Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
18.09.2008, 20:52.38

Jak naladit Opentel?

Mám problém. Nejsem schopen naladit na Opentelu ODS3000CL Eurosport na 12344H. Vše ostatní se zdá OK. Tyto přijímače neznám, nicméně mám pocit, že je vše správně. Při skenování mi najde jen rádia - RTL,RVi1,2...Zkoušel jsem i posunout frekvenci nahoru i dolu, ale stale nic. Co dělam blbě, kdo poradí?
uživatel
Bloud
18.09.2008, 20:56.55

RE: Jak naladit Opentel?

Musíš skenovat i kodované programy.
uživatel
sirda
18.09.2008, 21:00.37

Akorát jsem to objevil! Netušil jsem, že při manuálním scanu přebírá informaci o tom, zda se budou hledat FTA/SCR kanály z nastavení pro automatické scanování. Poněkud zvláštní, ale... :-)
uživatel
Bloud
18.09.2008, 21:10.20

Tohle jeste ujde, ale copak takove zahady jako ze to neukazuje zadnou kvalitu ale program jde ?
Nebo
to se stava tak po 1-2 letech ze na nekterou predvolbu kdyz ulozis program tak nejede, musis ho proste presunout na jinou ?
nebo
ze mas cernou obrazovku, program nikde, zmacknes MENU, zobrazi se menu a soucasne obraz stanice, vyjedes z menu a obraz v riti ?
to je potom psina.
Kdyz vysilalo Ocko s nizkou SR, neslo na opentelu naladit, pomohlo jen to, ze se vymyzaly VSECHNY TP pod ASTRA3 a namlatily se tam jen tech par a pak se to proladilo a slo to.
Proste OPENTEL.
uživatel
J a
18.09.2008, 21:14.00

Ja je normalne nedelam, jen v ramci servisu u zakaznika, tak mnoho zkusenosti s nimi nemam. nicmene se mi nezda, ze by byl k uzivateli privetivy:-)
uživatel
Bloud
18.09.2008, 21:15.36

Ja take ne, ale mistni elektra to prodava a lidi s tim pak otravujou u me na prodejne. Kdyz je cas, tak to namontujeme. Taky je nemusim.
uživatel
J a
18.09.2008, 21:16.33

Proč jim to nemontuje místní elektra?
uživatel
sirda
18.09.2008, 23:00.49

Opentel nekupovat-je to šrot!! Také jsem ho měl...
uživatel
dechovkar
18.09.2008, 23:27.19

Na ovládání mi přišel logičtější než Kaon co mám teď. Taky byl citlivjejší na signál. Chyběl jenom USALS ale DiSEqC 1.2 tam byl. Docela mi vyhovoval. Já bych ho nezatracoval...
uživatel
lukas79
19.09.2008, 08:03.52

Mistni elektra nemontuje, jenom prodava. Protoze je ve meste od prevratu v 89, je hodne lidi zvyklych chodit tam. Ze tam bez naseho vedomi a svoleni davaji kontakt na montazniky v okoli je vec jina.

Ovladani Kaonu je opravdu uzasne nelogicke, ale pokud se jednou nastavi tak uz tam neni potreba vic co nastavovat a ladit a zakladni obsluha je v pohode

Modelu Opentelu je nekolik, fakt je ze jeden z nich byl opravdu horor, ale jeden (tusim 3500CW) byl celkem v pohode.
uživatel
J a