| 18.09.2008, 20:51.56 | |
Občas to prostě není...Pokračování z:https://www.parabola.cz/forum/topic-26820/ Vyměnil jsem relátko. DSC šlo pryč, nastoupilo EMP. Vše funguje jak má: Openbox X600 Openbox X820CI Openbox X810 Technisat Digit S2 K měření napětí nakonec nedošlo. Rozhodl jsem se prozatím ponechat instalaci v tomto funkčním stavu. Mezitím jsem ještě vyzkoušel DSC na zcela jiné (třetí) instalaci s přijímačem AZBOX - relé šlapalo. Parabola musela být na střeše, relé je přišroubováno zezadu na parabole, pod střechou být mohlo. Majitel si nepřál zahradní ani nástěnnou variantu. Pozemku kolem domu je pomálu. |
![]() mirasat |
| 18.09.2008, 21:01.11 | |
RE: Občas to prostě není...Občas se mi taky stane, že některé LNB nechodí s diseqc přepínačem a s jinou značkou přepínače ano a naopak původní přepínač s jinými LNB chodí bez problémů.Proto sebou vždy vozím více značek přepínačů a LNB. |
![]() sirda |
| 18.09.2008, 21:14.38 | |
RE: Občas to prostě není...Akorat ze u DSC je to spis neobvykle. To me zatim slapalo s kdecim. |
![]() J a |
| 18.09.2008, 21:14.49 | |
Nnedokázaljsem si připustit, že by DSC mohlo zahaprovat.Přesněji řečeno: někde byl problém a já to odložil ad akta. Bylo to poprvé, co něco zahaprovalo. Ještě že jsem nemusel rozhodit multifokus... |
![]() mirasat |