing: :laughing: :laughing: R^
uživatel
hery
14.09.2008, 10:21.17

RE: Technisat STR1 - pro Dejfa

Díky Bidlo za informaci. Já jsem přesto ale věděl o této německoé verzi, která problém karet vyřeší, ale není to verze s češtinou a v tom je ten háček (kvůli ženě) Verze s češtinou zatím prý není dostupná a stále se na ní čeká (dle info z Omka)
uživatel
Dejf
14.09.2008, 16:54.51

RE:Technisat STR1-pro Dejfa

Za málo.Na tu českou verzi si samozřejmě taky počkám.Snad se opravdu dočkáme.
uživatel
BIDLO